ya resmen kafayı yiğicem böle bişi yok. Lanet okudum resmen bu ciaza adam akıllı bi zevk alamadım ya...
Bundan 2 ay önce servisine gönderdim istanbul logosoft 1 ay sonra ürünüm geri geldi . Sorunum decoder panel mod diye geçio parçanın adı ana kumanda.Servisten geldikten sonra 3 hafta içinde tekrar aynı problemle karşılaştım kapandı açılmıyor. Sigorta deiştirdim onu yabtım bunu yabtım forumlardan okuduklarım vs.... en sonunda logitech merkezi aradım ve 0 ana kumanda (decoder panel mod) yolladılar yaklaşık 10 gün önce fakat şuan yine gitti açılmıyor... Ne yapmalıyım iyice canımı sıkmaya başladı bu problem..
Sorunum hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen bişiler söyleyin yoksa cidden kafayı sıyırıcam.....
Acikcasi pek zevk alinacak cihaz degil insan surekli bozuldu bozulacak tedirginligi ile kullaniyor. Malzeme kalitesi gercekten cok dusuk.
bende onu diyorum ne umutlarla almıştım oysa forumlarda "muhteşem , olağan üstü " gibi şeyler söylüyolardı ... :S ama resmen müzik zevkim kalmadı .. peki neden kaynaklanıyor bu ??? bi bilgin vamrı
Muzik icin almakla zaten hata yapmissin sinemaya yonelik bir sistemdir.
Yapacak birsey yok gene gonderceksin. Ozellikle bi ara indirimde diye satilan urunlerin neredeyse hepsi arizalandi. Vaktinde dedik millete ama anlatamadik birde hakaret yedik ustune.
ben en iyisi tekrar 0800 lü numarayı arayım en sağlamı o olur sanırım böle olcak gibi diil ya ürün izmir-istanbul arası takılıo en sonunda bi kargo şirketine zaten abone olucam böle giderse :S daha önce aradığımda durumu anlattım 2 gün içinde 0 panel yollamışlardı hollandadan i bu sefer ciazı yollasınlar N'bim artık :S