Şimdi Ara

LOGİTECH Z5500 NEREDE KAÇ LİRA VE KAMPANYALAR (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
4
Favori
55.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bukalemun

DH 2 ci elde 2 adet var 6 aylık = satılmış = 400tl full kutulu ( şişli )

9 aylık full kutulu = 500tl ( avcılar )

ayrıca sahibinden.comda 580tl sıfır 3 adet var zburnu

bköy ( ataköy ) de biraz eksikleri olan 350tl ye var

yine sahibinden.comda 450tl ye 6 ay garantisi kalmış + optik ses kablolu hediyeli set var

kullanılmıs ürün icin bence fiyatlar yüksek büyük bir teknoloji firması kampanya yapsa zaten 500-550 arası olur sanırım ;)
  • Bu fiyat farkı ile sıfır alınır. Sıfırı açıp yerleştirmesi bile ayrı bir zevk.
  • sıfır en ucuz ( elkt. markette 620 tl ) şuanda peşin ( sanırım ucuzken alıp satan birisi ) 580 tl ye satıyor.

bana acil 400/450 tl lazım , araştırırken gördüm. elinde PEŞİN olup % 30-40 arası ucuz alıp yoluna devam edecekler için çok güzel fiyat
  • sadece sinema için z-5500 yerine samsung ht-c555 nasıldır z5500 le aynı performansı verir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

sadece sinema için z-5500 yerine samsung ht-c555 nasıldır z5500 le aynı performansı verir mi?

DENEME ŞANSIM OLMASI SAMSUNGU AMA SANIRIM LOGİTEH İN YERİNİ TUTAMAZ GİBİME GELİYOR YİNEDE TECRÜBE SAHİBİ BİRİ DAHA NET BİLGİ VERİR
  • http://www.sanalpazar.com/item_details.php?auction_id=1224513

615 tl den ( ist / zburnu) 12 taksit ile satın aldım, artık şansımıza. GOLD ( bevlerde ürün yok ) + vatan da ürün stok yok gözüküyor ve 624 tl olmuş. zaten taksit avantajı ile ELDEN alınır şekilde sanırım EN UYGUN bu oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

http://www.sanalpazar.com/item_details.php?auction_id=1224513

615 tl den ( ist / zburnu) 12 taksit ile satın aldım, artık şansımıza. GOLD ( bevlerde ürün yok ) + vatan da ürün stok yok gözüküyor ve 624 tl olmuş. zaten taksit avantajı ile ELDEN alınır şekilde sanırım EN UYGUN bu oldu.

cok acele mi lazım sana.Ürün bittigine göre mutlaka isparisler verildi ve gelecek cok alternatif tüketici uygun fiyatlar olusacaktır

• @ prenskaan

acil di ve aldım :)) şans işte. sanırım toplamda EN FAZLA 50/75 tl para kaybım olacak. ( çok nadir 499 tl ye satan çıkmazsa )
  • %100

quote:

Orijinalden alıntı: prosecutor

Bu fiyat farkı ile sıfır alınır. Sıfırı açıp yerleştirmesi bile ayrı bir zevk.
  • Stoklar Son Artık Adamlar Yeni Modelide Çıkarttı Bence Ne Kadar Acele Ederseniz O Kadar Kara Geçersiniz
  • Acele işe şeytan karışır. Z5500 ün muadili çıkmadı.
  • Z5500 iyidir satıyorda ekol oldu sanki onun icin muadilide gelse üst modelide satmaya devam eder hele üst modeli gelse ofiyat söyle 350-450 arası olsa ALLAH diyorum böylede konusuyorum görende 10.000 tane alıcam sanacak bir sade bir

• quote:

Orijinalden alıntı: prenskaan

Z5500 iyidir satıyorda ekol oldu sanki onun icin muadilide gelse üst modelide satmaya devam eder hele üst modeli gelse ofiyat söyle 350-450 arası olsa ALLAH diyorum böylede konusuyorum görende 10.000 tane alıcam sanacak bir sade bir

üst modeli çıktı zaten geçen hafta sonuydu galiba mediamarkt ta 900 küsür idi

• quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

quote:

Z5500 iyidir satıyorda ekol oldu sanki onun icin muadilide gelse üst modelide satmaya devam eder hele üst modeli gelse ofiyat söyle 350-450 arası olsa ALLAH diyorum böylede konusuyorum görende 10.000 tane alıcam sanacak bir sade bir

üst modeli çıktı zaten geçen hafta sonuydu galiba mediamarkt ta 900 küsür idi

tamamdır o zaman tabi üretimi bitirmediyseler hersey planladıgımız gibi

• bunu bilen deneyen o olmazsa bunu alırım diyen aynı isi görmez ama buda iyidir diyen varmı?

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-980-000431-z-506--5+1-75w-rms-surround-3d-speaker/productdetails.aspx?I_ID=48087
  • quote:

bunu bilen deneyen o olmazsa bunu alırım diyen aynı isi görmez ama buda iyidir diyen varmı?

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-980-000431-z-506--5+1-75w-rms-surround-3d-speaker/productdetails.aspx?I_ID=48087

ben bundan sipariş verdim hepsiburada'dan. 158tl 2 ayak da hediye ediyorlar. yarın elimde olacak ürün. bi çok kişi bütçemin el verdiği ölçüde bunu tavsiye etti. görcez.. gerçi 5500 ün yerini tutamaz heralde..

• bende bugün pana 50g20 plazma aldım , yanına da güzel bir ses sistemi düşünüyorum , logitech z5500 hoşuma gitti , bugün teknosada baktım 799tl idi bende kampanya bekliyorum beyler , inşallah 500tl civarına alabiliriz.

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

bende bugün pana 50g20 plazma aldım , yanına da güzel bir ses sistemi düşünüyorum , logitech z5500 hoşuma gitti , bugün teknosada baktım 799tl idi bende kampanya bekliyorum beyler , inşallah 500tl civarına alabiliriz.

teşekkürler.

Teknosamı Oradan Bişi Alan Arkadaşlar Resmen ENAYİ Yerine Koyuluyor Vatan Bilgisayarsa 620 TL Teknosada 799 TL Hangi Mantık BU.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pesidelphia

quote:

Orijinalden alıntı: denixex

bende bugün pana 50g20 plazma aldım , yanına da güzel bir ses sistemi düşünüyorum , logitech z5500 hoşuma gitti , bugün teknosada baktım 799tl idi bende kampanya bekliyorum beyler , inşallah 500tl civarına alabiliriz.

teşekkürler.

Teknosamı Oradan Bişi Alan Arkadaşlar Resmen ENAYİ Yerine Koyuluyor Vatan Bilgisayarsa 620 TL Teknosada 799 TL Hangi Mantık BU.

• Türkiye de çoğu mağazada ve firmada tükendi galiba. Yeni model gelebilir :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.