23 nisanda yaptılar sanırım bi indirim. 19 mayısdada yapsınlarda gençler bayramını hevesiyle kutlasın
Hâlâ Vatan Bilg. bir ses yok... Sanırım yapmayacaklar. Yarın 19 Mayıs ancak şu ana kadar bir duyuru yapmadılar.... Ben de bekliyorum ...
499TL Merter Mediamarkt'da 19 Mayıs a özel. 20 adetmiş stok.
Bursadada olacakmı arkadaşlar bilen warmı
Merter Mediamarkt daki ind. haber veren akadaşa teşekkürler Saat 10:05 de gittim almaya Tüm Z-5500 stoğun tükendiğini söylediler İş güç sebebiyle öğrenci arkadaşlar gibi sabah erken gidip nöbetçi kalamıyoruz Şansımızı denedik.. Olmadı Kampanya takibine devam Ancak benim anlayamadığım Vatan Bilg. 576 TL satarken birden neden 650 TL yükseltti fiyatını?? Indirim yapacağı dönemlerde genelde böyle fiyat artışına gitmeleri bildiğimiz bir şey... (Satır altı iskonto miktarı fazla görünsün diye yapıyorlar genelde bunu) Ama 2 hafta oldu fiyat değişeli ... Sesleri çıkmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: onur1971
Merter Mediamarkt daki ind. haber veren akadaşa teşekkürler Saat 10:05 de gittim almaya Tüm Z-5500 stoğun tükendiğini söylediler
Kalmamış olmasına üzüldüm arkadaşım inşallah başka bir indirimde şansın yardım eder. Ben de broşürde görünce bu konuyu hatırladım yazayım dedim ama sabahtan bitirmiş millet demekki.
Z5500 stoklarda azalıyor gittikçe yerine geçen model de pek sarmıyor milleti. Bir an önce Z5500 edinmek gerek bence.
Arkaladaş'lar ben aradim şimdi m'm ve elektro york'ü ama fiyat 599 lira bursa'da en uygun bimeks gibi duruyor o o da 574? Alınabilicek bir fiyat yok yani
bi 499 yaptılar ya şimdi 650 den 600 den düşmezler
valla acil indirim bilgileri bekliyoruz, burdan yazacak olan arkadasları bekliyoruzzzz
merhaba. apartmanda oturduğum için canıma tak etmek üzere. o yüzden ben geçen sene 10 temmuzda aldığım ve uydularını neredeyse hiç kullanmadığım z5500ü satabilirim. ben s750 uydularıyla kullanıyorum. çok temiz kullandım ürünü. ama bi fiyat belirlemedim henüz. detaylar için msnden eklerseniz görüşebiliriz. cinezre1907@gmail.com
Arkadaşlar Elektroworld'lerde ürün 489 lira. 27-31 mayıs tarihleri arasında. stok 100 adet. bir arkadaş söyledi, geçerken Bakırköy Capacity'ye bakayım dedim. Kimsecikler yok. 12 tane vardı orada. 1 tanesini ben aldım. Düşünenler bakabilir.
astoria electroworlden bu sabah saat 10:05 'te 2 tane(biri arkadaş) kaptım.reyonda 6 tane vardı(belki depoda vardır).benle birlikte 2 tane daha satıldı.
fiyat 489TL maximum 10 taksitle aldım.
Sabah Viaport Electroworld'den 1 tane Z-5500 aldım bende 489 TL'ye ve 7-8 tane daha vardı...
arka hoparlorler için Ayak ne aldınız? lazım bence mutlaka
link varsa alabilir miyiz?
beyler bir z5500 almayı düşünüyorum ama bu beni ne kadar götürür ilerde logitech daha iyisini yaptığında elimde patlamasın
BENDE ALDIM SAĞOLSUN E.W. AMA BONUS OLDUĞU İÇİN 538LİRA /12 OLDU SAĞLIK OLSUN
arka hoparlorler için Ayak ne aldınız? lazım bence mutlaka
link varsa alabilir miyiz?
electroworld ankara antares mağazasında cuma günü 12 tane vardı. genel stokta ise o gün 400 tane olduğunu öğrenmiştim tekrar söylüyorum bunlar cuma günü rakamlarıydı mağazada nakit 489, taksitli 535 liraya geliyor fiyatı.
antalyada elecroworld mağazası yok vatanbilgisayar da kanpanya yapmış 540 tl ama antalya mağazasında teşir ürünü varmış sadece netten sipariş versemmi diye düşünüyorum bunun fiyatı dahada düşermi acaba