Şimdi Ara

LOGİTECH Z5500 NEREDE KAÇ LİRA VE KAMPANYALAR (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
4
Favori
55.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vipsec

quote:

Orijinalden alıntı: Pesidelphia

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: infaz23

Merhaba Arkadaslar Benimde Almak İstedigim Bir Ses Sistemi Bayadır Bende ARastırıyorum Sanırım Suanda Alacak Olan Arkadaslar Vardır
    Z 55oo
    En Ucuz Burada Hayırlı Günler...

daha ucuzlamazmı ya bu set müstakil evi tuttuk valla bugün seti nasıl alacağız onu düşünüyorum ikinci el bulsak ucuz yollu bi ürün tam süpper bişi olucakta bakaqlım

Alırsın Alırsın Sen Bu Azimle Logitech'in Hisselerini Bile Alırsın

almak için ciddi bi adım attım bakalım ama cepte para yok para olamadan 5500 almak için teklifte bulunduk arkadaş derseki satıyorum o zaman para ayarlayacağız bu nasıl bir iştir bazen bunları benmi yapıyorum diye düşünmeden edemiyorum

• quote:

quote:

quote:

Merhaba Arkadaslar Benimde Almak İstedigim Bir Ses Sistemi Bayadır Bende ARastırıyorum Sanırım Suanda Alacak Olan Arkadaslar Vardır
    Z 55oo

daha ucuzlamazmı ya bu set müstakil evi tuttuk valla bugün seti nasıl alacağız onu düşünüyorum ikinci el bulsak ucuz yollu bi ürün tam süpper bişi olucakta bakaqlım

Vatanda Bir Arkadasım Calısıyor Zaman Zaman İndirim Yapıyor Vatan Bir Dahaki İndirimde Haber Verecek Bana Temmihledim Burdan Bende SAna Haber Veririm Temin Edersin Sende Suanda En Ucuz Bimeks 599 TL ile 2.el temiz olmaz sanırım olsa bile sıfır kadar para isteyecek sen en iyisi bekle essegi saglam kazıga bagla sııfır al bence....

• quote:

quote:

quote:

quote:

Z 55oo

Vatanda Bir Arkadasım Calısıyor Zaman Zaman İndirim Yapıyor Vatan Bir Dahaki İndirimde Haber Verecek Bana Temmihledim Burdan Bende SAna Haber Veririm Temin Edersin Sende Suanda En Ucuz Bimeks 599 TL ile 2.el temiz olmaz sanırım olsa bile sıfır kadar para isteyecek sen en iyisi bekle essegi saglam kazıga bagla sııfır al bence....

bi tane buldum forumdan olmassa vatanı bekleyeceğiz haberlerini 4 gözle bekliyor olacağım

• Alacan Alacan Az Kaldı
  • ALIR ALIR NİYE ALMASIN :)
  • quote:

Alacan Alacan Az Kaldı

• az kaldı uz kaldı dere tepe düz kaldı cepte ise para kalmadı
  • quote:

az kaldı uz kaldı dere tepe düz kaldı cepte ise para kalmadı

Vatan Computer'ın Yeni Yeri Açılıyomuş İlk Kapıdan Giren Müşterisine Logitech Z-5500 Hediye Ediceklermiş Müstakil Evi Olmak Şartı İleymiş Ama Tam Senlik Vipsec Kaçırma Derim
  • quote:

quote:

az kaldı uz kaldı dere tepe düz kaldı cepte ise para kalmadı

Vatan Computer'ın Yeni Yeri Açılıyomuş İlk Kapıdan Giren Müşterisine Logitech Z-5500 Hediye Ediceklermiş Müstakil Evi Olmak Şartı İleymiş Ama Tam Senlik Vipsec Kaçırma Derim

DOSTUM BOŞVER VATANI SEN KAP GETİR SİSTEMİ İNLETELİM ORTALIĞI

• Vatan bir kampanya yapsa direk yumulucam. pusudayız bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar103 -- 22 Haziran 2011; 0:41:38 >
  • bunun bi alt modeli var z-5300 yıllardır kullanıyorum tık yok, gerçi apartmanda fazla geliyor ama yakında nasipse müstakil eve çıkıcam için alıcam kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @RİF_D

bunun bi alt modeli var z-5300 yıllardır kullanıyorum tık yok, gerçi apartmanda fazla geliyor ama yakında nasipse müstakil eve çıkıcam için alıcam kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: @RİF_D

bunun bi alt modeli var z-5300 yıllardır kullanıyorum tık yok, gerçi apartmanda fazla geliyor ama yakında nasipse müstakil eve çıkıcam için alıcam kesinlikle.

ben çıktım ama z 5500 üm yok malesef
  • buranın takibindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: prenskaan

buranın takibindeyim

+1
  • Mesajım bulunsun Kampanya gördügüm zaman yazarım sizler için
  • Takip
  • Vatanda 620 TL Beyler.
  • DH 2 ci elde 2 adet var 6 aylık = satılmış = 400tl full kutulu ( şişli )

9 aylık full kutulu = 500tl ( avcılar )

ayrıca sahibinden.comda 580tl sıfır 3 adet var zburnu

bköy ( ataköy ) de biraz eksikleri olan 350tl ye var

yine sahibinden.comda 450tl ye 6 ay garantisi kalmış + optik ses kablolu hediyeli set var
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.