Şimdi Ara

LOGİTECH Z5500 NEREDE KAÇ LİRA VE KAMPANYALAR (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
4
Favori
55.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pisko61

o zman z906 alınız fiyatda makul hayırlı ugurlu olsun

aldım zaten
    teşekkür ederim
  • arkadaslar logitech z5500 ses sıstemınde bı sıkıntı var. son ses muzık dınlıyodum on dakıka felan dınledım sonra sıstem kapandı bırden ve suanda acılmıyor sıgortası atmıs deıstırdım ama hala calısmıyor garantıye gondercem ama garantı belgesı olmadan gonderılmıyo electro wordden aldım faturası duruyo ama garantı belgesı yok bı yardımcı olursanız sevınırım
  • bu z5500 ne kadar çok abartılıyor..bii cacık yok arkadarlar sadece kuru gürüldü,kalite diye birşey yok...benim gözümde 300 tl eder ama fiyat yüksek işte..bende de var z5500 ama sorsanız 10 kere film izlemedim..hoşuma gitmiyor ses kalitesi...alınmış alınmıştır diyip kurduk salona duruyor işte..boş boş hayaller kurmayın ve dolduruşa gelmeyin z5500 18 yaşında heyecanlı bir gencin heyacanını alevleyecek bir bas sesine sahiptir başka hiçbirşey degil...
  • z5500 deki DTS codecli olan film keyfini hiçbir şeye degişmem...
  • evet DTS formatına sahip blueray filmler iyi seviyede yanlız kesinlikle mükemmel degil..
  • profesyonel hıfı sistemleri saymazsak fiyat performans olarak piyasadaki en iyi 5+1 ve optik kabloyla digital iyi bir ses kartına baglı olan z5500 ü DTS codecli filmlerde verdigi ses mükemmel diyebiliriz...
  • şuan piyasada yok bulamazsıın
  • Az kullanılmış ayakları da var iyi bir fiyat veren olursa boş durmasından şa satayım gitsin ilgilenenler mesaj atsın pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satmayı düşünen varsa az kullanılımış cinsinden 450 tl ye alıcıyım ciddi olanlar mesaj atsın
    Garantisi olursa iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugay475

Satmayı düşünen varsa az kullanılımış cinsinden 450 tl ye alıcıyım ciddi olanlar mesaj atsın
    Garantisi olursa iyi olur

450 değilde 500 e sahibindende takip et ara ara çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbuldayım z5500 arıyorum 450 tlye satan olursa haberim olsun şimdiden sağolun...
  • 500 TL ye ürünümü satıyorum.

Sadece resimdeki kusuru bulunmaktadır. 1 metreden kol düşürdüm tam köşeye geldiği için zedelendi .
    onun dışında temiz bir üründür .

• 475 e satıyor biri ama adnan82 adına demiş sadece o mu alabilir bunu?

http://www.sanalpazar.com/Logitech-Z5500-Ses-Sistemi-Adnan82-Adina..__isp13939108
  • GÜNCELLL

z5500 arıyorum, satacak olanlar bana ulaşsın ltf.
  • O sistem artık tarıhe karıstı gelın z-906 verelim.)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 31 Mart 2014; 0:01:23 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.