Şimdi Ara

Logitech Z5500 ter temiz kullanılmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Logitech Z5500 ter temiz kullanılmış
    büyük heveslerle aldığım z5500 ümü komşuların şikayetleri nedeniyle ve 2 ay sonra evleneceğimden paraya olan ihtiyacım gibi nedenler birleşince satmaya karar verdim alıcak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun resim iş yerinde oldumdan koyamadım ama ciddi alıcılarla whatsap yada başka yoldan resim konusunu hallederiz kargo alan arkadaşa aittir eksiksiz tertemiz şekilde göndericem yanlız kolisini bulamıyorum zannımca o atılmışdır ama düzgün şekilde koliler alan arkadaşada iletirim bana ulaşmak isteyenler 5433383555 den ulaşabilirler.

Not: Creative X-Fi Surround Pro 5.1 Harici Ses Kartı da elimde var isteyen olursa onuda z5500 le beraber 100 TL ye verebilirim oda tertemiz ve sorunsuz şekildedir. ayrı olarak sadece ses kartını satmayı düşünmüyorum bence bu ikisi birbirini süper tamamlıyo sistemin sesi süper ama ses kartı ona sesde berraklık sağlıyo kısık sesde akustik müzikler inanılmaz kulağa hoş geliyor.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGITECH G29 SIFIR KAPALI KUTU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.