Şimdi Ara

LOGİTECH Z5500 NEREDE KAÇ LİRA VE KAMPANYALAR (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
4
Favori
55.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tumxrp

quote:

Orijinalden alıntı: JohnAbruzzi

Geçen gün electroworld de 540 ytl idi fiyatı almayı düşünüyorum sizce fiyatı uygun mu daha düşük fiyat varmı biryerde?

Dün Vatan'ın %25 indiriminde bi tek bu ürünü aradım stokta yoktu..1-2 ay evvelde Teknosa'da 750TL gibi bir rakama 2 adet Sonorous SP-200B ayakla veriyordu..

vatan cok oldu kaldıralı ürünü satmıcak artık z906 bıle yok stoklarında daha ben gecenın bir vaktı gıttım saat 6'du 4 adet kapalı kutu var dedı salaklar gıttım hepsı arızalıydı gerı dondum ertesı gun elektro world'den aldım.

• İnş bu akşam capacity electroworld den alıyorum aldıktan sonra yazarım buraya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pesidelphia

quote:

quote:

Geçen gün electroworld de 540 ytl idi fiyatı almayı düşünüyorum sizce fiyatı uygun mu daha düşük fiyat varmı biryerde?

Dün Vatan'ın %25 indiriminde bi tek bu ürünü aradım stokta yoktu..1-2 ay evvelde Teknosa'da 750TL gibi bir rakama 2 adet Sonorous SP-200B ayakla veriyordu..

vatan cok oldu kaldıralı ürünü satmıcak artık z906 bıle yok stoklarında daha ben gecenın bir vaktı gıttım saat 6'du 4 adet kapalı kutu var dedı salaklar gıttım hepsı arızalıydı gerı dondum ertesı gun elektro world'den aldım.

Bgn itibariyle ürünü aldım fakat eve geldim kurdum ilk başta tam ses alamadm sonradan 7+1 e getirdim realtek ayarını ve logitech lcd ekran kısmından sesi stereo x2 ye getirdiğimde tüm hoparlorlerden ses aldım diğer modlarda ses biraz daha az geliyor mesela 6 Ch Direct e getirdiğimde bazı hoparlorler ses vermiyor nedeni ne olabilir ? Ayrıca stereo x2 de feci ses var bunu söylemeden geçemicem tam 1080p filmlerde çok harika ses var ya inanamıyorum :) electroworld e indirimi çok teşekkür ederim beni böyle bir sisteme kavuşturdu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnAbruzzi -- 29 Temmuz 2011; 11:41:15 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bgn itibariyle ürünü aldım fakat eve geldim kurdum ilk başta tam ses alamadm sonradan 7+1 e getirdim realtek ayarını ve logitech lcd ekran kısmından sesi stereo x2 ye getirdiğimde tüm hoparlorlerden ses aldım diğer modlarda ses biraz daha az geliyor mesela 6 Ch Direct e getirdiğimde bazı hoparlorler ses vermiyor nedeni ne olabilir ? Ayrıca stereo x2 de feci ses var bunu söylemeden geçemicem tam 1080p filmlerde çok harika ses var ya inanamıyorum :) electroworld e indirimi çok teşekkür ederim beni böyle bir sisteme kavuşturdu..

hele bi sistemi tam kur DTS li filmlerde nasıl zevk alacaksın o zamn gör

• quote:

Orijinalden alıntı: mnybjk

quote:

quote:

quote:

quote:

hele bi sistemi tam kur DTS li filmlerde nasıl zevk alacaksın o zamn gör

Tam olarak nasıl kurabilirim ses konusunda çok tecrübeli değilim ayrıntılı olarak anlatabilirmisiniz :/ Anakartımın arkasında 6 tane ses çıkışı var 5+1 i destekliyor bunu söyleyeym ilk başta.. Şimdiden teşekkürler

• yarın sabah saat 8 de; (30.07.2011 08:00)

mavişehir carrefoursa teknosa extra da ve balçova teknosa exxtra da 660TL ye 4 adet ayak ile birlikte satılacak.. toplam stok adedi 10 muş, ben akşam 6 civarlarında oradaydım, orta yaşın üzerinde bir amca oğluna almak için sıraya girmişti.. almayı düşünenler için haber vereyim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!!Chinogolog!!! -- 30 Temmuz 2011; 1:18:46 >
  • 3 gun once Electroworld Beylikduzu'nden aldim.
    Bonus'a 6+3 taksitle 587 tl,ellerinde de yaklasik 8-10 kutu daha vardi.
    Ilgiye/bilgiye...
  • arkadaşlar merhaba bende alacağım benim tvde optik giriş var tv ye ve ps3 e bağlayacağım ama çoğunlukla tv ye bağlı kalacak iyi ses alırmıyım?
  • İzmirdeyim. Şu an için en uygun fiyat nerde yav.600 civarı olsun razıyım.
  • 1-2 hafta önce almıstım ama anca bugune adam gibi test için vakit bulabildim. Anakartın dijital çıkısı var ve bir monster kablo ile bagladım. Forumlarda okudugum '3 kademe ses açınca fazla bile geliyor'', '' sesi yarılayınca masadaki eşyalar titriyor/yer değiştiriyor'', 'kına gecesinde kullandım'' tarzı şeyleri okuduktan sonra ve yıllarca buyuk magazalardaki performansı gördukten sonra ses konusunda z5500 ile ilgili problemim yoktu. Ama şuan ben sesi yarıladıgımda FM oynarken bile anca tatmin olabiliyorum, sesi %80+ yaptıgımda ise anca yuksek denebilecek bir seviyeye ulaşıyorum.
    Bunun nedeni nedir? ayriyetten ses kartı mı almam gerekli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vicente_

