Şimdi Ara

LOGİTECH Z5500 NEREDE KAÇ LİRA VE KAMPANYALAR (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
4
Favori
55.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • simdi bimex bu ürüleri teshirden mi satıyor vay be
  • selamlar...
    arkadaşlar mediamarkt ta şu an satışta yok bilginize pesidelphia arkadaşın sölediğine katılıyorum bildiğim kadarıyla ürün piyasada daha yok ve üretimide yok yani bu fiyatlardan aşağı bulmanız zor ve şöle bir gerçek var ki sanırım bidaha stoklara girmeyecek 649 tl yi pahalı bulabilirsiniz ama daha aşağıda zor gibi gözüküyor
    yakında onuda bulamaya bilirsiniz sanırsam
    bu arada bimeks te teşhirde bile yok adamlar hikayeden satış yapıyorlar varmı diyince yok ama yok dedikten sonra 400 e bile satarlar ama yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adoreco -- 7 Temmuz 2011; 9:07:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoreco

selamlar...
    arkadaşlar mediamarkt ta şu an satışta yok bilginize pesidelphia arkadaşın sölediğine katılıyorum bildiğim kadarıyla ürün piyasada daha yok ve üretimide yok yani bu fiyatlardan aşağı bulmanız zor ve şöle bir gerçek var ki sanırım bidaha stoklara girmeyecek 649 tl yi pahalı bulabilirsiniz ama daha aşağıda zor gibi gözüküyor
    bu arada bimeks te teşhirde bile yok adamlar hikayeden satış yapıyorlar varmı diyince yok ama yok dedikten sonra 400 e bile satarlar ama yok

bu kadar iyi satan bir ürünün satıstan kalkması gibi bir durum olur mu bilemiyorum.Su anda krumsal firmalarda yok ancak daha ufak caplı elektronik pc müzik pc market gibi yerlerde karsımıza cıkabilir teknosada 800 TL oda kampanya yapabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: prenskaan

quote:

Orijinalden alıntı: adoreco

selamlar...

bu kadar iyi satan bir ürünün satıstan kalkması gibi bir durum olur mu bilemiyorum.Su anda krumsal firmalarda yok ancak daha ufak caplı elektronik pc müzik pc market gibi yerlerde karsımıza cıkabilir teknosada 800 TL oda kampanya yapabilir

teknosa kampanya yapacak kapasıtede bır fırma degıl aman o kampanya yapmasın

ELEKTROWORD Başka yerde yok arkadaslar bosuna aramayın bugunde gıttım 2 tane kalmıs 649 TL alamayanlara yada almayıp kampanya bekleyenlere üzülüyorum :)

• zaman kimi haklı göstercek görücez
  • quote:

zaman kimi haklı göstercek görücez

Ürün Bitti Piyasada Sen Zaman Diyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pesidelphia

quote:

hangi piyasa bu? aydınlatırsan sevinirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pesidelphia

quote:

hangi piyasa bu? aydınlatırsan sevinirim

karaköy piyasası

• an itibariyle bimekste kampanya var ve logitech z5500 561 lira civarı. Ama Şu teşhir ürünü muhabbeti canımı sıkıyor. Nereden anlayabiliriz teşhir ürünü olup olmadıgını?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vicente_

an itibariyle bimekste kampanya var ve logitech z5500 561 lira civarı. Ama Şu teşhir ürünü muhabbeti canımı sıkıyor. Nereden anlayabiliriz teşhir ürünü olup olmadıgını?

gidip bakmak lazım alsında belkide hepsi degildir
  • bahçelievler metroport'taki teşhir ürünü. gittim gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeufeL-07

quote:

Orijinalden alıntı: vipsec

quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

Orijinalden alıntı: vipsec

bende en sonunda aldım sitemi ilk izlenimim bahçedeki demir kapıyı salladı sokaktaki vatandaş deprem oluyor zannetmiş rasathaneyi arayıp şiddetini sormuş

hayırlı olsun hocam nereden kaça aldınız ?

teşekkürler.

