Şimdi Ara

LOGİTECH Z5500 NEREDE KAÇ LİRA VE KAMPANYALAR (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
4
Favori
55.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dogukan21

quote:

Orijinalden alıntı: NükleerAkaryakıt

quote:

İkinci el alacak olan arkadaşlara,bazı tavsiyelerim olacak.

Alacağınız kişide garanti arayın,fakat olmazsa olmaz demeyin.Bu ürün arıza yapan bir ürün değil.Gayet sağlam.Forumda bile öyle büyük bir arızaya şahit olmadım.

Alırken mutlak deneyin alın.Yeri yurdu belli olsun adamın,bir şey olursa getiririm hesabı.Zaten 3-5 gün sorun yoksa dayanın gitsin...

Alan ilk defa alacağı için sesteki bozulmaları anlamayabilir malesef

Bir daha 450-500 tlye düşer mi acaba , yoksa hayal mi ?

Tam olarak nasıl oluyor,sesdeki bozulmalar.Biraz anlatırsanız belki bizimkilerde de ilerde olabilir.İlk defa duydum da

+1905 bende ilk defa duydum seste bozulma falan olmuyo aksine sesi yükselttikçe sub ile beraber ev titremeye başlıyor :)

• z5500 ün 2.el fiyatları 600 tl oldugunu gören z5500 sahipleri sistemi satmaya karar veriyo sahibinden.com z5500 ilanıyla dolu :))))
  • Son sesi vermek yürek işi,komşularda sağlam kafa olması gerekir...
  • quote:

Son sesi vermek yürek işi,komşularda sağlam kafa olması gerekir...

yan komşu evde olmayınca son sese vurmuştum süper oluyor kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor 2 alt sokaktan bile duyuluyor (gittim baktım duyuluyor mu diye duyuluyor )
  • yoğun uğraşlar sonucu geçen hafta tanıdık vasıtasıyla birtane buldum sıfır z-5500 istanbul dan fiyat 850 liraydı tüm türkiyeyi aradım son bir tane kalmıştı onuda ben aldım satıcı dedi ki sıfır z-5500 okadar çok soran varmış ki 1200 tl yi bile gözden çıkarıp bu sistemin sıfırını arayan bir grup insan varmış hatta ben aldıktan sonra koliyi eve götürürken yolda satılıkmı diiye soran insanlarla karşılaştım ben bukadar ilgi gördüğünü tahmin etmiyordum bu sistemin bir yıl sonra 2. elleri 1500 tl den gider heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: dost..:)

yoğun uğraşlar sonucu geçen hafta tanıdık vasıtasıyla birtane buldum sıfır z-5500 istanbul dan fiyat 850 liraydı tüm türkiyeyi aradım son bir tane kalmıştı onuda ben aldım satıcı dedi ki sıfır z-5500 okadar çok soran varmış ki 1200 tl yi bile gözden çıkarıp bu sistemin sıfırını arayan bir grup insan varmış hatta ben aldıktan sonra koliyi eve götürürken yolda satılıkmı diiye soran insanlarla karşılaştım ben bukadar ilgi gördüğünü tahmin etmiyordum bu sistemin bir yıl sonra 2. elleri 1500 tl den gider heralde

Ben de Ankara ulus Konya sokakta buldum bugün . Depoda 2 tane vardı; birini abime, birini kendime aldım. Adam ikisini 850' sen verdi. Açılmamış cillop gibi kutular. Abiminkini actık, hiç sorun yok; manyak ses var. Alttaki komşu hemen aradı; sesi kapat diye. İnşallah bu isin sonu karakolda bitmez :))

• quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

yan komşu evde olmayınca son sese vurmuştum süper oluyor kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor 2 alt sokaktan bile duyuluyor (gittim baktım duyuluyor mu diye duyuluyor )

Hocam aşmışsın ne diyim.Arkadaşın evi müstakil inan son sesde transformers i bir açtı.Film bluray zaten,son sese yeter dedim...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

Hocam aşmışsın ne diyim.Arkadaşın evi müstakil inan son sesde transformers i bir açtı.Film bluray zaten,son sese yeter dedim...

z5500 gibi bir efsane bir daha gelir mi bilemiyorum

• arkadaşlar 1 hafta önce ankara gordion avm de electro world de vardı z5500...1 adet kalmış oda teşhir olduğundan 500 tl dediler fiyatına. Bir sorunu varmı diye sordum sadece sub da 1 -2 cizik var kılcal oda onun haricinde bi sıkıntısı yok dedi. Sanırım hala duruyordur. Üstünde fiyat yazmıyordu ben özellikle çağırıp sormuştum bilginize...
  • gençler bu Z5500 durumu nedir? Z906'yı gözüm tutmadı. Teknik değerler de yerlerde.
    Z5500e ilk çıktığı gün içim ısınmıştı hatta 500lerdeydi fiyatı :( 500-750 arası bütçe ayırdım Z5500'e bulabilmeme yardımcı olacak var mı
  • üretimden kalkdı z5500 :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

gençler bu Z5500 durumu nedir? Z906'yı gözüm tutmadı. Teknik değerler de yerlerde.
    Z5500e ilk çıktığı gün içim ısınmıştı hatta 500lerdeydi fiyatı :( 500-750 arası bütçe ayırdım Z5500'e bulabilmeme yardımcı olacak var mı

Sıfır gibi ikinci eller var.Araştırın derim.Benim cihaz 3 senelik, aslan gibi misal...
  • quote:

gençler bu Z5500 durumu nedir? Z906'yı gözüm tutmadı. Teknik değerler de yerlerde.

KADIKÖY TEPE NATULİS TEKNOSA DA VAR BEN 3 GÜN ÖNCE ALDIM 3-4 TANE DAHA VARDI
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisko61

quote:

Teşekkürler hocam Vizelerden dolayı İstanbul'a gitme fırsatım yok maalesef

• sahibinden sitesinden ilanlar var ordan bakabilirsin o zman
  • quote:

quote:

Kapalı z5500 mü buldunuz?

Süermiş, ne kadardı ayıptır sorması?

Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

quote:

quote:

Kapalı z5500 mü buldunuz?

Süermiş, ne kadardı ayıptır sorması?

Hayırlı olsun.

dier magazalardan 22 tane teşir ürünün teknosada getirmişler aralarından en temizini seçip aldım fiyat 599 tl.

• http://www.youtube.com/watch?v=AaXaig_43lU z906 sı olanın son sesi açıp bunu denemesini ardından z5500 ü olan birine gidip orda denemesini (*onboard*) istiyorum. Ben 3. katta yaşıyorum en alt katta ki evin balkon demirleri ile ayrı cephedeyiz onun demirleri sallanıyor kim neyin peşinde baya rahatsız komşularım var karşılaşmamak için

• Arkadaşlar Kadıköy Tepe Natilius Teknosa'da 3 adet teşhir ürünü kalmış fakat bunlar hiç alınacak gibi değil.Kozmetik olarak berbat durumda diyebilirim.Bazı hoparlörlerin ayakları yok gidecek arkadaşların bilgisine.Ben gittim almadan döndüm.
  • quote:

:) 1.katta oturuyorum sesi son ses yaptığımda 3.kattaki komşumuz geldi bari bassı kısın diye
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.