Şimdi Ara

LOGİTECH Z5500 NEREDE KAÇ LİRA VE KAMPANYALAR (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
4
Favori
55.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bugün teknosa kampanyasından faydalandım. Alırken çok şaşırdım sanki avrupa kupası kaldırıyor gibi hssettim kendimi bütün teknosa çalısanları gelip 'vay bee efsaneyi aldın ha' şeklinde tebrikler yagdırdılar, açıp bakalım diyenler oldu. Bahçelievler-İncirli'den aldım ve Sefaköy'deki magazayada baktım ürünler tamamen sıfır (teşhir vs degil) paketi ilk kez siz açıyorsunuz. 600e patladı umarım bizi aşırı üzecek kampanyalarla karşılaşmam :p
    Bu arada bana bir paket (2 ayak) verdiler. Genel olarak, size kaç tane hediye edildi? ona göre gidip hakkımı aramak istiyorum.

Birde arkadaşlar bu alet nasıl kurulur, manyetik alanı oldukça rahatsız ediciymiş duydugum kadarlyla. İUyduları monitörun yanına, merkezi de wooferin üzerine koyabilirmiyim? Birde bu şeyler ayaklıklara nasıl monte ediliyor? (: Teşekürler
  • bende bugun aldım fakat yanında 4 tane ayak hediye ettiler yani 2 kutu aldım.zaten broşürede de 4 tane ayak hediye diyordu.bence gidip hakkını aramalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: vicente_

Bende bugün teknosa kampanyasından faydalandım. Alırken çok şaşırdım sanki avrupa kupası kaldırıyor gibi hssettim kendimi bütün teknosa çalısanları gelip 'vay bee efsaneyi aldın ha' şeklinde tebrikler yagdırdılar, açıp bakalım diyenler oldu. Bahçelievler-İncirli'den aldım ve Sefaköy'deki magazayada baktım ürünler tamamen sıfır (teşhir vs degil) paketi ilk kez siz açıyorsunuz. 600e patladı umarım bizi aşırı üzecek kampanyalarla karşılaşmam :p
    Bu arada bana bir paket (2 ayak) verdiler. Genel olarak, size kaç tane hediye edildi? ona göre gidip hakkımı aramak istiyorum.

Birde arkadaşlar bu alet nasıl kurulur, manyetik alanı oldukça rahatsız ediciymiş duydugum kadarlyla. İUyduları monitörun yanına, merkezi de wooferin üzerine koyabilirmiyim? Birde bu şeyler ayaklıklara nasıl monte ediliyor? (: Teşekürler

4 ayak - 2 kutu hediye edilmeli. Kampanya öyle diyor. Yarın gidip hakkınızı arayın bence. Ayaklar gerçekten kaliteli. Bir tanesini kurdum, kurulumu baya teferruatlı. Ayakların üstüne koyulan bir çelik parça var tam z5500 ün uydu hoparlörlerine göre. sanırım kampanya için özel ayarlamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortallight -- 17 Temmuz 2011; 0:53:12 >

• bende ses sistemi almayı düşünüyorum ama bu alet çook eski arkadaşlar ne diyorsunuz
    tamam belki çok kaliteli ama geçen süre zarfına baktığımız vakit bu ürünün şuanda olması gerekenden oldukça pahalıya satıldığını düşünüyorum 300 civarı olması gerekir fiyatı
    bu bence ses sistemi sektörünün yavaşlığından ve rekabetsizliğinden kaynaklanıyor
    bunun yerine daha yeni ve ucuz olan z506 düşünüyorum ne diyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeNRy__

bende ses sistemi almayı düşünüyorum ama bu alet çook eski arkadaşlar ne diyorsunuz
    tamam belki çok kaliteli ama geçen süre zarfına baktığımız vakit bu ürünün şuanda olması gerekenden oldukça pahalıya satıldığını düşünüyorum 300 civarı olması gerekir fiyatı
    bu bence ses sistemi sektörünün yavaşlığından ve rekabetsizliğinden kaynaklanıyor
    bunun yerine daha yeni ve ucuz olan z506 düşünüyorum ne diyorsunuz

tercih meselesi ama denemekte fayda var pişman olmassın delice bişi bu parasının hakkını veren bi sistem
  • zaten ben çok yüksek ses aramıyorum
    yüksek gürültü çevredekilerden önce beni rahatsız eder
    mütevazi bir şey işimi görür
    bunu alsam alsam sadece görüntüsünden ötürü olurdu ama almayı düşünmüyorum sanırım bu fiyata
    ne zaman çıktığını bilmiyorum ama ben 2005 den beri satıldığını biliyorum z5500 ün Türkiyede
    hala bu fiyata satılması hiç mantıklı gelmiyor
  • sefaköy teknosadan aldım ben de. bana da 2 ayak verdiler. hakkımı gidip nasıl arayacağım ki? sonuçta adamlar verdik biz sana 2 tane derlerse ben daha ne diyebilirim? o olay orada bitti bence.
  • ne demek ne diyebilirim
    kampanyası 4 tane ve sana 2 tane vermişlerse asıl onların diyebileceği birşey yoktur
    hakkınızı arayın hak aranmazmı
    zaten bu peşin tavırlı herşeye razı müşteri sayesinde fiyatlar inmiyor birazda
    ürünün fiyatının yüksek olması konusunu birdaha düşündüm de
    bence çok yerinde düşmemesi
    ürün harıl harıl satılıyor adamlar fiyatı niye düşürsün
    3 ay kimse almasın 250tl ye bile satıldığını görürsünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 435431543543535 -- 17 Temmuz 2011; 18:03:12 >
  • http://www.maximumpc.com/forums/viewtopic.php?f=2&t=3675

