Şimdi Ara

LOGİTECH Z5500 NEREDE KAÇ LİRA VE KAMPANYALAR (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
4
Favori
55.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bulabildiğim en iyi fiyat bu 733 lira sıfırhttp://www.pinti.net/store/ProductDetails.aspx?productid=112547

keşke 600tl ye filan bulsak da hemen alsam
  • arkadaşlar bende 2 adet Z5500 var.1 tanesini kullanıyorum yıllardır.1 tanesi sıfır kutusunda duruyor.satmayı düşünmüyorum ama forumda hala bu zevki tatmayan arkadaşlar var o yüzden 1 arkadaşımız daha faydalansın diye 650 tl.verecem ürün faturalı ve garantili olup konyadadır.Herhangi bir satış ilanı açmadım.Bilginize..
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    duzguner42,
    hemşehrim, ben alabilirim, görüşebilir miyiz, yalnız mesajlaşma konusunda çok acemiyim, lütfen hoşgörün, pm den tel. no yazarsanız sizi arayabilirim, saygılar...
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    atilla4266;
    pm attım okunmadı görünüyor hala bir kontrol et istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duzguner42 -- 13 Eylül 2011; 13:06:29 >
  • 500 lıraya verırsen alırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iibrrahiim

500 lıraya verırsen alırım ?

500'e bulursan sıfır kutulu 10 kamyon yıkıver bizim eve adres veriyimmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duzguner42 -- 14 Eylül 2011; 18:30:21 >
  • bi onluk da ben istiyorum
  • 400 tl ye temız bişey buldum 10 kamyon olmasada 1 tanesı ısımı gorur. ürün fotolarını çekıp koyacam kolay gelsın.
  • 380 ana satamamışın 500 verıyorum çok diyosun. dolar yukselınce sendemı yukselıyon
    http://forum.donanimhaber.com/m_50047535/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50047535
    akadasın ilanı.. bekle sen satarsın bu fiyata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iibrrahiim

380 ana satamamışın 500 verıyorum çok diyosun. dolar yukselınce sendemı yukselıyon
    http://forum.donanimhaber.com/m_50047535/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50047535
    akadasın ilanı.. bekle sen satarsın bu fiyata.

o benim 2.z5500'üm 2 yıl kullandım garantisi bitmişti 400'e verdim trabzona gitti.Bu sattığım sıfır kutulu ha bide kendi kullandığım var.Bilmeden okumadan sormadan yorum yapmayalım.Umarım anlamışsındır.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    arkadaşlar bende 2 adet Z5500 var.1 tanesini kullanıyorum yıllardır.1 tanesi sıfır kutusunda duruyor.satmayı düşünmüyorum ama forumda hala bu zevki tatmayan arkadaşlar var o yüzden 1 arkadaşımız daha faydalansın diye 650 tl.verecem ürün faturalı ve garantili olup konyadadır.Herhangi bir satış ilanı açmadım.Bilginize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duzguner42 -- 15 Eylül 2011; 20:52:54 >

• Kalmadı kalanlarda da fiyat uçtu...
  • arkadaşlar merhaba. elimdeki z5500 satmak istiyorum. geçtiğimiz yaz almıştım garantisi hala devam ediyor (11ayı var). ses kartı ve optik kablosuyla beraber 600tl istiyorum. sakaryada ünv olduğumdan doğru düzgün kullanamadım sistemi ve bisiklet alacağımdan satıyorum. şu an ist.da ve dün paketledim poşetledim ilk alındığı gibi kutusunda duruyor. kullanamadığımdan dolayı tek çiziği yok. arada tozunu aldım o kadar. ses kartım creative sound blaster x-fi surround 5.1 usb'den ses kartı. ilgilenen arkadaşlar olursa konuşalım. teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysndndr -- 17 Eylül 2011; 13:28:53 >
  • hangi şehirdesiniz?
  • millet elindeki 5500 ları çıkartıyor z906 alcaklar galiba :)))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHBSC55

millet elindeki 5500 ları çıkartıyor z906 alcaklar galiba :)))))

Hangi millet??

Elden çıkaranların çoğu,kullanamayanlardır.Yoksa elden çıkarılacak sistem değil hele z 906 için...
  • aynen ya :/ hiç satasım yok ama alt kat doldu sesini açamıyorum, kaldı ki il dışında olacağımdan kısık sesle bile kullanamayacağım. bu sistemi vermek kötü koyuyor. sırf müzik dinlemeyi özlediğim için ist.a geldiğim olurdu...
  • Sesini açamadığım için satıyorum.Bence bu yanlış.Orta ses düzeyi ile bile mükemmel...
  • su anda son sesını actım komsuların sabırını denıyorum :D
    bıde uyduları duvara monte edın sonuc hem estetık olarak hem duyusal olarak mukemmel..
  • Umarım Komşuların sabırlıdır.Zira Bas fena gümletiyor...
  • ardaşlar ben kırklarelide oturuyorum merkez hariç tüm ilçelerde ürünü aradım fakat stok yok bana istanbuldaki arkadaşlar nerede ve kaç tl olduğunu yazrsa çok sevinirim ses sistemini almayı çok istiyorum çok uzun zaman takip ettim ama bir türlü alamadım yardım ederseniz hemen almayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.