Şimdi Ara

LOGİTECH Z5500 NEREDE KAÇ LİRA VE KAMPANYALAR (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
4
Favori
55.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ben geçen yıl aldım hiç kullanmadım diyebilirim:( ayarını bile yapamadım. çok fena ses var ama apartmanda açtırmıyolar 3 4 kere dinledim şikayet geldiler.ondan sonrada kısık sesle en fazla toplasan 20 30 saat dinlemedim :( lys ygs çalısmaya başladım işte geçen gün açayım dedim . ama 3 haporlorden ses cıkıyor 2 sinden çıkmıyor ayar yapıyom bu sefer digital alınca hepsinden ses çıkıyor surrond murrond bi ton dava var ses kartımda optik creative x fi platinum galiba aldım hiç kullanmadım dedigim gibi :S kafayı yedirtcek bana anlayan birisi varsa yardım etsin şunun ayarı ile ilgili ya:(

msn:sedatongen@hotmail.com
    tel:05544865622 çaldırın ben ararım.
  • şuan hiç biyerde sanrm z5500 satışı yok ben hiç bir sitede bulamadım ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeaNa

şuan hiç biyerde sanrm z5500 satışı yok ben hiç bir sitede bulamadım ??

evet hiçbir yerde satışı yok ama biri bulursa bizede haber versin 2. bir tane salona almak istiyorum
  • Genellikle elektroworld de oluyodu satislari bu senenin baslarina kadar 1ay once sormustum , hicbir elektrowold de yok artik bitti dedi gorevliler. Bende z906 ya karar verdim.
  • vayy arkadaş bu z5500 gerçekten bir efsane olmuş..bende büyük bir heves ile almıştım ama benim istedigim bu degilmiş onu anladım...
  • z5500 fiyatına göre efsanedir..500 tlye böle bir sistem bulmanıza imkan yoktur :) ben elimdeki z5500 ü satıp daha iyi bir sisteme geçiş yapmayı düşünüyorum..z906 da fena değil ama kesinlikle 900 tl verilmez kesinlikle..
  • Çıldırıcam ya 1 haftadır sıfır z5500 arıyorum. Zamanında Electro World de abıme 470 tl den 2 tane aldık. Gel sanada alalım demıstı de almamıştım. Adam 700 e sattı kendi ses sistemi 240 a gelmiş oldu. Keşke sözunu dınleseydım sımdı surunuyoruz ara ara :D
  • Arkadaşlar banada 0 veya 0 a yakın 2.el garantisi devam eden bi z5500 lazım, elinde olan satmayı düşünen çevresinde gören eden kimse varsa irtibata geçelim kafayı yemek üzereyim bulamıyoruuuuum...

Tel: 05443568594 - Nejat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sahibinden de zibil gibi var herkes satıyor :) 0 sıfırını bulamazsınız 2.eli zaten temiz olur ev ortamında adam kuruyor full ses zaten veremez imkansız :) anlayacağınız 2.el bir tek mağazalardan alınmaz teşir ürünler diğer türlü sıkıntı olmaz
  • z5500 satılır kutulu garantili 600 tl.
  • 500 tl veriyorum satmak isteyen arkadaşlar irtibata geçsinler..

0530 326 07 11
  • SATILIK Z5500 SIFIR ÜZERİNDE TOZ DAHİ YOK 22 AY GARANTİLİ TÜM APARATLARI DAHİL HEPSİ DURUYOR TOPLASAN 5 FİLM İZLEMEMİŞİMDİR

FİYAT PAZARLIKSIZ 800 TL CİDDİ ALICILAR İRTİBATA GEÇSİN ...
  • Fiyatı Düşürürsen Pm atarmısın ilgileniyorum ..
  • 550 LİRAYA KADAR TEMİZ LOGİTECH Z5500 ARIYORUM GARANTİSİZ OLMASI PROBLEM DEĞİL SORUNSUZ OLMASI YETERLİDİR..SATICI ARKADAŞLAR İRTİBATA GEÇEBİLİR.
  • DOSTUM GARANTİSİZ CİHAZLAR 600-700 ARASI PİYASADA İSTERSEN ARAŞTIRABİLİRSİN.2-3 SENELİK CİHAZLAR 600 DEN SATILIYOSA BENM Z5500 SIFIR ALICI OLMAZSA DURUR ÖMÜRLÜK MAKİNE...
  • z5500 okadarda mükemmel bir ses sistemi değil çok abartılıyor..fiyatına göre çok iyi demek daha doğru olur ve kesinlikle 600 tl bile etmez şahsi görüşümce...insanlar fiyatlarda uçuyor çünkü yeni model z906 z5500 kadar iyi olmadı ve z5500 bir daha üretilmedi sıfırı yok rağbet görüncede 1000 tl gibi ütopik rakamlara bile fırladı...bende 2 adet var bir hevesle almıştım salonda ve odamda kurulu ara ara çok nadir kullanıyorum,güzel bir ses sistemi bulursam özellikle kablosuz z5500 ümün ikisinide satacağım...kısacası öle muhteşem bir sistem değil z906nın en büyük eksiği bence prologic 2 desteğinin olmaması eğer olsaydı kesinlikle z906 almanızı önerirdim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisko61

DOSTUM GARANTİSİZ CİHAZLAR 600-700 ARASI PİYASADA İSTERSEN ARAŞTIRABİLİRSİN.2-3 SENELİK CİHAZLAR 600 DEN SATILIYOSA BENM Z5500 SIFIR ALICI OLMAZSA DURUR ÖMÜRLÜK MAKİNE...

ne kadar biliyorsunuz da böyle net konuşuyorsunuzzz..
    500 tl ye 8 ay garantisi kalmış z5500 e geç davrandıgım için alamamış oldumm.
    garantili eder fiyatları 500 - 550 civarı .
    bende arıyorum ve fazlasını vermem .

herkesin - herşeyin bir ederi vardır..
  • BENM NE KADAR BİLDİGİMİ SORGULAMA HAKKINIZ YOK.22 AY GARANTİLİ ÜRÜN 2.EL DEMEYE 1000 ŞAHİT İSTER. BU CİHAZI 1- 1.5 SENE KULLANILMIŞ OLAN CİHAZLARLA BİR TUTAMAZSINZ...500-550 tl ye 8 ay garantili bir cihaz alabilirsiniz çok dogru söylediniz herşeyin bir degeri vardır
  • 0 z906 700 tl. kim neden versin ona 800tl
  • o zman z906 alınız fiyatda makul hayırlı ugurlu olsun
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.