Şimdi Ara

LOGİTECH Z5500 HOPARLÖRE SESE DUYARLI NEON TAKMAK::: RESİMLİ VİDEOLU:::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 Adet MULTİ PİN 220 V 12 V DÖNÜŞTÜRÜCÜ

1 Adet SESE DUYARLI NEON WOOFER ÇERÇEVESİ

15-20 CM KARBON FİBER KAPLAMA YADA SİYAH BANT

Arkadaşlar herkes kasasına sese duyarlı neonları koydu, peki ya güzelim logitech z5500 lara :( .... Onuda ben anlatayım
    Öncelikle
    bunu alın

SONRADA BUNU ALIN

Bu woofer çerçevesi otolar için ama biz MULTİ PİN 220 V 12 V DÖNÜŞTÜRÜCÜ ile pc içinde uyumlu yapacağız. Sese duyarlı woofer çerçevesini karbonla yada siyah bantla wooferin etrafına yapıştırıyoruz (çok sağlam oluyor) ardından pin değişici ile çakmak girişine uyumlu cihazımızı normal prize dönüştürüp çalıştırıyoruz. Üstelik neonlar çift olarak satıldığı için birini saklıyoruz bozulunca onu takacağız. Ve işte sonuç

youtube ekleyemedim rapidden indireceksiniz

http://rapidshare.com/files/237489851/MVI_2089.AVI.html ***** Yerine rapid share ekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet523 -- 26 Mayıs 2009; 19:55:11 >

• iyi güzel olmuşda en ucuz bunları nerden bulağız ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: duzguner42

iyi güzel olmuşda en ucuz bunları nerden bulağız ?

Arkadaşım bunları hepsiburada sitesinden 56 tl'ye alabildim
  • Youtube site içinde çalışmıyormu bende nasıl eklendiğini merak ediyorum. Bu arada güzel çalışma eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: vedath

Youtube site içinde çalışmıyormu bende nasıl eklendiğini merak ediyorum. Bu arada güzel çalışma eline sağlık

Youtube'ye eklemek için çok araştırdım ama olmadı. Basit ama güzel çalışma, beğendiğin için tşk ediyorum.
  • Error

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

vıdeonun ındırme lımıtı dolmus
  • quote:

Orjinalden alıntı: YmE17

Error

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

vıdeonun ındırme lımıtı dolmus

Linkler yenilenmiştir tşkler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.