Şimdi Ara

Logitech Z600 14 ay garantili ve I-Trigue 3400

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bartın İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Logitech Z600 14 ay garantili ve I-Trigue 3400
    Herkese Merhabalar

Tasarım ödüllü z600, kablosuz
    14 ay daha garantisi var. Kutusu ve Garanti belgesi mevcuttur.Kozmetik açıdan magazadaki ürün neyse o.Sıfırının fiyatı 450 500tl civarinda ,ürünün kalitesi hakkında çok şey söylemeye gerek yok sanırım. Şık tasarımı ve kablosuz olması sayesinde masanızda çok güzel duracaktır

Tüm alanlar için mükemmel ses
    Az yer kaplayan tasarıma sahip Z600, odayı dolduran net bir ses sağlar. Her bir hoparlördeki 3 sürücü ile her ortamda mükemmel akustik ses sağlamak için tasarlanmıştır.

Dokunmatik ses düzeyi kontrolü
    Sesi küçük bir denetim koluyla uğraşmadan sezgisel bir dokunuşla ayarlayın. Sesi yükseltmek veya azaltmak için, parmağınızı sağ hoparlörün üst panelinin kenarında kaydırın.

https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=logitech%20z600

https://www.youtube.com/watch?v=r-DlsNoRYqk

Fiyatı 200tl

Çok severek kullandığım Creative I-Trigue 3400 ümü satıyorum. Kozmetik açıdan çok iyi durumda , ufak dahi çizik kırık vs yok.
    O yüzden çok fotoğraf koymadım , dileyene whatsupdan fotoğraf atabilirim , Kalitesi hakkında çok temiz ve net ses alabileceğinizi söyleyebilirim.
    Referanslı üyelere GET veya SANALPAZAR açılır

http://www.whathifi.com/creative/3400/specs

Fiyatı 160 tl

T20 mi satılmıştır
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 180 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bartın Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Z10 için pm attım hocam
  • Z10 Tarafımdan alınmıştır
  • Dentist85 D kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ... güle güle kullanın
  • Vay be. 3400 modelini hala kullanıyorum çok memnunum ömürlük alet. Sendekini de alıp bir bir köşeye yedek koyasım geldi :)
    Sadece ses ayar tekerleği biraz dengesizleşti ama sorun çıkarmıyor da bu kısım giderse naparım bilmem. Şimdi bu seviyede bişey almaya kalksan 400 tl kafadan. Alacaklara hayırlı olsun. T20 de alanı olmayanlar için sınıfında iyidir arkadaşım kullanıyordu. Eski güzel günlerde kaliteli ürünleri nispeten uygun fiyata alıyorduk dolar kuru da uygundu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gunman233 G kullanıcısına yanıt
    Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim :) İnşallah kıymetini bilen birine gider gerçekten çok severek kullandım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Silinebilir.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.