Arkadaşlar Hangi mağaza da bu ürünü bulabilirim acaba ? Bimeks falan aradım ellerinde 1 tane var onun da kumandasında arıza var.
arkadaşıma bu ürünü almak istiyoruz ama 3 gündür arıyorum piyasa da yok. sizin bildiginiz bi yer var mı ? (İstanbul içi her yerden alırım)
kardes dedıgın gıbı pıyasada yok goldun sıtesınde var dıyor ama stokta yok bimeksin stoklarında var Cok ıstıyorsan 800 kusur tlye bımeksten alabılırsın netten. Ben gecen ay EW kampanyasını kacırdım hala arıyorum hatta 2 tane alacagım ama bulamıyorum yaklasık 2 aydır takıpteyım. İŞİN acilse 2nci el bak yok beklerım dıyorsan kampanya bekle kardes
quote:
Orijinalden alıntı: selvijr
quote:
Orijinalden alıntı: PoWDeR!
Arkadaşlar Hangi mağaza da bu ürünü bulabilirim acaba ? Bimeks falan aradım ellerinde 1 tane var onun da kumandasında arıza var.
arkadaşıma bu ürünü almak istiyoruz ama 3 gündür arıyorum piyasa da yok. sizin bildiginiz bi yer var mı ? (İstanbul içi her yerden alırım)
kardes dedıgın gıbı pıyasada yok goldun sıtesınde var dıyor ama stokta yok bimeksin stoklarında var Cok ıstıyorsan 800 kusur tlye bımeksten alabılırsın netten. Ben gecen ay EW kampanyasını kacırdım hala arıyorum hatta 2 tane alacagım ama bulamıyorum yaklasık 2 aydır takıpteyım. İŞİN acilse 2nci el bak yok beklerım dıyorsan kampanya bekle kardes
bimeksten almasına alırım yalnız kumandası bozuk ve teşhir ürünü oldugu için almak istemiyorum.. kutulu bi şekilde var ise alıcam.. istanbul içi nerde satılıyorsa o şekilde.. iyi forumlar..
dh de takip edin 2. el ilanlarında oluyor.Dün 400 e vardı.
Arkadaşlar bir sorum olacak. Hangisi alınmalı: 1. 650 TL Teşhir ürünü biraz hırpalanmış z5500, 2 yıl garantisi var 2. Daha düşük fiyata(kaça düşerse 2. ele) garantisi bitmiş z5500 3. 899 TL z906 sıfır(sesini daha çok beğendim, daha dengeli bas tiz oranı) 4. 400 TL samsung ht-c550 sinema ses sistemi
Optik giriş şart olduğu için(pc ve ps3 e bağlanacak) seçeneklerim bunlar. Daha ucuz bir kombinasyon varsa öneri bekliyorum.
ps3 de kullanıyorum.10 numara.Takip ederseniz ilan sitelerinde uygun rakama bulabilirsiniz..
arkadaslar bu hafta ıcınde 3-4 magzaya gıttım yok medımarkt gold teknosa vatan com. gıttıgıdıyorda da yok. nerden bulabılırım. taktım kafaya eksileride var ama ne bıleym gaza geldim almak ıstıyorum bulan gören duyan varsa yazarsa sevinirim :))
Valla arkadaşlar 6 ay önce 700 liraya aldım. Creative Fatality Champion'la kullandım. Film ve oyun performansına diyecek hiçbir şeyim yok. Harika gerçekten.. Ses kartının nda özelliğiyle harika oyun ve film kalitesi alıyordum. Ama gel gelelim Müzik performansına; hiç memnun kalmadım. Günlerce ekolayzer ayarları da yapmama rağmen istediğim Cyristalize sesi alamadım. Hiç kimse kusura bakmasın çamur attığım için söylemiyorum... 1 hafta önce sistemi sattım. Sadece bu sistemi almak isteyenler için söylüyorum
İyi bir ses kartıyla Film ve Oyun performansı gerçekten inanılmaz. Pes oynarken o topa vurduğumda çıkan ses hala kulaklarımda :) Ama müzik konusunda beklentilerinizi hiç karşılamıyor. Hele Müzik konusunda doyumsuz biriyseniz ve sadece müzik için istiyorsanız hiç yaklaşmayın derim.
Z5500 ise mübarek Pioneer plazmaları gibi kült olma yolunda ilerliyor maaşallah. DH sağolsun.
Müzik için birinci terchiniz BOSE olmalı.
Bose® - Companion® 2 Series II Multimedia Speaker System hopörlörleri kullanılıyorum. Bu hoparlörde aldığım zevki başka hoparlörlerde alamıyorum. 100$'a yurtdışından getirttim.
