Şimdi Ara

LOGİTECH Z5500 NEREDE KAÇ LİRA VE KAMPANYALAR (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
4
Favori
55.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 27serhat

arkadaslar gelın almayalım bu sıstemı neden dersenınz 800 tl yı verdıkten sonra harman kardonunun jbl ın denon un anfili sistemlerı var piyasa da ve cıkıs guclerı de hemen hemen buna yakın ses kalıtesı olarak da z5500 den ıyıdırler tek sıkıntıları decoderlerının olmaması ( anfının ustunudekı ekranı saymıyorum ) ben brz daha onlara yonelmeyı dusunuyorum artık

peki hocam dediğin sistemlerde THX sertifikası varmı?? bilirsinizki bu sertifikayı almak her sistemin harcı değildir:) sırf bu sertifika için bile z5500 almaya değer
  • guzel kardesım bu sıstemlerde thx yoktur ancak bu sıstemler ev sınema sıstemı ve profesyonel sıstemler olarak kendını dunyaya ısptalamıs urunlerdır kı hı fı forumlarına bakarsan bose sınıfı urunler harıc en ıyılerı bu markalardadaır
  • arkadaslar hepsı burada 500 tl ve uzerı alısverıslrde 100 tl hedıye cekı verıyormus ayrca world kartla 500 tl ve uzerı alısverıslerde %10 para puan kazandıryormus sıtede z906 mevcut fiyat olarak 1000 lıra ıstıyolar ancak kampanyalar bırlestrılebılıyor yanı z906 z5500 le su anda aynı fıyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: 27serhat

arkadaslar hepsı burada 500 tl ve uzerı alısverıslrde 100 tl hedıye cekı verıyormus ayrca world kartla 500 tl ve uzerı alısverıslerde %10 para puan kazandıryormus sıtede z906 mevcut fiyat olarak 1000 lıra ıstıyolar ancak kampanyalar bırlestrılebılıyor yanı z906 z5500 le su anda aynı fıyat

takılmışız bir z5500 e . 10 gündür aramadığım yer kalmadı. inanırmısın bu ürünü yeni gördüm. çokta hoşuma gitti... bir aksilik olmaz ise 5 gün içinde alırm bundan bir tane . bilgileri paylaşırım .

• Bende alicam bu sistemi bir kere kiyip paraya alicam ama herhalde 5 sene goturur:)
  • arkadaslar z5500 ıyıce gözumden cıktı benım. z906 alaym dıyorum onunda decoderı cok uyduruk gelıyo bana her halde en makul z5500 de teknosada 2 adet sonorus marka ayakla bırlıkte 800 tl fiyat verilmis olan cunku diger yerlerde stok sorunuz dıyor. ya da anfılı denon marka bı sıstem buldum 400 watt cıkısa sahıp dunya kadar optıgı ve hdmı cıkısı var hemde dts ve dolby dıgıtal desteklıyo 1000 lıra ıstıyorlar. gdp onu almayı dusunuyorum..
  • arkadaslar yılın kampanyası darty den geldı z906 net fiyat olarak 800 tl + ucretsız kargo
    decoderı de gormezden gelebılsem gdp alacm ama cok dokunuyo bana yaw..
  • arkadaşlar bende 2 adet Z5500 var.1 tanesini kullanıyorum yıllardır.1 tanesi sıfır kutusunda duruyor.satmayı düşünmüyorum ama forumda hala bu zevki tatmayan arkadaşlar var o yüzden 1 arkadaşımız daha faydalansın diye 650 tl.verecem ürün faturalı ve garantili olup konyadadır.Herhangi bir satış ilanı açmadım.Bilginize..
  • merhaba, bu site çok faydalı, emeği geçen herkese selamlar...
  • sayın duzguner42, hemşehrim, ben alabilirim, görüşebilir miyiz, yalnız mesajlaşma konusunda çok acemiyim, lütfen hoşgörün, pm den tel. no yazarsanız sizi arayabilirim, saygılar...
  • evet artık z-5500'ün gerçekten efsane olduğu günler geldi çünkü artık piyasada stok yok. bulabilen için son günler belki de.
  • arkadaş seni 550 tl ye almadığım günlere lanet olsun ya ürün bulan varsa haber etsin
  • Ben bugün itibarı ile satmakdan vazgeçtim.Bu zevki alacağım.Bugün altın uçlu belkın optik kabloda aldım.
  • z5500 u olanlara seslenıyorum ınsallah oyuncaklarınız bozulur..
    şaka şaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Ben bugün itibarı ile satmakdan vazgeçtim.Bu zevki alacağım.Bugün altın uçlu belkın optik kabloda aldım.

Altin uclu optic kablo.

Isikla iletim yapan bir kablonun altin uclu olmasinin bir anlami olabilir mi? Para tuzagi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JakX

quote:

Ben bugün itibarı ile satmakdan vazgeçtim.Bu zevki alacağım.Bugün altın uçlu belkın optik kabloda aldım.

Altin uclu optic kablo.

Isikla iletim yapan bir kablonun altin uclu olmasinin bir anlami olabilir mi? Para tuzagi.

Aynen altın uçlu olması birebir etki yapmıyor.Fakat 2 m kablo aradım.Belkın bulabildim.Muadili olan hama bile 1.5 metrelik olanı 35 tl idi.Geri kalan 1 metrelik standart optikde işimi görmüyordu.

Sonuç 10 tl daha verdim.Markalı 2 metre ve altın uçlu aldım.Para tuzağı sayılamz pek. Altın uç markayıda geçtim,Sonuçda 2 metre

• kardesım merak ettım gercekten ses netıcede ısıkla aktarılıyor kablonun kalıtesı farkettırıyor mu seste ?
  • altın uç değil de fiber kalitesi (tabi böyle bir şey var mı bilmiyorum yamuluyor da olabilirim) daha etkili olmaz mı?

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JakX

quote:

Altin uclu optic kablo.

Aynen altın uçlu olması birebir etki yapmıyor.Fakat 2 m kablo aradım.Belkın bulabildim.Muadili olan hama bile 1.5 metrelik olanı 35 tl idi.Geri kalan 1 metrelik standart optikde işimi görmüyordu.

Sonuç 10 tl daha verdim.Markalı 2 metre ve altın uçlu aldım.Para tuzağı sayılamz pek. Altın uç markayıda geçtim,Sonuçda 2 metre

Ben 2m Belkin i 19.90 a aldım bir terslik olmasın hoş dediğin gibi hamayı da 25 tl ye almıştım ben daha pahalıydı ama 35 tl de değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdorado -- 13 Eylül 2011; 1:53:48 >

• 5 tl farkı da altın uç,seninkide altın uç ise tekno market farkı olsun.Hiç biri olmazsa 5 tl beni tuzağa düşürmüş olsunlar...

Hama 35 tl idi.Belkın değil bu arada
  • Arkadaşlar merhaba. Z5500 sistemimi lojmanlara taşınmamdan dolayı satıyorum. 3 aydır kutusunda duruyor.
    Çok temiz. Vatan computer faturalı ve halen 19 ay garantisi var.
    Link buradahttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-sifir-ayarnda-4-aylik-kutulugarantili-logitech-z5500-ses-sistemi-58781695/detay/
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.