Şimdi Ara

LOGİTECH Z5500 NEREDE KAÇ LİRA VE KAMPANYALAR (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
4
Favori
55.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 749 tlye gidip alsakmı kararsızım bir yandan degmez diyorum bir yandan istıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisko61

749 tlye gidip alsakmı kararsızım bir yandan degmez diyorum bir yandan istıyorum :)

ben kullanıyorum iyi bir ses kartıyla uzun yıllar bıkmadan kullanacağın güzel bir set almanı tavsiye ederim...
  • indirime gireydi eyiydi
  • indirime girmez daha sayılı z5500 kaldı piyasada
  • arkadaşlar 749 değil'de teknosa'da 600lira buyrun linkwww.teknosa.com/msib21/formlar/ProductSearchResult.aspx?lkp=indirimekim2&ctlcat=_SES_VE_GORUNTU%40_OTO_HOPARLORU709

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 799tl olarak görünüyo teknosada :) burda hadddinden fzla z5500 isteyen arkadaş var kampanya bekliyosunuz ama malesef ürünler tükendi logitech firmasına dilekçe yazarak yada imza topluyarak bu ürünün tekrar piyasaya girmesini istedigimiz söylesek nasıl olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sherefff

arkadaşlar 749 değil'de teknosa'da 600lira buyrun linkwww.teknosa.com/msib21/formlar/ProductSearchResult.aspx?lkp=indirimekim2&ctlcat=_SES_VE_GORUNTU%40_OTO_HOPARLORU709

sadece dün'e özel bir kampanya idi arkadaşlar
  • takip edelim
  • Arkadaslar İstanbul teknopark metrocityde 650 tl sıfır fiyatı bimeksteki. Eğer bi cengâver İstanbul delikanlısı varsa parasını pesin
    Göndereceğim bana da alsın :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bir clasic,elinde olanlar kıymetini bilsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beybifeys

Arkadaslar İstanbul teknopark metrocityde 650 tl sıfır fiyatı bimeksteki. Eğer bi cengâver İstanbul delikanlısı varsa parasını pesin

şimdi mağazayı aradım. teşhir ürün kumandası yok. ve arkadaşın dediğine göre 2 yıldır orada kullanılan arızalı bir ürünmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokayozyer

quote:

Orijinalden alıntı: Beybifeys

Arkadaslar İstanbul teknopark metrocityde 650 tl sıfır fiyatı bimeksteki. Eğer bi cengâver İstanbul delikanlısı varsa parasını pesin

şimdi mağazayı aradım. teşhir ürün kumandası yok. ve arkadaşın dediğine göre 2 yıldır orada kullanılan arızalı bir ürünmüş.

Ben daha önce aramıştım, ürün vardı stoklarında. Ama sen dedikten sonra bir daha arayayım dedim ve hepsini satmışlar. Teşhirli olan kalmış sadece :)
    Ha bir başka konu da artık cihazın üretimden kalktığı. Yani yeni parti gelmeyecek hiçbir mağazaya. Fırsat zamanı kollayacağız. Şuan piyasada varolan en ucuz ürün teknosada.

• bu konuyu kapatabilirsiniz artık piyasadan kalktı daha stoklarada girmicek malesf
  • 6 aylık tertemiz z 5500ümü ihtiyaç fazlası nedeniyle satıyorum. link:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-sifirdan-farksiz-logitech-z5500-18-ay-garantili-63258819/detay/

muğla fethiye, dalaman, ortaca elden teslim edilir. antalya, izmir, denizli gibi yakın yerleşimlere kargo ücreti düşüktür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyzson -- 1 Kasım 2011; 10:08:00 >
  • arkadaşlar yokmu şimdi bu cihaz kıyıda köşelerde bi yerlerde, piyasadan kalkacağını bilseydim almak için bu kadar geçikmezdim

zamanında maslak elektrowordde 500 küsür tl ye sıfırını görümüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidongs

arkadaşlar yokmu şimdi bu cihaz kıyıda köşelerde bi yerlerde, piyasadan kalkacağını bilseydim almak için bu kadar geçikmezdim

zamanında maslak elektrowordde 500 küsür tl ye sıfırını görümüştüm

benim gibi sıfır, kutusu hiç açılmamış cihaz merakınız varsa sizi iyi anlıyorum ben de z906yı sıfır, kutusu hiç açılmamış getirtebilmek için bir hafta bekledim. ama amacınız sistemi doyasıya yaşamak, kullanmak ise inanın sıfırını hala arıyor olmanıza veya daha da düşük özellikli z906ya 850 tl para vermenize gerek yok. ben z906yı çok daha pahalı aldım ve şimdi satmaya kalksam isteyeceğim paraya gülersiniz. o nedenle mecburen z5500 satıyorum ve cihazıma çok güvendiğim ve sıkıntı çıkarmayacağından emin olduğum için get sistemi ile satıyorum. elden almak isteyen olursa da daha da uygun fiyattan veririm (komisyon tutarı kadar düşük fiyattan)

• benim cihaz satıldı arkadaşlar. ilgi için teşekkürler
  • Arkadas pazar gunu kafaya koydum gittim ankamall electroworld den satin aldim geldim zevkle kurdum ilk ipodumu bagladim bole net ses ve temiz bass yok 1dis 2dis 3dis 4 dis actim 5 .dis de vitrindeki bardaklar yerinden oynuyordu dedim olcak gbi degil gittim iade ettim mustakil eviniz yoksa yada ses yalitimli bi odanoz almayin derim cnku asla ama asla sesi sona vurduramiycak ve komsulardan sikayet ustune sikayet gelicek sesi yariya getirin opun basiniza koyun ama mukemmel bi sistem 7 sene onceki teknolpjiye gore mukemmelll...!!!
  • cihazı yeni taktım ve biraz test ettim daha önce yapılan(vitrinde bardaklar oynuyor,duvarlar titriyor)gibi yorumlar görmüş ve tamda inanmamıştım ama test ederken 6 kademe açmama rağmen salondaki vitrinde duran cam eşyalar zangır zangır titredi ve ben şoktaydım hazır bunlar olmuşken sesi sona kadar kökledim ve sonuç mükemmel adeta duvarlar titriyordu.Yani cihaz harika hala almayı düşünenler teşhirde bulsalar alsın bu cihaz kaçmaz
  • logitech i arasak yada grup halinde mail göndersek z5500 ün yeniden stoklarA girmesı içın nasıl olur
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.