Şimdi Ara

LOGİTECH Z5500 NEREDE KAÇ LİRA VE KAMPANYALAR (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
4
Favori
55.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inanki kumanda olayı canımı sıkıyor sadece.yoksa bende her an alabilirim nerde kullancaksın sen ben tw'ye baglamayı düsünüyorum direkt tw acıldıgında calıssın gerci tam olarakta bilmiyorum olabilir mi ama mantıken olur sanıyorum 1-2 ay daha zamanım var benim max 500 TL olmak kaydıyla 5500 yoksa bu olacak sanırım zaten odalarda ufak bakıcaz bi yeni parti 5500 ler gelsinde bu arada sormus olayım tw'ye baglayan varmı 5500 nasıl kolay mı hadikapı var mı tw'nin hangi özelliklere sahip olması gerekiyor baglamak icin!

quote:

Orijinalden alıntı: Amonsen

quote:

Orijinalden alıntı: prenskaan

bunu bilen deneyen o olmazsa bunu alırım diyen aynı isi görmez ama buda iyidir diyen varmı?

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-980-000431-z-506--5+1-75w-rms-surround-3d-speaker/productdetails.aspx?I_ID=48087

ben bundan sipariş verdim hepsiburada'dan. 158tl 2 ayak da hediye ediyorlar. yarın elimde olacak ürün. bi çok kişi bütçemin el verdiği ölçüde bunu tavsiye etti. görcez.. gerçi 5500 ün yerini tutamaz heralde..

• selamlar...
    herkese günaydın dün bizim arkadaşa aldık elektroword den 649 tl ye gittik kurduk arkadaşında müstakil evi var bu arada verdik sesin sonuna yok böyle bişey
    bu arada elektroword deki çalışanla görüştük artık z5500 üretimi bitmiş artık herkez stokları tüketiyomuş ve bu üründe indirim zor bulursunuz diyor arkadaş
    buldunuzmu kaçımayın bence bende yakın zamanda alacam kendime ama buranın takipçisiyim arkadaşlar olurda bir kampanya lütfen paylaşalım
    kolay gele...
  • bir ay kadar önce electroworld de 485 tl ye satıldı konusu sıcak fırsatlar bölümünde vardı ayrıca bu kadar kolay satılan, bu kadar tutulan bir malın üretiminin durmuş olması enteresan arkadaş yanılıyor olabilir
    çünkü z-5500 bir ara yine piyasada tükenmişti sonra mağazalara yeni stoklar geldi ve fiyatları da bir haylı düştü çoğu yer 500 tl ye sattı inşallah yeniden bir furya gelir ve indirimler olur
  • slm beyler logitech z5500 5.1 ses sıstemı almak ıstıyorum nasıl bır sıstem yanııı onerırmısınız:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

bir ay kadar önce electroworld de 485 tl ye satıldı konusu sıcak fırsatlar bölümünde vardı ayrıca bu kadar kolay satılan, bu kadar tutulan bir malın üretiminin durmuş olması enteresan arkadaş yanılıyor olabilir
    çünkü z-5500 bir ara yine piyasada tükenmişti sonra mağazalara yeni stoklar geldi ve fiyatları da bir haylı düştü çoğu yer 500 tl ye sattı inşallah yeniden bir furya gelir ve indirimler olur

aynen hocam öyle fiyatlar olsunda hemen kapalım
  • Bana Oy Veren Herkeze Logitech Z-5500 Hediye Edeceğim :) :) :)

Not:CeM UzAn Yaptım Olacak
  • köyüne dön

quote:

Orijinalden alıntı: bg_mut

slm beyler logitech z5500 5.1 ses sıstemı almak ıstıyorum nasıl bır sıstem yanııı onerırmısınız:)
  • sorun hep aynı bilgisiz ve tecrübesiz satıs danısmanı.Bence teknik detaylarını bile bilmiyordur.

quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

bir ay kadar önce electroworld de 485 tl ye satıldı konusu sıcak fırsatlar bölümünde vardı ayrıca bu kadar kolay satılan, bu kadar tutulan bir malın üretiminin durmuş olması enteresan arkadaş yanılıyor olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pesidelphia

