Şimdi Ara

Logitech Z5500 bass arabada nasıl olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bir sitede 2.el logitech z5500 ün bas kolonu var satılık orjinal kendi kabini ile fakat elektronik yani anfi kısmı cıkarılmış görünüş olarak bildiğimiz bagaj için kabinli woofer olmuş yani ve beni cezbeden yanı kabinin ölçülerinin küçük oluşu + forumdaki z5500 hakkındaki övgüler. pioneer 564 anfim ile besliycem normalde 4 cıkış , 2 cıkışı köprüleyip bu bası beslesek aractaki bas performansı nasıl olur sizce, youtube de cok video var bu seti arabaya kurmuş arkadasların ama ben komple seti değil sadece kabiniyle bassı koymak istiyorum önkapılarda hertz dsk165 mid düşünüyoruz megane 2hb. yorumlarınızı bekliyorum saygılar

• Elektronik tahsili olan arkadaşlar konuyu daha detaylı açıklayacaklardır.

Kendi görüşüm, malum bas hoparlör ev akımı ile beslenen kendi orjinal amfisiyle övgülerle sözü edilen bir sistemin parçasıdır. Dolayısıyla sizin araç amfisiyle beslemeniz ne kadar sıhhatli olur, bilemiyorum. Bence araç amfisinin omajı ile uyumlu olmaz.

Mantıksal açıdan da, eğer ev sistemi arabada verimli olsaydı, herkes 80 TL' ye 4+1 alır tatlı tatlı dinlerdi... Bunca masrafa gerek yok...
  • söz konusu olan 80 - 100 tl lik bir ürün değil 800- 900 tl lik bir cihazın wooferi yoksa böyle birseyi tabiki sorma gereği bile duymazdım youtube daki videolara bakınca iştahlanıyor insan
  • Olabilir tabi, neden olmasın.
    Ama wooferın teknik detaylarını yazmanız gerekir.
    Kaç ohm olduğu ve kaç RMS olduğu yeterli olur.
    Bunları öğrenin, zaten amfiniz ve midler iyi.
    Bir de 564 ün teknik detaylarını yazın, biz uğraşmayalım Google falan, zaten bize gerekli değil, size gerekli.
  • cok emin olmamakla beraber birkac yerde 8 ohm olarak okudum ve woofer için 188 w ibaresini. anfim ise 4x50 rms,iki çıkış köprülenince 120 rms oluyor
  • Şimdi şöyle açıklayayım:
    Amfiniz o değeri extreme şartlarda verir, siz onu 100 watt RMS olarak kabul edin ve bunu 4 ohm a verir.
    Dolayısıyla 8 ohm bağlayınca bu yarıya düşer, yani 50 watt olur.
    Woofer 188 watt ise yaklaşık %25 performans ile çalar.
    Ses tatmin eder mi bilemem, denemek lazım.
  • ona 130 lira para vereceğine 4 ohm kicker sublar var bak bir tane göstereyim fiyatıda uygun senin amfinede uygun al mis gibi kullan http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-30cm-kicker-comp-30cm-magnat-b30-76651343/detay/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Woofer ve Bass farkı
    5 yıl önce açıldı
    logitech z5500 için ses kartı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: extrem_015

ona 130 lira para vereceğine 4 ohm kicker sublar var bak bir tane göstereyim fiyatıda uygun senin amfinede uygun al mis gibi kullan http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-30cm-kicker-comp-30cm-magnat-b30-76651343/detay/

+ 1903
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.