Şimdi Ara

LOGİTECH Z5500 NEREDE KAÇ LİRA VE KAMPANYALAR (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
4
Favori
55.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pisko61

z5500 kaliteli bir cihaz ama bir o kadarda dengesiz sık sık arıza çıkaran bir cihaz !!! ve kalkıp 6 ay 1 sene kullanılmış bu kadar sık arıza çıkaran bir cihaza 500-600 tl çok fazla mantıksız...z906 da sigorta sorunu led sorunu nu ortadan kaldırıp daha temiz dengeli ses veren bir sistem yaptılar milllet halA kulllanılmış sistemlere para yatırıyor.z5500 ü satan kişilerin birçogu z906 ya geçmek için satıyo...siz 2.el z5500 500-600 lira verin ne zaman ledleri patlıcak ne zaman sigorta atıcak diye endişelenip durun

dostum bende senin gibi düşünüyodum inanki hatta önceki mesajlarıma bakabilirsin z906 alacağımıda belirtmiştim bende z5500 vardı kontrol paneli bozulmuştu gittim z906 almaya vatana 1.080 tl di ve gözdende çıkarmıştım..neyse dedim kardeş ver bakalım bir müzik sese bakalım evet ses gayet net ve temizde ama o subwoofer z5500 den kat kat kalitesiz düşük seste bile z5500 güm güm derinden derinden vuruyor..ve teknosadan gittim 699 tl+2 yıl garanti+2 de ayaklık la yeni bir z5500 aldım şimdi elimde 2 tane var Allah izin verirsede birini çeyizlik yapacam diğerini kullanıyorum zaten..kısaca z5500 benim gibi derin bassı sevenler için kesinlikle vazgeçilmez azıcık seste bile z5500 ben burdayım diyor z906 ise bass olarak çok yetersiz bana göre..

ayrıca z906 da dolby prologic 2 olmaması çok çok kötü ben ps3 te müzik dinliyorum ve prologic 2 sayesinde sesi stereo değilde 5+1 olarak alıyorum bütün hoparlörden ve standart mp3 acayip keyifli oluyo heleki drop it low şarkısında ev sadece 3.seviyede reinaya dönüşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican88 -- 27 Aralık 2011; 19:29:32 >

• z906 5500 le mukayese edildiginde görsel olarak bass ı küçük ve yetersizz..

digitat panel i yok ..

analog kullanılmış oda led ışıklarla işini görüyor.

uydular sadece kostüm degiştirmiş.

ses kalitesi olarak . burada sadece bass kalitesinin degiştigini görebiliriz..

gerçekten de 906 nın bass kalitesi kendi kadar küçülmüşş..

3. kademeede bass test yapıldıgında 906 pıtlamaya başlıyor derinligini kaybediyor.

z 5500 de daha yokmu diye bagırıyor resmen.

denemesi basshunter mp3 ve basstest ile yapılmıştır. benim ilk ve daimi tercihi z5500 dür.

teknosa daki ürünler teşhirlerdir.
    alacak arkadaşların dikkatine..
    bende alacagım ve arıyorum..
    elimdekini arkadaşım zorla aldı. satanlara duyrulur...
  • arkadaşlar belli ki logitech konusunda bilgilisiniz

size bir şey soracağım forumdan bugün 600 liraya z5500 aldım abd dan gelme.satıcı abi ile konuştuğumda garantisi burada değilde abd da geçerliymiş.ürünün normalde garantisi var ama aklıma takılan ilerde Allah korusun arıza çıkartırsa logitech Türkiye müşteri hizmetlerini aradığımızda ilgilenmiyorlar mı.yani uluslararası garanti kapsamına sokuyor mu logitech.bilgi verirseniz çok çok makbule geçecek.

bu arada söylemeden geçmiyim z5500 arayanlar için özellikle ankara da olanlar için söylüyorum.vatan bilgisayarın söğütözü şubesinde bir adet teşhir olarak z5500 var.%25 indirimde 630 liraya düşüyor.kozmetik olarak baya iyi durumda.alacak arkadaşlara duyurulur

• arkadaşlar istanbuldayım z-5500 arıyorum sıfır cihaz nerede bulabilirim yada çok temiz 2. el satan bir yer varmı garantili arıyorum
  • logitech gibisi varmı ya :)

www.piramitbilisim.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican88

quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

arkadaşlar z5500 ümün kontorl paneli bozuldu 1 haftadır aramama rağmen satan yok paneli...ben apartmanda oturuyorum öle sesi maalesef çok yüksek açamıyorum z906 alsam işimi görürmü bass yeterli kalırmı xbox ve ps3 te kullanıcam

ne gerek var boşa masraf yapmaya,
    elindeki sistemin hoparlör takımı sağlam olduğuna ve aktif sub'lı bir sistem olduğuna göre, sana bir dekoder lazım.
    5500ün dekoderini bulamadıysan başka dekoder bak, mesela Playvision HDA-51A Digital Sound Decoder alabilirsin, fiyatı 175 tl.
    http://www.playvision.com.tr/HDA-51A.htm

haa yok para bende gani ben yeni sistem alırım dersen o ayrı...

