Şimdi Ara

LOGİTECH Z5500 NEREDE KAÇ LİRA VE KAMPANYALAR (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
4
Favori
55.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: düş_man

Bende son birkaç gündir z 5500 arayışı icerisindeyim.Forumda 400-450 TL arası 2-3 yıllık cihazlar satılmakta ancak bunları almak ne kadar mantıklı o da ayrı bir çelişki. Dün yine 2 adet 1 ay lı ve 3 aylık ürün ilanı gördüm. İlanların biri asılsız, diger cihaz da problemli gibi geldi. Eğer bir kaç gün içinde güzel bir kampanya olmaz ise alternatif cihazlar düşünmeye başlayacagım.

Sahibinden.com'a Bak Güzel İlanlar Var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pesidelphia

quote:

Bende son birkaç gündir z 5500 arayışı icerisindeyim.Forumda 400-450 TL arası 2-3 yıllık cihazlar satılmakta ancak bunları almak ne kadar mantıklı o da ayrı bir çelişki. Dün yine 2 adet 1 ay lı ve 3 aylık ürün ilanı gördüm. İlanların biri asılsız, diger cihaz da problemli gibi geldi. Eğer bir kaç gün içinde güzel bir kampanya olmaz ise alternatif cihazlar düşünmeye başlayacagım.

Belirtmiş oldugunuz siteyi de her 3-4 saatte bir takip ediyorum.ilan sahiplerinin bazıları ile telde gorustum.Cihazların coğu 2yıllık. Bu süre zarfı içinde cihaz yorulmuş olmazmı??

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

biri aldıgı Z5500ün müzik performansındaki yetersizliğinden bahsetmiş, arkadaş da na müzik için bose tavsiye etmiş, neye geriliyorsunuz ki? birinin malını kötüleyince direk savunmaya geçme psikolojisi sanırım.

bence DH'da aşırı gazlanıyor Z5500, hepimiz apartmanda oturuyoruz ve bu aletin üstün bas performansını yaşayamıyoruz. her yere strafor koymuştum ama yok ki yok

eskiden FBnin bombaları balonları vardı meshur , bu da DH bombası bence

şu apartman kelimesi bana çok saçma geliyor
    üstüne alınma sana karşı yazmıyorum
    yani bu ses sistemi konularında genelde apartmanda oturduğumuz için tam performans alamıyorum yada sesi sonuna kadar açamıyorum vs gibi aşırı saçma yorumlar var
    20 tl lik 1 + 1 hoparlör setinin bile son sesde apartmanda kullanılamayacağının birisinin artık anlaması lazım

• bu cıhaza alternatıf ne var bılgısı olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeNRy__

quote:

biri aldıgı Z5500ün müzik performansındaki yetersizliğinden bahsetmiş, arkadaş da na müzik için bose tavsiye etmiş, neye geriliyorsunuz ki? birinin malını kötüleyince direk savunmaya geçme psikolojisi sanırım.

bence DH'da aşırı gazlanıyor Z5500, hepimiz apartmanda oturuyoruz ve bu aletin üstün bas performansını yaşayamıyoruz. her yere strafor koymuştum ama yok ki yok

eskiden FBnin bombaları balonları vardı meshur , bu da DH bombası bence

şu apartman kelimesi bana çok saçma geliyor
    üstüne alınma sana karşı yazmıyorum
    yani bu ses sistemi konularında genelde apartmanda oturduğumuz için tam performans alamıyorum yada sesi sonuna kadar açamıyorum vs gibi aşırı saçma yorumlar var
    20 tl lik 1 + 1 hoparlör setinin bile son sesde apartmanda kullanılamayacağının birisinin artık anlaması lazım

:)))
    tabi o mantık da var ama

benim için,
    20ytl lik 1+1 in sesini sonuna kadar açınca meydana gelen şeyin adı "gürültü"
    z5500ün sesini açınca enfes bir film zevki.

komşu için, ikisi de "gürültü"

yani o subwoofera yazık :)))

kullanamıyordum verimli oalrak şahsen, quzen şimdi müstakil eve çıkıyor, direk ne önerirsin dedi direk Z5500 dedim oyun film takılıcak PCde.
    ama kendim sattım z5500ü başka birşey alacagım.

• Arkadaslar bu ses sistemini almayi dusunuyorum xbox ve mkv playere baglayacagim baglanirmi ?
  • Ben ps3 e bağladım.Optik giriş varsa bağlanır...
  • sonunda bende aldım gaziosmanpaşada kalan son bir taneyi 650 tl 10 taksitle aldım

başka alamak isteyen olursa denizli ve ankara şubelerinde varmış 750 tl
  • bu arada yazmayı unutmuşum elecktro world den aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado1991

bu arada yazmayı unutmuşum elecktro world den aldım

SIFIR KAPALI KUTUDAMI ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pesidelphia

quote:

Belirtmiş oldugunuz siteyi de her 3-4 saatte bir takip ediyorum.ilan sahiplerinin bazıları ile telde gorustum.Cihazların coğu 2yıllık. Bu süre zarfı içinde cihaz yorulmuş olmazmı??

