Şimdi Ara

LOGİTECH Z5500 NEREDE KAÇ LİRA VE KAMPANYALAR (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
4
Favori
55.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HeNRy__

thx sertifkası saçmalığıda etki yapıyor sanki gibime geliyor
    tabi birde toplumun uyanık olmayışı
    mesela logitech yeni bir ürün çıkarmış 2+1 z623 thx sertifakası var diye normal 2+1 lerden 2 2.5 kat daha pahalıya satılıyor
    ama aynı logitech z506 da üretim hatası yapmış bilerekmi yoksa hatamı bilinmez ( hoparlörler boştayken sürekli cızırtı geliyormuş alan herkes böyle söylüyor)
    hem thx sertifikasını napıcaz biz onu anlamıyorum
    biz toplum olarak gözümüzle gördüğümüz şeyleri bile anlamıyoruz
    kulaklarımız desen birinden girip diğerinden çıkıyor
    biraz daha uyanık olmak lazım atıyorum adamlar 549 tl ye satıyor
    3 hafta kimse almasa göreceksiniz 449 tl olacak
    gene almasa kimse bu sefer 349 tl olacak
    ama insanlar oooo indirim vaar kaçmaz hemen almamız lazım bu mantıktalar
    ben üretici firma yada satıcı şirket olsaydım tamda bu mantıkta müşteriler isterdim

sen zaten kualğımıdan giren diğerinden çıkıyor diyorsan ses kalitesi netlik basın tokluğu senin için öenmsiz sen sadece dinler duyarsın senin o z623 dediğin alet piyasadaki 5.1 lerden bile daha ii daha kaliteli ses veriyor o ürün şu anda 2+1lerin şahı sınıfında z506 mı alsam diyordum dinledim sesi hoştu dedim 489 vereceğime z506 alım dedim yannda bide şu 2.1 ses sitemine bakım dedim o sistrem beni z5500 almaya itti inanılmaz ses kalitesi farkı vardı sen bende bi piyasadaki ses sitemlerini dinle sonrada git z5500 ü dinle belki farkedersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Pesidelphia

quote:

quote:

quote:

thx sertifkası saçmalığıda etki yapıyor sanki gibime geliyor
    tabi birde toplumun uyanık olmayışı
    mesela logitech yeni bir ürün çıkarmış 2+1 z623 thx sertifakası var diye normal 2+1 lerden 2 2.5 kat daha pahalıya satılıyor
    ama aynı logitech z506 da üretim hatası yapmış bilerekmi yoksa hatamı bilinmez ( hoparlörler boştayken sürekli cızırtı geliyormuş alan herkes böyle söylüyor)
    hem thx sertifikasını napıcaz biz onu anlamıyorum
    biz toplum olarak gözümüzle gördüğümüz şeyleri bile anlamıyoruz
    kulaklarımız desen birinden girip diğerinden çıkıyor
    biraz daha uyanık olmak lazım atıyorum adamlar 549 tl ye satıyor
    3 hafta kimse almasa göreceksiniz 449 tl olacak
    gene almasa kimse bu sefer 349 tl olacak
    ama insanlar oooo indirim vaar kaçmaz hemen almamız lazım bu mantıktalar
    ben üretici firma yada satıcı şirket olsaydım tamda bu mantıkta müşteriler isterdim

Sen Ne Kullanıyon Çok Merak Ediyorum. Ürün Piyasaya Çıkıcak Ve Tutucak Sen 3 Hafta Kimse Almasın Fiyat Düşsün Diyosun Bu Düşüncen KEndi Menfaatinden Başka Bişi Değil Kardeşim . . .

bildiğin 1+1 hoparlör kullanıyorum ama birçok sistemi deneme şansım olmuştu zamanında bu alette dahil
    ne dedim toplum olarak gözümüzün önünde olan şeyleri bile anlamıyoruz
    o ürünün 549 tl ye nasıl düştüğünü düşünürseniz sonuca daha kolay varırsınız
    avrupa da 2004 de satışa çıkan bir ürün 8. yılına girmiş diyebiliriz
    o dönem satılan elektronik aklıne ne geliyorsa tv , telefon ,bilgisayar parçası, mp3 çalar , hatta çoğu ses sistemi vs vs hepsinin ama hepsinin fiyatı ölü fiyatta şuanda
    banane isteyen gitsin alsın

Çok Büyük Sorunların Var Bence

bencede bu arkadşın sorunbları var böyle bir mantık varmı tüm türkiye anlaşalım fiyat düşsün sonra alalım :) nerede böle fiyat düşmüş birde takmış ürünün çıktığı yılki dier teknolojik aletlere o zamnki onların teknolojisi 1den 10 kadar yükseldiyse z5500 çıktığındaki ses sitemi teknolojisi 1 den 2 ye kadar belki yükselmiştir hala herşey aynı ve ürün ikinci el satılmıor 0 satılıor üretimi yeni durduruldu ah arkadaşım ah birgün sende sesden anlayacaksın ;)