1-2 hafta önce almıstım ama anca bugune adam gibi test için vakit bulabildim. Anakartın dijital çıkısı var ve bir monster kablo ile bagladım. Forumlarda okudugum '3 kademe ses açınca fazla bile geliyor'', '' sesi yarılayınca masadaki eşyalar titriyor/yer değiştiriyor'', 'kına gecesinde kullandım'' tarzı şeyleri okuduktan sonra ve yıllarca buyuk magazalardaki performansı gördukten sonra ses konusunda z5500 ile ilgili problemim yoktu. Ama şuan ben sesi yarıladıgımda FM oynarken bile anca tatmin olabiliyorum, sesi %80+ yaptıgımda ise anca yuksek denebilecek bir seviyeye ulaşıyorum.

bilgisayardanmı kıslı sen bendede var bu alet denildiğini gibi apartmanda komşum olmamsına rahmen 2 arka apartmandakiler rajhatsız olacak die kısıorum sesi yüzde 30 yegeldiğinde yani 6 kademe filan 20 kademe var zaten 10 a getisem uzun süre o ses kaldırk zor D:

• quote:

quote:

1-2 hafta önce almıstım ama anca bugune adam gibi test için vakit bulabildim. Anakartın dijital çıkısı var ve bir monster kablo ile bagladım. Forumlarda okudugum '3 kademe ses açınca fazla bile geliyor'', '' sesi yarılayınca masadaki eşyalar titriyor/yer değiştiriyor'', 'kına gecesinde kullandım'' tarzı şeyleri okuduktan sonra ve yıllarca buyuk magazalardaki performansı gördukten sonra ses konusunda z5500 ile ilgili problemim yoktu. Ama şuan ben sesi yarıladıgımda FM oynarken bile anca tatmin olabiliyorum, sesi %80+ yaptıgımda ise anca yuksek denebilecek bir seviyeye ulaşıyorum.

bilgisayardanmı kıslı sen bendede var bu alet denildiğini gibi apartmanda komşum olmamsına rahmen 2 arka apartmandakiler rajhatsız olacak die kısıorum sesi yüzde 30 yegeldiğinde yani 6 kademe filan 20 kademe var zaten 10 a getisem uzun süre o ses kaldırk zor D:

yo kontrol ettim pc'den de kısılı degil. ses kalitesinde problem yok ama ses seviyesi konusunda canım fazlasıyla sıkkın.
    Benim alette problemmi var acaba diye dusunmeye basladım :/

• quote:

Orijinalden alıntı: alican88

arkadaşlar merhaba bende alacağım benim tvde optik giriş var tv ye ve ps3 e bağlayacağım ama çoğunlukla tv ye bağlı kalacak iyi ses alırmıyım?

ben tv ye bağladığımda (optik ile) sadece 2 tanesinden ses alabildim , neden bilmiyorum , ben zaten film ve oyunlar için almıştım.

medya oynatıcısına bağladığımda ise 5 tanesinden birden ses alabildim,yakın bir zaman içinde ps3 te alacağım, oyunlarda da gayet başarılı olan bir sistem.
  • 47LW5500 3D Cinema Tv almaı dşünüyorum .. Logitech Z5500 3d filmlere de uyar mı tavsitye edermisiniz ?
  • bugun fiyatlara bakmaya cikicam bazi firmalar kaldirmis bazilari 750-650 Tl arasi. Bursada ucuz bulabilicegim yer warmi?
  • quote:

quote:

quote:

yo kontrol ettim pc'den de kısılı degil. ses kalitesinde problem yok ama ses seviyesi konusunda canım fazlasıyla sıkkın.
    Benim alette problemmi var acaba diye dusunmeye basladım :/

o aletlerin çoğu kullanılmış tekrar paketleyip satıyorlar üstelik fahiş fiyata ama çoğu kimse çakmaz bunu
    üstelik bunu dediğin zaman hakarette ederler insana
    vatanbilgisayar ve teknosa da ben bunu gördüm bimeksi bilmiyorum ama orasıda öyledir hepsi sahtekar bu şirketlerin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 435431543543535 -- 3 Ağustos 2011; 14:22:09 >

• pazartesi günü, astoria electroworld'den 549 liraya aldım, sıfır kapalı kutu.
  • aramıza yenı katılan arkadaslara hayırlı olsun dıyorum allah utandırmasın karakolsuz gunler dılegıyle
  • arkadaşlar karakola yolu düşmüş olanlar anlatabilir mi nasıl bir süreç başlarından geçiyor. yani hakkınızda şikayet var deyip sizi misafir edip ondan sonra ne oluyor. yani en azından gürültünün desibel olarak ölçülmesi vs. çalışmalar yapılmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunfeyekun

arkadaşlar karakola yolu düşmüş olanlar anlatabilir mi nasıl bir süreç başlarından geçiyor. yani hakkınızda şikayet var deyip sizi misafir edip ondan sonra ne oluyor. yani en azından gürültünün desibel olarak ölçülmesi vs. çalışmalar yapılmıyor mu?

bunu bende merak edıyorum sesı adam akıllı acıp dınlıyemedım daha
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.