Şimdi Ara

LOGITECH Z5500 YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Annemlerden mi kaynaklanıyor yoksa benden mi kaynaklanıyor anlamadım ama 1 hafta önce annemler odamdan tvmi söküp salona koydular bgn ben de tvmi yerine koydum fakat, z5500 sistemi bağladığımda sistemin ışığı hiçbir şekilde yanmadı kabloyu çıkarıp tekrar taktım vidaları sıkılaştırdım hatta güç kablosunu bile değiştirdm ama hala aynı vaziyette güç gelmeden duruyor.

Acaba anfinin üzerindeki kablo çıkmış olabilir mi?
    Böyle bi durumda ne yapabilirmm anfi nin içini açıp kabloya kaynak mı yaparlar sıkılaştırırlar mı anlamadıım gitti aslına bakarsanız kablo da da bi zorlama gözükmüyor fakat, ışık yanmıyor yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler. . .

• Z5500'lerde sigorta varmı bilmiyorum ama varsa atmış olabilir yada amfinin güç aldığı trafoda yanmış olabilir aslında çok zor bir ihtimal ama var sonuçda böle bir ihtimal kabloya gelince çıkcağını sanmıyorum çünkü onlar zaten sıkıştırılmıştır fabrika çıkışı sadece fazla oynamadan garantisi varsa garantiye yoksa anlayan bir üstada göstermeni tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Z5500'lerde sigorta varmı bilmiyorum ama varsa atmış olabilir yada amfinin güç aldığı trafoda yanmış olabilir aslında çok zor bir ihtimal ama var sonuçda böle bir ihtimal kabloya gelince çıkcağını sanmıyorum çünkü onlar zaten sıkıştırılmıştır fabrika çıkışı sadece fazla oynamadan garantisi varsa garantiye yoksa anlayan bir üstada göstermeni tavsiye ederim

zor bir ihtimal değil ve haklısın z5500 lerde sigorta var yine aynen dediğin gibi muhtemelen sigorta atmıştır sigortayı yenisiyle değişmen yeterlidir bu genelde z5500lerde görülüyor.
  • Bu ne kadar zamanda hal olucak ve kaç paraya mal olucak bir şey bi bilginiz varsa paylaşırmsnz ?
    Elektrikçi bi sorunu halledeblr mi?
  • aletin sigortatı atmış hocam.woofer ın arkasında sigortası.tornavida yartımı veya başka bişeyle çevirince,otamatikman kendisi çıkar zaten. aşağıda fotosunu verdim.içindeki beyaz sigortayı alıp git bi elektirikciyi,aynısını almak istediğini söle.getirip aynı şekil tak.ateşle aleti.. max masrafın 1 tl..

LOGITECH Z5500 YARDIM !!!
  • sigorta çok büyük masraflı bişey değil taki sigorta attıysa değişir ama ben açıp değiştirmeni tavsiye etmem anlayan birine gösterme imkanın varsa göster derim yoksa bu işlere fazla bulaşma zararlı çıkarsın sonradan demedin deme ki zaten sigortanın atıp atmadığınıda bilmiyoruz kısacası sen bir teknik servise felan göster yani sonradan başına iş almamak için
  • sigorta cam sigorta ise camın içerisinden ince görünür, attıysa tel kopmuştur. Aynısını elekltronikçilerden alabilirsin. Takıp denemekte fayda var.Sorun olursa tekrar atar. Olmazda sistem tamam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK Logitech Z5500
    3 yıl önce açıldı
    LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.