Şimdi Ara

LOGİTECH Z5500 NEREDE KAÇ LİRA VE KAMPANYALAR (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
4
Favori
55.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.idealnokta.com/TR/-StokDetay-1881-logitech_z5500_51_digital_siyah_speaker_9701150914.aspx

699 tl şuan elektro da.İkinci el de pek cazip yok...
  • arkadslar bugun gold bılgısayarda sordum 698 lıra fiyat verdıler lakın 5 gun once sordugumda
    650 fiyat almıstım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

electroworl ile aynı sayılır.

http://www.idealnokta.com/TR/-StokDetay-1881-logitech_z5500_51_digital_siyah_speaker_9701150914.aspx

699 tl şuan elektro da.İkinci el de pek cazip yok...

ikinci el 530 a 2 aylık aldım ben, kampanya bittikten sonra
  • bende 550 ye buldum bakalım oda bir kere kullanmış.Alsammı acaba,üretimi bitti diyorlar ama gelen seri biel bu kadar başarılı değil.Ps3 ve film ağırlıklı olacak amacım
  • beylikdüzü electro world'an geçen hafta 549 liradan aldım 2-3 tane daha vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dttafo

beylikdüzü electro world'an geçen hafta 549 liradan aldım 2-3 tane daha vardı

O Yalan oldu artık
  • Off bu gidisle alamicaz
  • 2.elleride uçtu bayaa fiyat olarak
  • Beyler en fazla kaç paraya kadar alınır.Birde cash verilecek değer değilmi??
  • quote:

Beyler en fazla kaç paraya kadar alınır.Birde cash verilecek değer değilmi??

Valla seni bilmemde ben en fazla 600 veririrm tabikide parasini hakkeden bir sistem
  • Sıfır gibi,temiz ikinci el bulsam 500-550 nasıl fiyat
  • quote:

Sıfır gibi,temiz ikinci el bulsam 500-550 nasıl fiyat

dediğim gibi 530 a aldım sıfır gibiydi çok memnunum şu anda
  • yok mu ındırım goren bu urunde ?
  • Valla herkezde şu üründen oldu almak istemiyorum ama başka seçenekte yok ne saçma iştir anlamadım ne ucuzluyo nede yeni bişi çıkıyor..
  • Bunu alacağınıza makul bir ses sistemi ve sağlam bi ses kartı alın. Digital/analog arasında bu paraya değecek kadar fark yok..

Ha benim ses kartım çok iyi , üstüne bunu alıp keyif yapıcam derseniz o süper olur:)

Ama bu hoparlörü alıpta on board ses kartıyla kullanmanın hiç bi mantığı yok
  • Ben ps3 ve dvd için alıyorum,misal.Her şey sistem için değil
  • o ayrı durum . Bununla killzone nasıl gider , hayal edemiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: neanderthalensis

Bunu alacağınıza makul bir ses sistemi ve sağlam bi ses kartı alın. Digital/analog arasında bu paraya değecek kadar fark yok..

Ha benim ses kartım çok iyi , üstüne bunu alıp keyif yapıcam derseniz o süper olur:)

Ama bu hoparlörü alıpta on board ses kartıyla kullanmanın hiç bi mantığı yok

önerilmiyor belki ama ben onboard üzerindeki dijital çıkış ile kullanıyorum ve mükemmele yakın ses çıkıyor (harici ses kartına bağlanmış sistemi de dinledim 2 ay boyunca o analog bağlamıştı bense dijital bağladım) ,bilgisayarım laptop olduğu için zaten ses kartı almayı düşünmedim ayrıca kendi ses kartı sabıkalı , 2 hoparlörün canına okudu gayet sağlam ses verdiriyor, o sebeple dediğine her zaman katılınmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdorado -- 22 Ağustos 2011; 12:33:08 >

• vay arkadas koca turkıye de kalmadı heralde ındırımlı satan magaza
  • Sifir kutulu 550den sattim 2 gun once.. ucuza gitmis :)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.