Şimdi Ara

LOGİTECH Z5500 NEREDE KAÇ LİRA VE KAMPANYALAR (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
4
Favori
55.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jonturk67

beyler, ankamall elektro world'de 749 tl den sıfır z5500 var!

365 deki elektro world'de 749 tlden var, sıfır var mı dedim, teşhir var dedi eleman...
    yani sıfır olup olmadığını kesin kontrol etmelisiniz...teşhiri kakalarlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

365 deki elektro world'de 749 tlden var, sıfır var mı dedim, teşhir var dedi eleman...

setin sıfırını bulmak imkansız gibi birşey bulsanda sıfır diye adamlar çok uçuk fiyatlar çekiyor teşhir ürünü alırken deneyin bide 2 yıl garantisi varsa tadından yenmez...birde önerim internetten garantisiz almayın teknosa vatan gold gibi mağazadan faturasıyla alın sıkıntı çıktığında paşalar gibi değiştirmek zorundalar yada logitech den sıfırını getirtiyorlar olmadı para iadesi yapıyorlar yeterki mağaza faturalı ürün olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican88 -- 19 Aralık 2011; 13:06:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

alacağım ürünün ambalajı konusunda çok hassasım, bırak teşhiri ne olursa olsun en ufak bi hasar durumunda almaktan vazgeçerim... elektronik malzeme kutuluda olsa darbeye gelmez!

• sıfırına hiç bir yerde rastlayan yokmu arkadaşlar,
    logitech e yeniden z5500 çıkarması için mail atılma olayı vardı bu konu askıda mı kaldı, ne düşünüyorsunuz acaba
  • yeniden piyasaya sürmeleri için toplu olarak mail atmAlıyz
  • tamam abi atalım fakat bizi ciddiye alıp üretirlermi şüpheliyim
  • yogun istek olması lazım yogun istek üzerine üretirler denemekte fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidongs

sıfırına hiç bir yerde rastlayan yokmu arkadaşlar,
    logitech e yeniden z5500 çıkarması için mail atılma olayı vardı bu konu askıda mı kaldı, ne düşünüyorsunuz acaba

Verdiğim sitede Mutlaka ellerinde vardır yinede bir sorun.

http://dikaelektronik.com/asp/show_stock.asp?product=001-0233&utm_source=eFiyat&utm_medium=CPC&utm_campaign=eFiyatYonlendirme&ref=efiyat

• quote:

bulamıyorum hiç biryerde maalesef,
    zamanında 499 tl ye almadık şimdi 750 tl yi gözden çıkardık cihaz bulamıyoruz

istanbuldayım arkadaşlar sıfır bulabileceğim bir yerse varsa yazarsanız çok sevinirim

Beyin bedava dedin tabi dimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alitech Electronic

quote:

bulamıyorum hiç biryerde maalesef,
    zamanında 499 tl ye almadık şimdi 750 tl yi gözden çıkardık cihaz bulamıyoruz

istanbuldayım arkadaşlar sıfır bulabileceğim bir yerse varsa yazarsanız çok sevinirim

Beyin bedava dedin tabi dimi.

biraz daha açık yazarsanız sevinirim, anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kare_-_as

quote:

sıfırına hiç bir yerde rastlayan yokmu arkadaşlar,

Verdiğim sitede Mutlaka ellerinde vardır yinede bir sorun.

http://dikaelektronik.com/asp/show_stock.asp?product=001-0233&utm_source=eFiyat&utm_medium=CPC&utm_campaign=eFiyatYonlendirme&ref=efiyat

aradım sordum yokmuş ellerinde maalesef, ümidim de kalmadı artık :)

tşkler.