2004 eylülden kalan bir konu yabancı forumlarda buldum
    demekki 2004 den de eski heralde
    hangi tarihte çıkmış iyice merak ettim neredeyse tarihi eser diye sergilenecekmiş
    tarihi değeri var ondan da pahalı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 435431543543535 -- 17 Temmuz 2011; 21:53:37 >
  • bende bu sistemden almak için vatan da dahil olmak üzere bir kaç firma ile görüştüm. bana söylediklerine göre sistemin üretimi bittiğinden artık türkiye ye gelmiyormuş türkiye de bulunan stoklarda değer kaybetmesin diye azar azar piyasaya sürüyorlarmış.. verilen fiyatlarda 600 tl den aşağı değildi.

gene en güzeli vatanın gene %25 lik bir kampanya yapmasını beklemek olacak ama stok bulunabilirse.....
  • en güzel kampanya mediamarkt ın beylik düzü 1. yaş günü kampanyasındaydı 399 a vermişlerdi ben elektro world den 489 a alabildim ama
  • quote:

http://www.maximumpc.com/forums/viewtopic.php?f=2&t=3675

hangi tarihte çıkmış iyice merak ettim neredeyse tarihi eser diye sergilenecekmiş

Z-5500 thx sertifikalı. Yani bildiginiz sinema ortamindaki sesi evde de jolissetmenize olanak saglayabilmesidir. Üzerinde optik giriş ve dts decoderi vardır. Ornegin dts codecli bir ses akışını çözemeyen bir cihazınız var (tv, dvd player ya da media player. İste bu cihazlardan alacağınız sesi z5500'e aktardığınızda size sesi çözülmüş olarak sunar. Buna benzer birçok yeteneği olan bir alettir. Yerine çıkan z906 daha fazla özellik barındırıyor gibi görünse de z5500 kadar etkileyici olmadigi soyleniyor. Su anda f/p olarak harika durumda olan z5500 ü mumlar aradacaktir birkaç sene icind. Zaten Z906 nın çıkış fiyatı 1000TL. Uzun süre de bu fiyattan satilacaktir.

• Bu akşam faturamı da yanıma alıp aldıgım yere gittim ve hani benim diger 2 ayagım? diye çemkirmeye başlamıstım ki konusmama bile gerek kalamdan özur dileyerek, bir yanlıslık oldugunu söyleyerek hemen yeni ayakları verdiler. Eve gidip pakedi açmamla donup kalmam bir oldu. Bana ilk gun Sonorous sp 300 ayak vermişler. Ve bugun verilen yeni ayakalrın (sp 200) bendekilerle alakası yoktu. Megerse ilkinde yanlış ayak vermişler. Bende kara kara düşünüyordum bu uyduları buna nasıl baglayacagız diye :D

Sinir küpü olarak her iki ayagı da alıp, TeknoAssist'ten sorun cıkaracaklarını düşünerek sinirle girdim içeri ve günün iş stresini TeknoAssist elemanı bayan uzerinde attıktan sonra yeni 4 adet sp200 ayaklarımı verdiler. Sanırım 2 ayak diye yutturmaya çalısıp, fazla ayakları indiregandi mi yapmaya calısıyorlar nedir :s

Tabii ki eksik ayakları vermek zorundalardı. Ama yeri gelmişken belirtmek istiyorum Teknosa diger firmalara göre biraz pahalı olabilir ama hizmetleri gerçektende super. Hem bugunku ayak olayı, hem lcd televizyon sorunum, hemde 2 kez sıfırıyla değiştirdigim samsung p2250 monitörüm olsun, hepsine musteri memnuniyeti için herşeyi yaptılar.
    Hatta ben ayaklarla ugrasırken yan tarafta adamın biri 'ben bu dvd playeri begenmedim, iade etmek istiyorum'' diyordu. Merak edip izledim. İade aldılar.