Ne Yorulması İnsanmı Alıyon Elektronik Ürün Taş Gibi Cihazlar Bunlar Bişi Olmaz Olurunu Bulup Al.Sıfır Almayıp Bekleyenler Avuçlarını Yaladılar Ağlanıyolar Şimdi 50 TL İçin Bekleyenler 2.El Alıp 100 TL Fazla Veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

SIFIR KAPALI KUTUDAMI ?

sıfır değil teshir ürünü ama cok temiz sadece açık duruyordu kullanmıyorlar z906 kullanıyorlar ama denizli ve ankaradaki ürünler sıfır kapalı kutu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

SIFIR KAPALI KUTUDAMI ?

sıfır değil teshir ürünü ama cok temiz sadece açık duruyordu kullanmıyorlar z906 kullanıyorlar ama denizli ve ankaradaki ürünler sıfır kapalı kutu

nasıl pazarlık yapılırkı electroeorld de ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

SIFIR KAPALI KUTUDAMI ?

nasıl pazarlık yapılırkı electroeorld de ?

ben yaptım ve 100 tl indirdiler sonuçta teşhir ürünü

• beyler bakırkoy electrowolrdde az önce geldim ordan 1 adet teshir ürünü var 650 ytl.
    digital gostergesinin sol altı biraz cizik filan, gerisi incelemedim.
  • teşhir ürünü olduğunu söylemeleride aslında güzel
    vatan bilgisayar olsa teşhir ürünü sıfır diye satarlar
    sonrada rezil ederler adamı serviste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 435431543543535 -- 25 Ekim 2011; 0:24:49 >
  • quote:

beyler bakırkoy electrowolrdde az önce geldim ordan 1 adet teshir ürünü var 650 ytl.

Oha ulan oha yaa.. Eğer bakırköy capacity'nin altında ki elektroworld'u diyosan yanlış anlama da adamlar resmen sana ayakta! kazık sokmaya çalışmışlar.. Aynı sistemi daha 2 3 gün önce hafıza kartı sormak için gittiğimizde sorduk teşir ürünü bu 480 liraya veriyoruz dediler çocuk sırf bi kaç yerinde göze batan çizik var diye uzak durdu.. Sizleri resmen alıcı sanıp kayıklamaya çalışmışlar.. Son 1 senedir nerde it kopuk şerefsiz varsa onlar tezgahtar diye işe girmiş orda gelen herkesi Gerizekalı kendilerini süper zeki sanıyolar.. Bir daha ki gidişimde müdürüyle konusucam ve dilekçe kutusuna şikayet mektubu atacağım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

beyler bakırkoy electrowolrdde az önce geldim ordan 1 adet teshir ürünü var 650 ytl.

Oha ulan oha yaa.. Eğer bakırköy capacity'nin altında ki elektroworld'u diyosan yanlış anlama da adamlar resmen sana ayakta! kazık sokmaya çalışmışlar.. Aynı sistemi daha 2 3 gün önce hafıza kartı sormak için gittiğimizde sorduk teşir ürünü bu 480 liraya veriyoruz dediler çocuk sırf bi kaç yerinde göze batan çizik var diye uzak durdu.. Sizleri resmen alıcı sanıp kayıklamaya çalışmışlar.. Son 1 senedir nerde it kopuk şerefsiz varsa onlar tezgahtar diye işe girmiş orda gelen herkesi Gerizekalı kendilerini süper zeki sanıyolar.. Bir daha ki gidişimde müdürüyle konusucam ve dilekçe kutusuna şikayet mektubu atacağım..

valla orayı diyorum aynen,
    açıkcası ürün teşh,irden çok harap bir 2. ele benziyordu.

ben gecen hafta boyle bir teshir gormedim sizde, bu ürün nerden geldi bir anda dedigimde,
    eleman servisden yeni geldi, bakımdaydı gibi bişiyler dedi.
    meraktan sordumsadece yoksa z5500 kullanıp satmak zorunda kalmıs biri olarak, aynı modeli yeniden satın almam , farklı kullanmak her zaman zevkli.

ama yine de gıcık oldum şimdi 480 ytl nere 650 nere

• quote:

Orijinalden alıntı: HeNRy__

teşhir ürünü olduğunu söylemeleride aslında güzel
    vatan bilgisayar olsa teşhir ürünü sıfır diye satarlar
    sonrada rezil ederler adamı serviste

söylememelerine imkan yok, ürün bariz belliydi
  • elektrowrold magasında var kapalı kutu sıfır ürün yalnız 749 tl.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.