dekodere baktım ama bazı arkadaşlarım tavsiye etmediği için almadım uyum sorunu çıkartır diye..bende gittim teknosadan z5500+2 ayaklık+2 yıl garantili=699 tl ye yenisini aldım :) elimde 2 tane z5500 oldu ilerde diğerinede dekoder bulursam çeyizlik yaparım :)

satarsan haber ver (istediğin fiyatı da yaz ama )

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar z5500 ümün kontorl paneli bozuldu 1 haftadır aramama rağmen satan yok paneli...ben apartmanda oturuyorum öle sesi maalesef çok yüksek açamıyorum z906 alsam işimi görürmü bass yeterli kalırmı xbox ve ps3 te kullanıcam

ne gerek var boşa masraf yapmaya,
    elindeki sistemin hoparlör takımı sağlam olduğuna ve aktif sub'lı bir sistem olduğuna göre, sana bir dekoder lazım.
    5500ün dekoderini bulamadıysan başka dekoder bak, mesela Playvision HDA-51A Digital Sound Decoder alabilirsin, fiyatı 175 tl.
    http://www.playvision.com.tr/HDA-51A.htm

haa yok para bende gani ben yeni sistem alırım dersen o ayrı...

dekodere baktım ama bazı arkadaşlarım tavsiye etmediği için almadım uyum sorunu çıkartır diye..bende gittim teknosadan z5500+2 ayaklık+2 yıl garantili=699 tl ye yenisini aldım :) elimde 2 tane z5500 oldu ilerde diğerinede dekoder bulursam çeyizlik yaparım :)

satarsan haber ver (istediğin fiyatı da yaz ama )

logitech bu sistem daha iyi bir sistem çıkardığında söz veriyorum en uygun fiyattan veririm bitanesini

• quote:

logitech bu sistem daha iyi bir sistem çıkardığında söz veriyorum en uygun fiyattan veririm bitanesini

ben pod suz sistemi kastedmiştim...
  • quote:

quote:

onada pod aldım eksiksiz oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican88 -- 2 Ocak 2012; 18:07:32 >
  • quote:

quote:

quote:

ok, güle güle kullan,
    ama hazırlıklı ol evden taşınmaya yakında kapıya koyarlar seni.....

• quote:

quote:

quote:

quote:

ok, güle güle kullan,
    ama hazırlıklı ol evden taşınmaya yakında kapıya koyarlar seni.....

inanki dostum sadece 3.seviyede oda zıngır zıngır titriyor subwooferine resmen aşık oldum azıcık seste bile gümbür gümbür derinden derinden vuruyor..5-6 seviyeye getiremiyorum 15 seviye var düşün artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican88 -- 2 Ocak 2012; 18:23:31 >

• şimdi buldum bir tane ama oda teşhirmiş.

Allah'tan orada arkadaş çalışıyordu . cepten aradım woofer ın kenarı kavlak abi dedi.

730 tl.

Ankara'da
  • temiz ikinci el aramaktayım arkadaşlar
  • geçen ay 500 liraya bi arkadasa satmıstım burdan.
  • temiz z5500 aranmaktadır..

ilgililere satmak isteyenlere 0530 326 07 11
  • İkinci el alacak olan arkadaşlara,bazı tavsiyelerim olacak.

Alacağınız kişide garanti arayın,fakat olmazsa olmaz demeyin.Bu ürün arıza yapan bir ürün değil.Gayet sağlam.Forumda bile öyle büyük bir arızaya şahit olmadım.

Alırken mutlak deneyin alın.Yeri yurdu belli olsun adamın,bir şey olursa getiririm hesabı.Zaten 3-5 gün sorun yoksa dayanın gitsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

İkinci el alacak olan arkadaşlara,bazı tavsiyelerim olacak.

Alacağınız kişide garanti arayın,fakat olmazsa olmaz demeyin.Bu ürün arıza yapan bir ürün değil.Gayet sağlam.Forumda bile öyle büyük bir arızaya şahit olmadım.

Alırken mutlak deneyin alın.Yeri yurdu belli olsun adamın,bir şey olursa getiririm hesabı.Zaten 3-5 gün sorun yoksa dayanın gitsin...

Alan ilk defa alacağı için sesteki bozulmaları anlamayabilir malesef

Bir daha 450-500 tlye düşer mi acaba , yoksa hayal mi ?

• 2 gün önce kaynarcadaki neomarindeki teknosada görmüştüm 600 tlye.bu ürün creative titanium hd veya üstü bir ses kartıyla tamamlanıyor.kartsız zevk vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NükleerAkaryakıt

quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

İkinci el alacak olan arkadaşlara,bazı tavsiyelerim olacak.

Alan ilk defa alacağı için sesteki bozulmaları anlamayabilir malesef

Bir daha 450-500 tlye düşer mi acaba , yoksa hayal mi ?

Tam olarak nasıl oluyor,sesdeki bozulmalar.Biraz anlatırsanız belki bizimkilerde de ilerde olabilir.İlk defa duydum da

• alın borsasından daha aktif bu z5500 ün borsası
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.