Şimdi Ara

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.382
Cevap
28
Favori
184.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: games087

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Z2300 basslari biraz daha guclu ve z5500 gibi davul tonlarinda caliyor. Z623 ise daha derin ve yumusak. Uydu olarak da z623 iyidir.

z623 kullandım bi süre üzmedi. tabi sattım fakat tekrar almayı düşünüyorum, 2. el alacağım için z2300 biraz daha uygun fiyatli oluyor. z623 den aşağı kalır bi yanı olmayacaksa onu alabilirim, z2300 hakkında ne düşünüyorsunuz, eski sistem sonuçta 2-3 yıllıklar satılabiliyor, bu sıkıntı yaratır mı ?

Kontrol panelinin temizliğine önem verin. Açılmamış olsun ve ses ayarı yaparken sesi bozmasın. Gerisi kolay kolay bozulmaz zaten :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: games087

quote:

Z2300 basslari biraz daha guclu ve z5500 gibi davul tonlarinda caliyor. Z623 ise daha derin ve yumusak. Uydu olarak da z623 iyidir.

z623 kullandım bi süre üzmedi. tabi sattım fakat tekrar almayı düşünüyorum, 2. el alacağım için z2300 biraz daha uygun fiyatli oluyor. z623 den aşağı kalır bi yanı olmayacaksa onu alabilirim, z2300 hakkında ne düşünüyorsunuz, eski sistem sonuçta 2-3 yıllıklar satılabiliyor, bu sıkıntı yaratır mı ?

Kontrol panelinin temizliğine önem verin. Açılmamış olsun ve ses ayarı yaparken sesi bozmasın. Gerisi kolay kolay bozulmaz zaten :)

cevaplarınız için teşekkür ederim, iyi akşamlar

• Rica ederim iyi aksamlar.

• BEYLER YARDIM EDİN . BENDEDE Z623 VAR VE ŞU SUBWOOFER IN ARKASINDAKİ HOPARLÖRLERİ TAKTIĞIMIZ YERİ KIRILDI . GARANTİSİDE BİTMİŞ DURUMDA :(( . BENDE SAMSUNDA YAŞIYORUM . İLK ÖNCE LOGİTECH YEDEK PARAÇDAN BAKTIM YOKTU ORDA. SONRA ŞEHİRDE ELEKTRONİKÇİLERE BAKTIM ZOR BULURSUN DEDİLER . NE YAPMAM GEREK ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    BEYLER YARDIM EDİN . BENDEDE Z623 VAR VE ŞU SUBWOOFER IN ARKASINDAKİ HOPARLÖRLERİ TAKTIĞIMIZ YERİ KIRILDI . GARANTİSİDE BİTMİŞ DURUMDA :(( . BENDE SAMSUNDA YAŞIYORUM . İLK ÖNCE LOGİTECH YEDEK PARAÇDAN BAKTIM YOKTU ORDA. SONRA ŞEHİRDE ELEKTRONİKÇİLERE BAKTIM ZOR BULURSUN DEDİLER . NE YAPMAM GEREK ??

• Uydu kablosunu taktığınız çıkışmı?

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Evet orası tamamen kırıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yiğit Can Binici

Elin lehim tutuyorsa eski vcd den falan sokup degistirebilirsin. Yapamam diyorsan elektrikci 10 dk da yapar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yiğit Can Binici

Elin lehim tutuyorsa eski vcd den falan sokup degistirebilirsin. Yapamam diyorsan elektrikci 10 dk da yapar.

Malesef vcd yok bende. Elektrikçilere baktım hiç biri bende yok diyor. Ne yapayım ki. Hemde onun arkasından siyah kablolar çıktı onlarda kırılmış

• bir resim çekip eklesen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras

bir resim çekip eklesen?

Pek net çıkmamış ama sağ uydunun çıkışı yamuk takılmıyor. Seside kısıkta kaldı. İçindede siyah kablolar vardı onlarda yamulmuş :((

• hocam neyle çektin hiç bişey anlaşılmıyor...

neresi kırık onu bile anlamadım o yüzden yorum yapamadım :(
  • Donanımcı Aras kullanıcısına yanıt
    Sağ uyduyu taktığımız yeri yamuk. Arkasından siyah kablolar çıktı onlarında ucu yamulmuş.

• Donanımcı Aras kullanıcısına yanıt
    Hocam malesef aleti hiç bir yerde bulamayınca 250 tl ye sattım :(( . Üzerine para katıp farklı bir sistem alacağım.

• GA-X99-UD4P anakartım var , yeni serilerden

Audio
    Realtek® ALC1150 codec
    High Definition Audio
    2/4/5.1/7.1-channel
    Support for S/PDIF Out

Üzerinde bu tarz ses çıkış bilgileri var, yinede ses kartı almam gerekiyor ? Yoksa yeterli bir ses kalitesine sahip bir anakart'ım mı var ?
  • Merhabalar , elime z623 sadece çıplak hoparlörü bassı geçti, buradaki boyutlarına sadık kalarak kabin yaptırdım.. baslar gerçekten çok iyi evi sallıyo diyebilirim , konum çok önemli konumunu iyi ayarlayınca cok tatlı ve bass alıyorsun :)) dıştan dışa 18cm , içi 16cm geliyo boyutları , 2+1 kılasmanında değerlendirmem 10/10 puan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi probody08 -- 24 Şubat 2017; 18:4:6 >

• Arkadaşlar Merhaba..

EDIFIER S330D ile Z623 arasında kaldım.. Müzik sistemlerinden pek anlamadığım için araştırma yolu ile bazı bilgilere ulaşmaya çalışıyorum.. S330D nin 72W RMS gücü var iken Z623 ün 200W olması ,logitech i daha mı iyi kılıyor ? Açıkçası hangi sistem daha temiz ,kaliteli ve iyi ise onu almak istiyorum..

Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeneCa61 -- 9 Nisan 2017; 14:21:13 >
  • Beyler bayanlar bende z523 var thx sertifikası yok z623 almayı düşünüyorum ikisini birleştirmek istiyorum sizce olurmu herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım teşekkürler :)

• Hepsiburadada kdv indirimi ile 509 liraya aldım süper hızlı gönderili kargo bedava
    http://www.hepsiburada.com/logitech-z-623-thx-2-1-speaker-980-000403-p-BD85339

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycloner -- 25 Nisan 2017; 11:17:13 >
  • Marhaba arkadaşlar. Bugun z623 aldim ve kullandim. Hic sıkıntısı yok. Sag uydudaki kontrol dugmeleri de yerli yerinde çalışıyor. Ancak pc yi kapatip ortak 6 lı prizin şalterini kapattım ve kısa aralıklarla patlama veya çıtlama sesi duydum. Bu sesi çıkartırken sag uydudaki led de yanip sönüyor. Kondansatörleri enerji bosaltiyor dicem ama cok rahatsiz etti beni. Siz de de boyle mi acaba?

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.