Şimdi Ara

LOGİTECH Z5500 NEREDE KAÇ LİRA VE KAMPANYALAR (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
4
Favori
55.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar simdi 350 TL ye 2. El temiz bulabilirmiyim varmi bilen goren satan ? Sanirim PC sistemi bu ama ben Amfiye baglayip mkv player ve xboxdan ses alicam tatmin edermi 9metre kare oda kare guzel olurmu sizce ses doldururmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z5500 Arıyorum Satan Varsa Haber Edebilirmi ?
  • Dun viaport teknosada tesir urunu vardi sordum 799 dedi abarmiyorlarmi ama belki pazarlik yapilabilr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NRLPNR -- 8 Kasım 2011; 21:42:20 >
  • 5500 ün varlığı yeter.Bazen hiç kulanmıyorum.Fakat baktıkça içim açılıyor...

Ps3 için şiddetle tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

5500 ün varlığı yeter.Bazen hiç kulanmıyorum.Fakat baktıkça içim açılıyor...

Sen Ne Diyon Ya Kutusunu Açma Koy Kenara Bak Bak Dur Britney Spears'mı Z-5500'mü Deseler Z-5500 Derim Yemin Ederim.
  • EW den aldığım Z5500 ilk günkü gibi kutusunu bile açmadım kilerde duruyor.işlerin yolunluğu ile unuttum aleti aslında işyerinde kullanmak amacım yeni bir kasa topladım i7-2600K GIGABEYT UD4-B3 Anakartımda on bord optik ses çıkışı var. Yükse ses merakım yok fakat kalite ve detay sesleri istediğimden aldım, harici ses kartı almadan işimi görürmü acaba yoksa açmadan Z5500 ü buradan satacağım , tecrübeli kullanıcıların tavsiyelerine ihtiyacım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz096

EW den aldığım Z5500 ilk günkü gibi kutusunu bile açmadım kilerde duruyor.işlerin yolunluğu ile unuttum aleti aslında işyerinde kullanmak amacım yeni bir kasa topladım i7-2600K GIGABEYT UD4-B3 Anakartımda on bord optik ses çıkışı var. Yükse ses merakım yok fakat kalite ve detay sesleri istediğimden aldım, harici ses kartı almadan işimi görürmü acaba yoksa açmadan Z5500 ü buradan satacağım , tecrübeli kullanıcıların tavsiyelerine ihtiyacım var.

dostum film ve oyun için çok fazla işinizi görecek derecede ses alırsın pişman etmez.Ama müzik için ise biraz hayal kırıklığı olabilir . Baslar iyi tatmin edecektir eğer bası seviyorsanız sorun olmaz ama müzik performansı genel olarak güç fazlasıyla var ama detaycı iseniz belkiş beklentiniziş karşılamayabilir ama ne olursa olsun al ve tepe tepe kullan gerçektende evin diğer ucundaki camlaın sallanmasını beklemezdim ama sallayacak kadar güçlü bi sistem. Müstakil evde bile komşuları ayağa kaldırabiliyor :)
    ne olursa olsun z 5500 tam bir efsane ve ses sistemi kullananların mutlaka tecrübe etrmesi gereken bi sistem bana kalırsa onbordta bile kafi gelecektir ama iyi bises kartı ile ses kalitesini artırabilirsiniz
    sonuç:bence kutuyu aç ve kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: Shuards

Arkadaslar simdi 350 TL ye 2. El temiz bulabilirmiyim varmi bilen goren satan ? Sanirim PC sistemi bu ama ben Amfiye baglayip mkv player ve xboxdan ses alicam tatmin edermi 9metre kare oda kare guzel olurmu sizce ses doldururmu

o fiyata bulman imkansız gibi çok zor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alitech Electronic

quote:

Sen Ne Diyon Ya Kutusunu Açma Koy Kenara Bak Bak Dur Britney Spears'mı Z-5500'mü Deseler Z-5500 Derim Yemin Ederim.

Ben bunu Ferrari'ye benzetiyorum.Elinin altında bilmem kaç beygir güç olurda,bilirsin ya o güç senindir.Her zaman emrindedir.

Z5500 de böyle bir şey işte

• quote:

quote:

quote:

Ben bunu Ferrari'ye benzetiyorum.Elinin altında bilmem kaç beygir güç olurda,bilirsin ya o güç senindir.Her zaman emrindedir.

Aynen valla parasinin son demine kadar hakediyor ben bu zamana kadar bisi alipta helal olsun demedim bu ilktir :) o yuzden ilkler unutulmaz hocam :)

• yokmu sesimi duyan logiteci arayalım mail gönderelim ürünün yeniden stoklara girmesi için :)
  • Merhaba,

Bir arkadaşım z5500 almak istiyor fakat aramadığımız yer kalmadı.İstanbul dışındayız fakat set için oraya bile gidebiliriz. İstanbul içinde sizin tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zed

Merhaba,

Bir arkadaşım z5500 almak istiyor fakat aramadığımız yer kalmadı.İstanbul dışındayız fakat set için oraya bile gidebiliriz. İstanbul içinde sizin tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?

Teşekkürler.

bu saatten sonra sıfır zor bulunur ben 1 ay önce zorla istanbulda teşhir buldum bence sizde teşhir bulursanız alın yada 2.el temiz foruma düşüyor takip edin kaçırılmayacak sistem
  • teşhir ürün arıyorsanız vatanbilgisayara gidin
    Türkiyede ve hatta dünyada teşhir ürünün en fazla satıldığı alışveriş merkezidir
    sıfır diye sattıkları ürünlerin yarısından fazlası teşhir yada hatalı üretimdir hala nasıl devlet kapatmıyor bu şirketi bunada şaşırıyorum ama neyse istediğiniz teşhirse vatana gidin
    sıfır diye verecekler size zaten
  • ürün piyasadan kalktı vatanda teşir de olsa iade ürünüde olsa alınır amA yok malesef
  • Hiç bir yerde yok ki alet artık.
  • elektroworld wiaport magazasında 1 tane kapalı kutu kalmıştı oda satıldı :) piyasada başka bir yrde yok artık
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen valla parasinin son demine kadar hakediyor ben bu zamana kadar bisi alipta helal olsun demedim bu ilktir :) o yuzden ilkler unutulmaz hocam :)

aynen katılıyorum size hocam

• arkadaşlar antalyadan almak isteyen olursa eğer elden teslim edicm ve aldıktan sonra hif siteme geçtiğim kullanılmadı bile neredeyse kutusu vs kumandasını poşeti dahil duruyo htta uyduları açılmadı bile su ını aktif sub olarak kullanmayı denedim sadece başkada bi kullanımı olmadı zaten görerek teslim edicem ve hala bir yıldan fazla garantisi devam ediyo... ilgilenen arkadaşlar pm atsın...
  • EW Den aldım cihazı Full kutu içeriği, Garanti Belgesi, Faturası Herşeyi Eksiksiz ve set sorunsuz. İşlerim dolayısıyla daha doğru düzgün açılmadı bile 22 ay garantisi devam ediyor. Ben Alırken EW liste fiyatı 850TL idi (Üretimden kaldırıldığı günlerde) ve logosoft dahi hiçbir yerde yoktu bizzat aradım sordum. Ürünü Elden teslim edebilirim ve vermeden önce deneme imkanımızda var yalnız bana Şaka gibi garantisi bitmiş ürünlerin Fiyatları ile gelmeyin. Ciddi almayı düşünenler varsa mesaj atabilirler pazarlık düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seken59 -- 19 Kasım 2011; 0:43:06 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.