• slm arkadsalar internetdekı teknosada 799 lıra golddada 750 görünuyordu 3 gun önce ayrıca teknosada axese 20 ay vade var 50 lıra fark oluyor çok uygun bnce bnde var belkı bu şartlarda teknosadan alabılırım z5500 ilerde satmak içınm tamammen stok bitınce kesın 1250 gider bnce gitmesede 1000 lıraya arekadsıma satarım o şimdı alamıyor birde şunu acıklayım arkadsalara özelıklede bassıı çok basıı diger sesleri ezıyor vs yazanlara biraz kba olucam ama acaba onlar görme engelılermi ha bass ayar dügmesınden kı uzaktan kumanadadad var onu 1 2 çita getırseler olmuyormu sona kadar dayamak şartmı yoksa basssı özelıkle müzık dinlerreken bassı 1 2 hadfi bilemedın3 .seviyede dinleyın bakalım sesler ezilıyormu birde şu geyige deyinıcem çünkı nerde okusam ayni sey
    yok komsular gelıyor yok apartamanada oturan almasın yahu son ses dinlemek zorundamısınız ayrıca son sesde 10 15 dakkadan fazla dayanıcak adam varmı sagır falan degilse tabıkı
    kısık sesdede kaltesinden birsey kaybetmiyorkı asıl kalıtelı bir kayıdı mesala klasik müzikleri bir dinleyınbakalım
    benım monster studıo kulaklıgım var onunda sesını 10 gecmesın mesala ayrıca birde bu z5500 pcde mutlaka ses kartıyla kulanın yaru yarıya fark var sesde kalıtede tizde herseyde ama xfi serisınden başlanmalı en azından marketlerdekı teşhırdekı sesın 3 katı kesın tabıkı evin akustıgı odanın ve yerlesimleride çok önmemlı bu parayı bulan herkes kesin gözü kaplı alsın alalh her müzık ses sevene nasip etsin bn sinamada flım bile seyretmıyorum kı 3d sinamalar varken bile okadar diyım yani anlayana daha uygun bir fiata rastlayanda yazsın artık hoscakalın bütun ses tutkunları

• gold taki urunler teshir arkadaslar 3tane gözüküyor almak isteyenler bakabilir teknosadaki 1 tane var oda zonguldakta teknosada resmen hurda bide 800tl istiyorlar woofer filan bozuk haberiniz olsun.
  • millletin 2.el kulllandıkları çöplere 600-700 lira vermektense gidip 0 paşa gibi z906 alın ses kalitesi daha iyi ve daha dengeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisko61

millletin 2.el kulllandıkları çöplere 600-700 lira vermektense gidip 0 paşa gibi z906 alın ses kalitesi daha iyi ve daha dengeli

Tamamen katılıyorum.2 yıl garantili,Z5500 ü aratmayan bir sisteminiz olur.Yok tasarımı kötüymüş yok boyutu küçükmüş gibi yorumlarada takılmayın.Sonuçta bu akvaryum değil karşısına geçip izleyesin.Kulağınıza hitab etmesi lazım gözünüze değil.

Sub ünitesinin Z5500e oranla küçük olmasınada takılmayın.Kendim bizzat denedim.Küçük görünebilir ama boyundan büyük işler başarabildiğini rahatlıkla söyleyebilirim.Ki apartman ortamında o basında ne kadarını açabilirsiniz?Tartışılır.Ayrıyetten Z2300 kullanıyorum.Bende şuan 5.1 arayışı içindeyim.Düne kadar bende Z5500 düşünüyordum ama sonradan yanlış düşündüğümü farkettim.

Z5500 kötü sistemdir demiyorum yanlış anlaşılmasın ama paranın nasıl kazanıldığını hepimiz biliyoruz.Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum.

Edit;İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grizzle -- 25 Aralık 2011; 22:00:56 >

• bundan bende alıcam ama bulamıyorum
  • İkinci el temiz bir cihaza, 500 tl verilebilir diye düşünüyorum..
  • bugün sadece 3 seviyede kate deluna-drop it low dinledim malesef apartmanda olduğumdan 4.seviye getiremiyorum :D muhteşem bir bass vutuyor yaw bu ürünün kablolarına varana kadar satarım ama sadece sadece kesinlikle subwooferi asla satmam süpe vuruyor yaw onu 6.7. seviye düşünemiyorum :D
  • z5500 kaliteli bir cihaz ama bir o kadarda dengesiz sık sık arıza çıkaran bir cihaz !!! ve kalkıp 6 ay 1 sene kullanılmış bu kadar sık arıza çıkaran bir cihaza 500-600 tl çok fazla mantıksız...z906 da sigorta sorunu led sorunu nu ortadan kaldırıp daha temiz dengeli ses veren bir sistem yaptılar milllet halA kulllanılmış sistemlere para yatırıyor.z5500 ü satan kişilerin birçogu z906 ya geçmek için satıyo...siz 2.el z5500 500-600 lira verin ne zaman ledleri patlıcak ne zaman sigorta atıcak diye endişelenip durun
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.