Şimdi Ara

LOGİTECH Z5500 NEREDE KAÇ LİRA VE KAMPANYALAR (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
4
Favori
55.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CAGLARRR

Sifir kutulu 550den sattim 2 gun once.. ucuza gitmis :)

450 ye bir kere kullanılmış vardı.Pek ucuz sayılmaz hocam
  • nerde o hemen alayım :))
  • Ben almazsam olabilir...
  • oda bi ihtimal hemen başlıyım sen neyapcan ya hocam ben üniv öğrencisiyim bırak tadını alıyım şunun falan diye :))) siz almazsanız bilgilendirirseniz sevinirim zira ayın 7-8 gibi alıcam
  • Arkadaşlar bayramda almayı düşünüyorum bende artık 2.el de bulamıyorum istedğimi.

Ankarada gidip alabileceğim bir yer var mı acaba en son optimum da görmüştüm ama bilmiyorum kalmışmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The...

Arkadaşlar bayramda almayı düşünüyorum bende artık 2.el de bulamıyorum istedğimi.

Ankarada gidip alabileceğim bir yer var mı acaba en son optimum da görmüştüm ama bilmiyorum kalmışmıdır.

ben ankamall electro world den almıştım , aldığım zaman 4-5 kutu daha vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 24 Ağustos 2011; 0:28:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

Arkadaşlar bayramda almayı düşünüyorum bende artık 2.el de bulamıyorum istedğimi.

ben ankamall electro world den almıştım , aldığım zaman 4-5 kutu daha vardı.

fiyatı neydı acaba?
  • Bir de ne zaman aldınız acaba orada bende görmüştüm
  • Bir tek elektroworld de kaldı.Onlar da 750 gibi uçuk bir rakamdan satıyor.
  • 16 temmuzda almıştım ben , normal fiyatı 650 tl idi , ben 590 a almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 28 Ağustos 2011; 0:18:20 >
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-logitech-bomba-z5500-ev-sinema-sist-creative-kart-hediye-55895856/detay/

Burdan takip edin.Mutlaka uygun çıkacaktır.Sıfır 750 tl oldu.Ona göre hesabınızı yaparsınız...

• indirim var da kımse soylemıyo gıbı bı ortam var sankı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 27serhat

indirim var da kımse soylemıyo gıbı bı ortam var sankı :D

bende indirim var.Sıfır dan farksız,530 a veririm
  • :) nerdesın kardesım
  • İstanbul-avcılar ya da bakırköy
  • Bir soru soracam bu eskimiş sisteme 600 tl gibi bir para vereceğinize sony marka 1000w ev sinama ses sistemi zaten 700-800 tl arası neden bu tür ürüne yönelmeyi düşünmüyorsunuz

bu ses sistemi daha mı iyi bunu gerçekten merak ettiğim için sordum.
  • Eskimiş lafına katılmıyorum.Bu paraya en iyisi,bu konu çok tartışıldı.Size göre en iyisi belirttiğiniz model ise kullanırsınız,tavsiyede edersiniz.Burada bu kadar beğenilen bir modelide bir kenara bırakırsınız.Tercihler işte...
  • Evet bu konu çok tartışıldı hatta fiyatının yıldan yıla artmasıda tartışıldı

Benim merak ettiğim bu sistemi bukadar üstün kılan ne ve halen çoğu kişi bu parayı hak eden bir sistem diyor.
    Bu arada bende iyi bir ses sistemi arıyorum halende araştırmaktayım ama bu sisteme bu parayı vereceğime üstüne biraz daha ekleyip daha yeni ve kullanışlı bir sistem almak daha iyi olmaz mı ?
  • kara as kardesım ılk baslarda bende senın gıbı dusunuyordum sony philips gbı dunya markası 5.1 dvd sı uzerınde bulunan ve z5500 ıle aynı ıslerı yapabılme yetegıne sahıp( dts okuyucu, dolby dıgıtal..) urunler varken neden logitech alayım diye ardından arastırmaya basladım ve urunlerın uzerınde yazan rms degerlerının gercek degerlerını ıhtıva etmedıklerını (1000 watt gbı) aslında bu urunlerın arkalarında yazan amper degerlerıyle gercek cıkıs guzlerıne ulasabılecegımı ogrendım ve ınan sonuc cok komık cıktı ozellıkle lg nın urunlerınde 1000 watt rms yazan kulellı gosterıslı sısıtemlerde sısıtemın esas gucunun 95 watt a kadar dustugunu gordum ve tabı z5500 e de baktım o da ustunde yazan 505 watt rms ye sahıp degıl gercek gucu 345 watt ve ıster sony olsun ıster phılıps olsun ıster lg samsung hepsını sesın kalıtesı ve yukseklıgı konusunda bogup atıyor. ve hatta dıyebılırım kı bu bnm kanaatım z5500, z906 dan daha ıyıdır ya da bu bnm fenomenlıgım .

dogukan21 kardesım ben ızmırdeyım malasef o urunu kargoyla senden almya kalksam kafadan bı 50 tl kargo parası daha verırırım ve gormeden almıs olurum o da bnm ıcıme sınmez.. yıne de teklıfın ıcın tesekkurler

• Kargo 50 tl tutmazda,görmeden alma ve içine sinme konusunda bir şey diyemem.Hayırlısı olsun...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.