Dün Torium Elektro world den bu ürünü 650 tl ye aldım 2 adet teşhir ürünü vardı. Fakat arızalı çıktığı için iade etmek zorunda kaldım. Birincisi optik girişi görmüyordu no signal data hatası veriyordu. diğerindede hiç ses yokken bir uğultu vardı. 2 Yıl garantili sattıkları için alıp ben garantiden değiştiririm diyen varsa alabilir.
650 tl verip alıp neden sıkıntıya girsin adam gaantide degişcek falan gerek yok bence
Teşhir ürününü ancak iyi bir indirim yaparsa alın.
Yoksa ikinci el temiz kullanılmış olanlar bence daha cazip...
sahibinden.com ıyı ılanlar var
arkadaşlar bu üründen uzak durun derim bence ürünü mayısta aldım 1 defa garantiye gönderdim 3 hafta sonra sorun devam etti 0800 lü logitech i aradım ana control panelindeki problemi anlattım 3 gün içinde 0 ı geldi ve şuan yine açılmıyor kafayı yicem sigorta deiştir onu yap bunu yap nafile..... Kafayı yicem. Bence hiç bulaşmayın Z5500 e benden söylemesi pişman olursunuz.....
quote:
Orijinalden alıntı: kesh35
arkadaşlar bu üründen uzak durun derim bence ürünü mayısta aldım 1 defa garantiye gönderdim 3 hafta sonra sorun devam etti 0800 lü logitech i aradım ana control panelindeki problemi anlattım 3 gün içinde 0 ı geldi ve şuan yine açılmıyor kafayı yicem sigorta deiştir onu yap bunu yap nafile..... Kafayı yicem. Bence hiç bulaşmayın Z5500 e benden söylemesi pişman olursunuz.....
Sana Denk Gelmiş Kardeşim Yok Satan Bir Cihaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Alitech Electronic
quote:
evet yok satan bi cihazda alırken tekrar tekrar düşünülmesi gereken bi cihaz bence ....
quote:
quote:
quote:
evet yok satan bi cihazda alırken tekrar tekrar düşünülmesi gereken bi cihaz bence ....
İlginç 5 Yıl Kullanıp Tek Sıkıntısı Olmayanları Gördüm Ben.
ELEKTRONİK ÜRÜN BU NE OLACAGI BELLLİ OLMAZ BİRİ 5 YIL KULLLANIR TIK DEMEZ DİERİ ALDIGI GÜN SORUN YAŞAR ŞANS....
quote:
quote:
quote:
quote:
İlginç 5 Yıl Kullanıp Tek Sıkıntısı Olmayanları Gördüm Ben.
işte şansmıdır nedir bilmiyorum kafayı sıyırdım resmen müzik dinleyemiorum...
elektroworld magazalarında z5500 var 749 tl. burda kulllanılmış 2.el ürünlere 700-800 tl istiyolar adam kandırıyolar 2.el fiyatı düşük olucagına fiyat artırıyolar
hanggi eletrowordde war söylermisin ben hepsine baktım yok dediler
elektroworld müşteri hizmetlerini arayarak bilgi alabilirsin
bugün vatan da z906 yı dinledim görevli dts bir film açtı böyle bir ses yok z5500 den daha kaliteli daha tatlı ses veriyo fikrim tamamen degişti. burdaki fırsatçılarda z5500 piyasadan kalktı diye zamanında 489 a satılan cihazı şimdi 2.eline 700-800 istiyolar
arkadaşlar z5500 üme 2 ay önce kavuştum.Sistemi onboard tan analog olarak kullanıyordum fakat artık filmlerimi dts olarak izlemek istiyorum anakartımda spdif çıkış var forumda spdif bracket ile optik yada coax bağlayabileceğimiz yazıyor.Şimdi ben bu spdif bracket i nerede bulabilirim nerede satılır yada forumda satacak olan var mı?
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım yardım bekliyorum ne olur bir el atın...Daha önce philips hts 5520 ev sinema sistemi kullanıyordum bugün itibari ile satmış bulunmaktayım 2.elden bulabilirsem tabiki z5500 arıyorum ve Düzce'de yaşıyorum sadece teknosada var ve sürekli kullandıkları ürünün üzerinde 799 yazıyordaha uygun farklı illerde bulabilir miyim yada kredi kartı ile alabileceğim bir adres verebilir misiniz
Arkadaşlar kontrol panelim bozuldu satan yada temin edebileceğim bir yer varmı yardımcı olacak arkadaş varmı?
şu anda electro world de 700 tlye 10 taksitle satılıyor ilgilenen arkadaşlara sıfır GARANTİLİ.. ayrıca @dogukan21 murat abi kullanmıyosan bana satsana:)
Bu sistem hakkında 30 sayfa yazı yazıldıysa vardır bi kerameti. Aklımdasın z5500
quote:
Orijinalden alıntı: kornrulez
şu anda electro world de 700 tlye 10 taksitle satılıyor ilgilenen arkadaşlara sıfır GARANTİLİ.. ayrıca @dogukan21 murat abi kullanmıyosan bana satsana:)
Yücel im kullanmıyorum, fakat satmayada elim gitmiyor..
Bu arada satayımda, kapına polis dayanır hazırmısın..