• quote:

sorunlarım var doğrudur napalım hayat işte
    bence siz bu fiyata bu ürünü almayın 800e falan satan yerler var hala oralardan gidin alın daha çok içinize siner

yok kardeş 489 a aldım kafam rahat almayı düşündüğüm sitemi aldım ve rahatım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnybjk

quote:

bence siz bu fiyata bu ürünü almayın 800e falan satan yerler var hala oralardan gidin alın daha çok içinize siner

yok kardeş 489 a aldım kafam rahat almayı düşündüğüm sitemi aldım ve rahatım artık

nerden aldın o fiyata yaw
  • quote:

''sorunlarım var doğrudur napalım hayat işte'' demiş ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prenskaan -- 24 Temmuz 2011; 5:44:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Privatedem

quote:

quote:

45-50 gün oldu astoria electroworld den aldım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Privatedem

quote:

quote:

45-50 gün oldu astoria electroworld den aldım

temiz fiyata almışsın ya iyiymiş aslında neyse geçti artık

• quote:

Orijinalden alıntı: prenskaan

quote:

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: prenskaan

quote:

asıl mediamarkt beylikdüzünün 1. yaş günüde kaçırdım 399 du 1 güne özel

• Dun via port electro worldden aldim kutusunda bekliyor acmadim daha samsung 46d8000 tv ile kullanacagim onereceginiz bi ayar vs bisey var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

size ne oluyor siz niye üstünüze lafları alıyorsunuz
    muhatapmıyım sizinle
    bu saygısızlık nedir foruma daha dün gelmişsiniz
    meydanı boş buldunuz benimle atışabileceğinizi zannetiniz heralde aklınızca
    birdaha saygızılık yapmayın edebinizle oturun birdaha uyarmam

z5500 le z-506 yı kıyaslar aralarıdna çok fark yok dersen burada bu ses sistemini kullanan herkes çıkışır sana en azından sisteme saygı yıllardı sınıfında bir numara hala
  • kampanya olursa haberimiz olsun arkadaşlar..bende almak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMMacit

Dun via port electro worldden aldim kutusunda bekliyor acmadim daha samsung 46d8000 tv ile kullanacagim onereceginiz bi ayar vs bisey var mi ?

+1 bende panasonic plazmamla kullanıyorum , dün kurtlar vadisi filistin filmini izledim gayet güzeldi ama sanki ses biraz az geliyor gibiydi , çünkü bir akrabamda da var onun ki pc ye bağlı , oyunlarda azıcık açıyor epey iyi oluyor , benim o sese ulaşabilmem için ortalara yakın bir seviyeye getirmem gerekiyor.
    optik kablo kullanıyorum.

teşekkürler.
  • Geçen gün electroworld de 540 ytl idi fiyatı almayı düşünüyorum sizce fiyatı uygun mu daha düşük fiyat varmı biryerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnAbruzzi

Geçen gün electroworld de 540 ytl idi fiyatı almayı düşünüyorum sizce fiyatı uygun mu daha düşük fiyat varmı biryerde?

şuan için bundan uygun satan yere rastlamadım....
  • quote:

Geçen gün electroworld de 540 ytl idi fiyatı almayı düşünüyorum sizce fiyatı uygun mu daha düşük fiyat varmı biryerde?

uygundur süper fiyat.
  • quote:

quote:

uygundur süper fiyat.

Peki şunu merak ediyorum teknosa gold ve bimeks gibi yerlerde fiyatı 750 den aşağı değil 200 ytl fark var arada az bir rakam değil bu nasıl oluyor da arada bu kadar fark olabiliyor electroworld nasıl bu kadar iyi fiyata satabiliyor ?
  • elektronikde çok iyi kâr elde ediyolar zaten, 39 liralık bi mause vardı 5 liraya indirdiler aldım zarar etmedikleri kesin hee belki kâr da etmediler ama 5 liralık ürünler 30 40 milyona satılabiyo veya tersi işte.denklem bu
  • quote:

quote:

quote:

uygundur süper fiyat.

Peki şunu merak ediyorum teknosa gold ve bimeks gibi yerlerde fiyatı 750 den aşağı değil 200 ytl fark var arada az bir rakam değil bu nasıl oluyor da arada bu kadar fark olabiliyor electroworld nasıl bu kadar iyi fiyata satabiliyor ?

Kar Marjinali

• quote:

Dün Vatan'ın %25 indiriminde bi tek bu ürünü aradım stokta yoktu..1-2 ay evvelde Teknosa'da 750TL gibi bir rakama 2 adet Sonorous SP-200B ayakla veriyordu..
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.