Ama hala da 100$ olan bir hoparlör Türkiye'deki satış fiyatı nasıl 464 TL olur anlamıyorum.
aslında para olsa alınacak sistemler onlarda. ne biliym 2 tanecik yumruk kadar hoparlöre de 1 2 bin lira verdin mi ömürden 2 sene gider gibi.türkiye fiyatları yüzünden hersey pahalı. ilk gördüğümde baya bi şaşırdım 4 tane hoparlör 3-4 milyar edermi diye ??. ses cok kalitelide nedir yani olay.altın olsa edermi diye düşüneceğin fiyatlar var bose de ?... (500-600) liralık bi sistem kurmak yada almak istyorum z5500 bulamadım birazda arada kaldım.
arkadaşlar bana acil z5500 lazım fiyat artık ne olursa önemli değil karar verdim alacağım ama hiçbir yerde bulamıyorum yardım edin temiz 2. El de olabilir
electroworld güncel fiyat 750 tl gidin bakın derim stoklardada var tabi parası olana:)
Gaziosmanpaşa Electroworld de teşir var 1 tane başka yok. 650 tl worlde 10 taksit son fiyat.
Ankarada tum subelerde var. Vatanda bulundugunuz sehirden satin alip baska bi subeden istetiyolar size ulasiyor.bu sistem electroworld de varmi bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: jakoben91
Z5500 ise mübarek Pioneer plazmaları gibi kült olma yolunda ilerliyor maaşallah. DH sağolsun.
Bose® - Companion® 2 Series II Multimedia Speaker System hopörlörleri kullanılıyorum. Bu hoparlörde aldığım zevki başka hoparlörlerde alamıyorum. 100$'a yurtdışından getirttim.
Ama hala da 100$ olan bir hoparlör Türkiye'deki satış fiyatı nasıl 464 TL olur anlamıyorum.
Neyin Kafasını Yaşıyosun Senden Buraya Gel Birşey Öner Diyenmi Var ? Sen Onu Seviyosan Onu Al Biz Z5500 Alıyoruz Arkadaşım.
quote:
Orijinalden alıntı: Pesidelphia
quote:
Neyin Kafasını Yaşıyosun Senden Buraya Gel Birşey Öner Diyenmi Var ? Sen Onu Seviyosan Onu Al Biz Z5500 Alıyoruz Arkadaşım.
Rahat ol dostum sana bişey öneren yok. Üsteki mesajta müzik performansından bahsetmiş ona yazdım bir kere. İki düşün bir söyle ok?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Pesidelphia
quote:
Rahat ol dostum sana bişey öneren yok. Üsteki mesajta müzik performansından bahsetmiş ona yazdım bir kere. İki düşün bir söyle ok?
Bana Önerdin Diyen Kim Adam Müzik Performansı Demiş Birşeymi Öner Demiş.
arkadaslar istanbul torium dan (avcılar) elektrowordde bugun aldım 2 tane teşhir ürünü kalmıs birini aldım. sıfır yeni parlıyolar daha 750 ytl. sonunda kavustum. ses cok iyi baslar söylendıgı gıbı cok güçlü duvarlar titriyo :))
biri aldıgı Z5500ün müzik performansındaki yetersizliğinden bahsetmiş, arkadaş da na müzik için bose tavsiye etmiş, neye geriliyorsunuz ki? birinin malını kötüleyince direk savunmaya geçme psikolojisi sanırım.
bence DH'da aşırı gazlanıyor Z5500, hepimiz apartmanda oturuyoruz ve bu aletin üstün bas performansını yaşayamıyoruz. her yere strafor koymuştum ama yok ki yok
eskiden FBnin bombaları balonları vardı meshur , bu da DH bombası bence
quote:
Orijinalden alıntı: gimmeluck
biri aldıgı Z5500ün müzik performansındaki yetersizliğinden bahsetmiş, arkadaş da na müzik için bose tavsiye etmiş, neye geriliyorsunuz ki? birinin malını kötüleyince direk savunmaya geçme psikolojisi sanırım.
bence DH'da aşırı gazlanıyor Z5500, hepimiz apartmanda oturuyoruz ve bu aletin üstün bas performansını yaşayamıyoruz. her yere strafor koymuştum ama yok ki yok
eskiden FBnin bombaları balonları vardı meshur , bu da DH bombası bence
Konu Logitech Adam Bose Yok Köse Diyo Önericeksen Logitech Başka Bir Model Öner Yada Cihaz İle İlgili Birşeyler Yapıp Daha İyi Performans Sağlayabilirsin De.
Bu Tıpkı Şahin'e Tüp Taktırdım Ama Araba Patinaj Yapmıyor Sorusuna Ferrari Al İyi Patinaj Yapardın Gibisinden Anormal Bir Şey Olmuş.
Bende son birkaç gündir z 5500 arayışı icerisindeyim.Forumda 400-450 TL arası 2-3 yıllık cihazlar satılmakta ancak bunları almak ne kadar mantıklı o da ayrı bir çelişki. Dün yine 2 adet 1 ay lı ve 3 aylık ürün ilanı gördüm. İlanların biri asılsız, diger cihaz da problemli gibi geldi. Eğer bir kaç gün içinde güzel bir kampanya olmaz ise alternatif cihazlar düşünmeye başlayacagım.