saolasın hocam sıfır almadım ikinci el 450 tl ye tam takım tek kutusu yoktu kutuyada gerek yoktu zaten sesi kutumu verecek bana
    şimdilik güzel valla evi sallıyor herkes dairede komşularından sesi açamıyor ben mütakil evdeyim komşu derdim yok ama çocuk var sesi çok açınca korkup ağlamaya başlıyor demekki z 5500 için evin müstakil olmasıda yetmiyormuş çocuksuzda olmak lazımmış

Dostum ciddimisin ya bende almak istiyordum da şüphelerim vardı bası hakkında. Merak ettiğim bi konu var . Arabaya 1000w bass koyunca sesi hiç tatmin etmiyor beni ama sen bu toplamı 500w sistem için camı bacayı sallıyor diyorsun . Acaba bu neden ileri geliyor olabilir ?. He inanmıyorum değil yanlış anlamayın. Media markta 2 tane 500w lık bir sistemin sesini bir milim açmıştım buuwww diye bi ses gelip camları oynatmıştı :) Wata bakmamalıymıyız acaba ?

Not: Bası nasıl benim için bas önemli. Kısık sestede bası performans veriyormu ? Çoğu sistem kısık seste telefon gibi ses çıkartıyor . Sesi çok açıncada oyunlarda gereksiz bi gurultu veriyor .

kardeşim sana şöyle açıklim senin arabadaki 1000 w deddiğin basda ii bir bass sesiyesi bence ama bunun rms i 300- le 350 arası oynuor 1000 watt maxsimumu tani toplam değerde 505 watt rms inde ii olduğunu anlayacaksın kısık seslerde bile b<s vurduğunda evdeki camlar titriyort insanı doyuruyor bas seviyesi ortanın altındayken zatren apartmaan dairesinde oturuyorsan komşuların deprem sanmasın die hiç bir zamn 6-7 ses seviesini geçemeyeceksin toplamda boots hariç 20 +11 boots böle açıklamaya çalışım sana

• TEKNOSA

Z 5500 5.1 THX 505 w rms

4 adet hoporlör ayağı hediyeli

799 tl yerine = 599 tl akbank / garantiye 49.9 x 12
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

TEKNOSA

Z 5500 5.1 THX 505 w rms

ben göremedim nette kampanyayı mağazaya özel herhalde nette değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duzguner42

quote:

TEKNOSA

Z 5500 5.1 THX 505 w rms

http://forum.donanimhaber.com/m_50767075/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50767075

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duzguner42

quote:

TEKNOSA

Z 5500 5.1 THX 505 w rms

http://forum.donanimhaber.com/m_50767075/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50767075

sen oyle deyınce tenosa yakından gecıyodum.bır soruyum dedım.kampanya yarın başlayacak dedi eleman ayrıca 4 değil 2 ayak hediyeliymiş.1 adet teshır urunu kalmıs ellerınde,herhalde stok temızleyecekler netten bu fıyata alabilirmiyiz bilemem.sadece teknosayla,e-word kaldı zaten.

• exxtraya özel ve 4 adet diyor broşürde sanırım bu fiyat KISA zamanın EN İYİ fiyatı. 3 hafta önce sanalpazardan 615 tl ye aldım , teknosa hem daha cazip + hem hediyeli.
  • beyler kabul edin artık bir efsanenin devri kapandı...artık çoğu yerde satışı yok ama efsaneler asla ölmez sadece şekil değiştirir...
  • bugün z-5500'ümü Mersin Forum Teknosa exxtra dan aldım. yıllardır almayı düşünüyordum ama bir türlü kısmet olmadı. şimdi evde hala kutusunda, yoruldum taşırken :) . iki kutu sonorus ayak verdiler. içinde ikişer ayak var toplam dört adet yani. teknosa teşekkür ederim sana :) (hiç aklıma gelmezdi ama)

Not: son 7 adet kaldı.
  • bende bugün electro world den 590tl ye z5500 ümü almış bulunmaktayım ankara anka mall 3-4 tane daha vardı.

normal fiyatı 650 tl idi fakat , başka yerde ucuza bulunca(teknosa , fakat ordada stok yoktu ama yinede kabul ettiler) aradaki farkın %120 yani 60 tl hediye çeki verdiler onlada hdd aldım.

teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.