615 tl den ( ist / zburnu) 12 taksit ile satın aldım, artık şansımıza. GOLD ( bevlerde ürün yok ) + vatan da ürün stok yok gözüküyor ve 624 tl olmuş. zaten taksit avantajı ile ELDEN alınır şekilde sanırım EN UYGUN bu oldu.
615 tl den ( ist / zburnu) 12 taksit ile satın aldım, artık şansımıza. GOLD ( bevlerde ürün yok ) + vatan da ürün stok yok gözüküyor ve 624 tl olmuş. zaten taksit avantajı ile ELDEN alınır şekilde sanırım EN UYGUN bu oldu.
cok acele mi lazım sana.Ürün bittigine göre mutlaka isparisler verildi ve gelecek cok alternatif tüketici uygun fiyatlar olusacaktır
@ prenskaan
acil di ve aldım :)) şans işte. sanırım toplamda EN FAZLA 50/75 tl para kaybım olacak. ( çok nadir 499 tl ye satan çıkmazsa )
%100
quote:
Orijinalden alıntı: prosecutor
Bu fiyat farkı ile sıfır alınır. Sıfırı açıp yerleştirmesi bile ayrı bir zevk.
Stoklar Son Artık Adamlar Yeni Modelide Çıkarttı Bence Ne Kadar Acele Ederseniz O Kadar Kara Geçersiniz
Acele işe şeytan karışır. Z5500 ün muadili çıkmadı.
Z5500 iyidir satıyorda ekol oldu sanki onun icin muadilide gelse üst modelide satmaya devam eder hele üst modeli gelse ofiyat söyle 350-450 arası olsa ALLAH diyorum böylede konusuyorum görende 10.000 tane alıcam sanacak bir sade bir
quote:
Orijinalden alıntı: prenskaan
Z5500 iyidir satıyorda ekol oldu sanki onun icin muadilide gelse üst modelide satmaya devam eder hele üst modeli gelse ofiyat söyle 350-450 arası olsa ALLAH diyorum böylede konusuyorum görende 10.000 tane alıcam sanacak bir sade bir
üst modeli çıktı zaten geçen hafta sonuydu galiba mediamarkt ta 900 küsür idi
quote:
Orijinalden alıntı: hüseyni
quote:
Orijinalden alıntı: prenskaan
üst modeli çıktı zaten geçen hafta sonuydu galiba mediamarkt ta 900 küsür idi
tamamdır o zaman tabi üretimi bitirmediyseler hersey planladıgımız gibi
bunu bilen deneyen o olmazsa bunu alırım diyen aynı isi görmez ama buda iyidir diyen varmı?
ben bundan sipariş verdim hepsiburada'dan. 158tl 2 ayak da hediye ediyorlar. yarın elimde olacak ürün. bi çok kişi bütçemin el verdiği ölçüde bunu tavsiye etti. görcez.. gerçi 5500 ün yerini tutamaz heralde..
bende bugün pana 50g20 plazma aldım , yanına da güzel bir ses sistemi düşünüyorum , logitech z5500 hoşuma gitti , bugün teknosada baktım 799tl idi bende kampanya bekliyorum beyler , inşallah 500tl civarına alabiliriz.
teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: denixex
bende bugün pana 50g20 plazma aldım , yanına da güzel bir ses sistemi düşünüyorum , logitech z5500 hoşuma gitti , bugün teknosada baktım 799tl idi bende kampanya bekliyorum beyler , inşallah 500tl civarına alabiliriz.
teşekkürler.
Teknosamı Oradan Bişi Alan Arkadaşlar Resmen ENAYİ Yerine Koyuluyor Vatan Bilgisayarsa 620 TL Teknosada 799 TL Hangi Mantık BU.
quote:
Orijinalden alıntı: Pesidelphia
quote:
Orijinalden alıntı: denixex
teşekkürler.
Teknosamı Oradan Bişi Alan Arkadaşlar Resmen ENAYİ Yerine Koyuluyor Vatan Bilgisayarsa 620 TL Teknosada 799 TL Hangi Mantık BU.
Türkiye de çoğu mağazada ve firmada tükendi galiba. Yeni model gelebilir :)