Şimdi Ara

z906 optik kabloyla bağlıyorum ses gelmiyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar optik kablo ile bağlıyorum ses gelmiyor. acaba ayar filan mı yapılması lazım? yada driver filanmı yüklenmesi lazım? normal adını bilmiyorum ama siyah turuncu yeşil olan kablolarla bağlıyorum ses geliyor ama optik kabloyla gelmiyor yardım edin lütfen

• yokmu sorunu çözebilcek?
  • geldim sorun nedir kardeşim?
  • Kumandadan input seçimini değiştirmeyi dene, büyük ihtimalle o yüzden olabilir. Optik bağlantılar için 3 veya 4 e alman lazım zannedersem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferfecir

Kumandadan input seçimini değiştirmeyi dene, büyük ihtimalle o yüzden olabilir. Optik bağlantılar için 3 veya 4 e alman lazım zannedersem.

değiştiriyorum ama ses gelmiyor yinede. bağlarken sadece optik kabloyu bağlıyorum acaba o 3 kabloyu filan bağlamıyorum doğrumu takıyorum acaba? 3 veya 4 e derken:?

optik kablom bu:=http://www.vatanbilgisayar.com/Kablolar/s-link-slx-967-slx-967-optik-ses-kablo-3m--(gold)/productdetails.aspx?I_ID=43883
    S-LINK SLX-967 OPTİK SES KABLO 3M- (GOLD)

• 3 veya 4 derken şunu kast ettim, kumandadan input tuşuna basınca kontrol panelinde ki giriş ayarlarını değiştirebiliyorsun.
    Resimde de göreceğin üzere optik bağlantıda input ayarı 3 yada 4 e getirmen lazım. Senin kablon hangi numaraya bağlı ise kontrol panelindende o girişin ışığı yanar vaziyette olmalı.
  • Bir de ses kartının ayarlarından digital çıkışı varsayılan aygıt olarak göstermelisin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

3 veya 4 derken şunu kast ettim, kumandadan input tuşuna basınca kontrol panelinde ki giriş ayarlarını değiştirebiliyorsun.
    Resimde de göreceğin üzere optik bağlantıda input ayarı 3 yada 4 e getirmen lazım. Senin kablon hangi numaraya bağlı ise kontrol panelindende o girişin ışığı yanar vaziyette olmalı.

o vaziyete getiriyorum ama olmuyor ses gelmiyor yinede. ayarlamayıda tam olarak nasıl yapcam nerden yapcam bilmiyorum yardım edersen sevinirim

http://i.hizliresim.com/eaynE7.png burdanmı yapcaz dediğn ayarları?

• Sol üstte ki kısımın seçili olması gerek diye düşünüyorum. Optik çıkıştan ses almak için orayı işaretlemelisin. Kendi ayarımında resmini yüklüyorum buraya, belki yardımcı olur.
     z906 optik kabloyla bağlıyorum ses gelmiyor yardım z906 optik kabloyla bağlıyorum ses gelmiyor yardım

• quote:

Sol üstte ki kısımın seçili olması gerek diye düşünüyorum. Optik çıkıştan ses almak için orayı işaretlemelisin. Kendi ayarımında resmini yüklüyorum buraya, belki yardımcı olur.
     z906 optik kabloyla bağlıyorum ses gelmiyor yardım z906 optik kabloyla bağlıyorum ses gelmiyor yardım

çok saol yaptım. peki bu decode optik kablo bağlayıncamı aktif oluyor? hiç yandığını görmedim

• İşte onu bende çözemedim bir türlü. FLAC müzik açıyorum DTS müzik açıyorum ama bir türlü yanmıyor o ışık. Forumda bunula ilgili başlıklar var ama deneyip görmek lazım.
  • quote:

İşte onu bende çözemedim bir türlü. FLAC müzik açıyorum DTS müzik açıyorum ama bir türlü yanmıyor o ışık. Forumda bunula ilgili başlıklar var ama deneyip görmek lazım.

valla bozukmu acaba demekten yoruldum:) inşallah akıl veren biri çıkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.