Bildirim
z906 optik kabloyla bağlıyorum ses gelmiyor yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
yokmu sorunu çözebilcek? -
geldim sorun nedir kardeşim? -
Kumandadan input seçimini değiştirmeyi dene, büyük ihtimalle o yüzden olabilir. Optik bağlantılar için 3 veya 4 e alman lazım zannedersem.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ferfecir
Kumandadan input seçimini değiştirmeyi dene, büyük ihtimalle o yüzden olabilir. Optik bağlantılar için 3 veya 4 e alman lazım zannedersem.
değiştiriyorum ama ses gelmiyor yinede. bağlarken sadece optik kabloyu bağlıyorum acaba o 3 kabloyu filan bağlamıyorum doğrumu takıyorum acaba? 3 veya 4 e derken:?
optik kablom bu:=http://www.vatanbilgisayar.com/Kablolar/s-link-slx-967-slx-967-optik-ses-kablo-3m--(gold)/productdetails.aspx?I_ID=43883
S-LINK SLX-967 OPTİK SES KABLO 3M- (GOLD)
-
3 veya 4 derken şunu kast ettim, kumandadan input tuşuna basınca kontrol panelinde ki giriş ayarlarını değiştirebiliyorsun.
Resimde de göreceğin üzere optik bağlantıda input ayarı 3 yada 4 e getirmen lazım. Senin kablon hangi numaraya bağlı ise kontrol panelindende o girişin ışığı yanar vaziyette olmalı.
-
Bir de ses kartının ayarlarından digital çıkışı varsayılan aygıt olarak göstermelisin. -
quote:
3 veya 4 derken şunu kast ettim, kumandadan input tuşuna basınca kontrol panelinde ki giriş ayarlarını değiştirebiliyorsun.
Resimde de göreceğin üzere optik bağlantıda input ayarı 3 yada 4 e getirmen lazım. Senin kablon hangi numaraya bağlı ise kontrol panelindende o girişin ışığı yanar vaziyette olmalı.
o vaziyete getiriyorum ama olmuyor ses gelmiyor yinede. ayarlamayıda tam olarak nasıl yapcam nerden yapcam bilmiyorum yardım edersen sevinirim
http://i.hizliresim.com/eaynE7.png burdanmı yapcaz dediğn ayarları?
-
-
-
İşte onu bende çözemedim bir türlü. FLAC müzik açıyorum DTS müzik açıyorum ama bir türlü yanmıyor o ışık. Forumda bunula ilgili başlıklar var ama deneyip görmek lazım. -
quote:
İşte onu bende çözemedim bir türlü. FLAC müzik açıyorum DTS müzik açıyorum ama bir türlü yanmıyor o ışık. Forumda bunula ilgili başlıklar var ama deneyip görmek lazım.
valla bozukmu acaba demekten yoruldum:) inşallah akıl veren biri çıkar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X