Açıkçası dün direkt baglantı yaparak z5500'ün sesinden dolayı resmen hayal kırıklıgına ugramıstım. Bugun bir monster optik aldım ve... Bu aletin ucuzlamasını bekleyerek geçirdigim 2-3 yıla yanıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vicente_ -- 18 Temmuz 2011; 1:58:35 >

• teknosa ve vatanbilgisayardan aldığınız ürünlere dikkatli bakın
    ikinci el ürünleri sıfır diye satıyorlar
    diyelim adam birşey almış birkaç hafta kullanmış ve bi sebeple iade etmiş o ürünü
    bunu tekrar ustaca paketleyip sıfır diye ilk alacak olan müşteriye kaptırıyorlar
    inanın karalama yapmıyorum zaten bilenleriniz vardır başına gelen

quote:

Orijinalden alıntı: mortallight

quote:

http://www.maximumpc.com/forums/viewtopic.php?f=2&t=3675

Z-5500 thx sertifikalı. Yani bildiginiz sinema ortamindaki sesi evde de jolissetmenize olanak saglayabilmesidir. Üzerinde optik giriş ve dts decoderi vardır. Ornegin dts codecli bir ses akışını çözemeyen bir cihazınız var (tv, dvd player ya da media player. İste bu cihazlardan alacağınız sesi z5500'e aktardığınızda size sesi çözülmüş olarak sunar. Buna benzer birçok yeteneği olan bir alettir. Yerine çıkan z906 daha fazla özellik barındırıyor gibi görünse de z5500 kadar etkileyici olmadigi soyleniyor. Su anda f/p olarak harika durumda olan z5500 ü mumlar aradacaktir birkaç sene icind. Zaten Z906 nın çıkış fiyatı 1000TL. Uzun süre de bu fiyattan satilacaktir.

bilgi için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 435431543543535 -- 18 Temmuz 2011; 11:23:17 >

• quote:

ne demek ne diyebilirim
    kampanyası 4 tane ve sana 2 tane vermişlerse asıl onların diyebileceği birşey yoktur

Sana Zorla Satıyolar Sanki Kardeş Alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pesidelphia

quote:

ne demek ne diyebilirim

işte hazır taslak bir müşteri daha
    böyle mantık oldukça fiyat falan düşmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 435431543543535 -- 18 Temmuz 2011; 12:08:24 >

• Arkadaşlar z2300 ımı satıp z5500 almayı düşünüyorum suan en ucuz nerede bulabilirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pesidelphia

quote:

ne demek ne diyebilirim

işte hazır taslak bir müşteri daha
    böyle mantık oldukça fiyat falan düşmez

Oldu bi ürün çıksın kimse almasın örgütlensin ucuza alalım mantıkmı seninki

• quote:

Bu akşam faturamı da yanıma alıp aldıgım yere gittim ve hani benim diger 2 ayagım? diye çemkirmeye başlamıstım ki konusmama bile gerek kalamdan özur dileyerek, bir yanlıslık oldugunu söyleyerek hemen yeni ayakları verdiler. Eve gidip pakedi açmamla donup kalmam bir oldu. Bana ilk gun Sonorous sp 300 ayak vermişler. Ve bugun verilen yeni ayakalrın (sp 200) bendekilerle alakası yoktu. Megerse ilkinde yanlış ayak vermişler. Bende kara kara düşünüyordum bu uyduları buna nasıl baglayacagız diye :D

Sinir küpü olarak her iki ayagı da alıp, TeknoAssist'ten sorun cıkaracaklarını düşünerek sinirle girdim içeri ve günün iş stresini TeknoAssist elemanı bayan uzerinde attıktan sonra yeni 4 adet sp200 ayaklarımı verdiler. Sanırım 2 ayak diye yutturmaya çalısıp, fazla ayakları indiregandi mi yapmaya calısıyorlar nedir :s

Tabii ki eksik ayakları vermek zorundalardı. Ama yeri gelmişken belirtmek istiyorum Teknosa diger firmalara göre biraz pahalı olabilir ama hizmetleri gerçektende super. Hem bugunku ayak olayı, hem lcd televizyon sorunum, hemde 2 kez sıfırıyla değiştirdigim samsung p2250 monitörüm olsun, hepsine musteri memnuniyeti için herşeyi yaptılar.
    Hatta ben ayaklarla ugrasırken yan tarafta adamın biri 'ben bu dvd playeri begenmedim, iade etmek istiyorum'' diyordu. Merak edip izledim. İade aldılar.

Açıkçası dün direkt baglantı yaparak z5500'ün sesinden dolayı resmen hayal kırıklıgına ugramıstım. Bugun bir monster optik aldım ve... Bu aletin ucuzlamasını bekleyerek geçirdigim 2-3 yıla yanıyorum..

Güle güle kullanın.

• quote:

Bende bugün teknosa kampanyasından faydalandım. Alırken çok şaşırdım sanki avrupa kupası kaldırıyor gibi hssettim kendimi bütün teknosa çalısanları gelip 'vay bee efsaneyi aldın ha' şeklinde tebrikler yagdırdılar, açıp bakalım diyenler oldu. Bahçelievler-İncirli'den aldım ve Sefaköy'deki magazayada baktım ürünler tamamen sıfır (teşhir vs degil) paketi ilk kez siz açıyorsunuz. 600e patladı umarım bizi aşırı üzecek kampanyalarla karşılaşmam :p

hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.