Bana Oy Veren Herkeze Logitech Z-5500 Hediye Edeceğim :) :) :)

Not:CeM UzAn Yaptım Olacak

• Arkadaslar vatanın bugunkı %50 kampanyasında z550 de kayıtlımı dahılmı magazaya gıden arkaaslar fıyat sorar ve yazarsa sevınırım eger uygunsa ıs cıkısı ugrıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baxı

Arkadaslar vatanın bugunkı %50 kampanyasında z550 de kayıtlımı dahılmı magazaya gıden arkaaslar fıyat sorar ve yazarsa sevınırım eger uygunsa ıs cıkısı ugrıcam

ben aradım ellerinde z 5500 yokmuş teşhir ürünleri kalmış fiyat ise 665 tl bilginiz olsun
  • para buluyum benim s220 den sonra geçeceğim alet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baxı

Arkadaslar vatanın bugunkı %50 kampanyasında z550 de kayıtlımı dahılmı magazaya gıden arkaaslar fıyat sorar ve yazarsa sevınırım eger uygunsa ıs cıkısı ugrıcam

nerde o günler
  • Vayan Bilgisayar Kaldırdı Satıştan Bilginize
  • vay beee bir devir bitti haaa,
    neyse iyi bir denon alma vakti artık ne yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiğido__58

vay beee bir devir bitti haaa,
    neyse iyi bir denon alma vakti artık ne yapalım.

Vatan Bitirdi Valla
  • bende en sonunda aldım sitemi ilk izlenimim bahçedeki demir kapıyı salladı sokaktaki vatandaş deprem oluyor zannetmiş rasathaneyi arayıp şiddetini sormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipsec

bende en sonunda aldım sitemi ilk izlenimim bahçedeki demir kapıyı salladı sokaktaki vatandaş deprem oluyor zannetmiş rasathaneyi arayıp şiddetini sormuş

hayırlı olsun hocam nereden kaça aldınız ?

teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

bende en sonunda aldım sitemi ilk izlenimim bahçedeki demir kapıyı salladı sokaktaki vatandaş deprem oluyor zannetmiş rasathaneyi arayıp şiddetini sormuş

teşekkürler.

saolasın hocam sıfır almadım ikinci el 450 tl ye tam takım tek kutusu yoktu kutuyada gerek yoktu zaten sesi kutumu verecek bana
    şimdilik güzel valla evi sallıyor herkes dairede komşularından sesi açamıyor ben mütakil evdeyim komşu derdim yok ama çocuk var sesi çok açınca korkup ağlamaya başlıyor demekki z 5500 için evin müstakil olmasıda yetmiyormuş çocuksuzda olmak lazımmış

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

teşekkürler.

saolasın hocam sıfır almadım ikinci el 450 tl ye tam takım tek kutusu yoktu kutuyada gerek yoktu zaten sesi kutumu verecek bana
    şimdilik güzel valla evi sallıyor herkes dairede komşularından sesi açamıyor ben mütakil evdeyim komşu derdim yok ama çocuk var sesi çok açınca korkup ağlamaya başlıyor demekki z 5500 için evin müstakil olmasıda yetmiyormuş çocuksuzda olmak lazımmış

Dostum ciddimisin ya bende almak istiyordum da şüphelerim vardı bası hakkında. Merak ettiğim bi konu var . Arabaya 1000w bass koyunca sesi hiç tatmin etmiyor beni ama sen bu toplamı 500w sistem için camı bacayı sallıyor diyorsun . Acaba bu neden ileri geliyor olabilir ?. He inanmıyorum değil yanlış anlamayın. Media markta 2 tane 500w lık bir sistemin sesini bir milim açmıştım buuwww diye bi ses gelip camları oynatmıştı :) Wata bakmamalıymıyız acaba ?

Not: Bası nasıl benim için bas önemli. Kısık sestede bası performans veriyormu ? Çoğu sistem kısık seste telefon gibi ses çıkartıyor . Sesi çok açıncada oyunlarda gereksiz bi gurultu veriyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeufeL-07 -- 4 Temmuz 2011; 22:01:15 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.