Şimdi Ara

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.382
Cevap
28
Favori
184.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kjhg

Marhaba arkadaşlar. Bugun z623 aldim ve kullandim. Hic sıkıntısı yok. Sag uydudaki kontrol dugmeleri de yerli yerinde çalışıyor. Ancak pc yi kapatip ortak 6 lı prizin şalterini kapattım ve kısa aralıklarla patlama veya çıtlama sesi duydum. Bu sesi çıkartırken sag uydudaki led de yanip sönüyor. Kondansatörleri enerji bosaltiyor dicem ama cok rahatsiz etti beni. Siz de de boyle mi acaba?

değil, tık diyip kapanıyor .. . 2011de aldım dandik te olsa duruyor vay be 2017 olmuş abowww
  • Sorun evin elektrik sisteminde galiba. 6 li priz olarak akim korumali tuncmatik kullanmama ragmen salterini kapatsam bile prizin uclarinda akim dolaniyor. Anlamis degilim. Ayni sorun evin lamba sisteminde de var. Tustan kapatsam bile duyda akim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kjhg -- 29 Nisan 2017; 13:47:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kjhg

Sorun evin elektrik sisteminde galiba. 6 li priz olarak akim korumali tuncmatik kullanmama ragmen salterini kapatsam bile prizin uclarinda akim dolaniyor. Anlamis degilim. Ayni sorun evin lamba sisteminde de var. Tustan kapatsam bile duyda akim var.

bağlantıda bir sıkıntı olabilir evin tesisatında veya kaçak var ?

ters akım başka türlü olmaz :)
  • ya şu konuyu hortlamazsanız sevinirim benimkini hatırlıyorum ağlayasım geliyo niye sattım ben bunu

• Bu sistemi uzun zamandır almak için bekledim. Bekledikçe fiyatı yükseldi ürünün. Oturduğum yer sesini açmaya pek müsait değil. Alırsam biliyorum sesini açamayacağım. Daha önceden Z5500 ve Z506 kullandım şimdi Z623 almak istiyorum en uygun şuan .epsibrda gözüküyor sipariş vermeyi düşünüyorum sipariş vermeden önce varmı ürünle ilgili bir problem yaşayan sıkıntısı olan birde uyduların kabloları kısamıdır uzunmudur bilgilendirirseniz sevinirim.

• Ben 1 yıl önce aldım bu ürünü, Sanalmarketim'den. Valla son zamanlarda şu şekil bir sorunu yaşıyorum : Açma kapatma tuşunda bir çeşit sorunsal var. Yani açıyrorum, temassızlıktan mıdır bilemiyorum ama kendi kendine açılıp kapanıyor ve geri gelip düzgün çalışmaya devam ediyor. Elim tuşa ne ufak şekilde değse bi böyle çıt pıt ediyoor kapanıyor veya açılıyor. Bu sorunu ben pek anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cycloner

Hepsiburadada kdv indirimi ile 509 liraya aldım süper hızlı gönderili kargo bedava
    www.hepsiburada.com
    En Ucuz ve Kaliteli Speaker Modelleri hepsiburada.com’da
    http://www.hepsiburada.com/logitech-z-623-thx-2-1-speaker-980-000403-p-BD85339

hangi mağaza
    Zetta Bilişim mi?

• Hepsiburada kendi sattı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Saygılar

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 28 Mayıs 2017; 20:42:55 >

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Üstteki 623 sub u alttaki hangi modelin

• cakmaradyolog kullanıcısına yanıt
    Z5500

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz beni de yaz listeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinaniyevski -- 8 Eylül 2017; 19:55:16 >
  • konuya hareket gelsin nerde z-623 severler
  • Bayram tatili sonrası üçlüyü prize takınca hoparlör kapalı olmasına rağmen sub dan patlama sesi geldi ve sistem şu an açılmıyor bile. Yanık kokusu falan gelmiyor. Daha önce z5500 deki sigorta sorununa benzettim ama internette arama yapınca birşey bulamadım. Böyle bir sorun yaşayan ya da fikri olan var mı?

• Halen logitech z623 kulanan varmı? Varsa belirtebilirlermi? Halen önerirmisiniz logitech z623 çü?Ben aranjelerimi dinlemek için hemde aranje yapımında kullanıcağım mix mastering için kulaklık kullanıyorum

Yaptığım tarzlar Deep house,edm,trap,pop,balkan pop,hiphop tarzında aranjeler yapıyorum

Bide audient id4 ses kartim var ona takicagim gayet ödüllü ses preampları var herkese tavsiye ederim oyuncu ses kartı yerinede alınabilir

• homebass H kullanıcısına yanıt
    Mid tiz vasat bildigin vasat. Zamaninda 40 liraya aldigim mikado 2.1 in uydulari daha kaliteli.

Bass konusunda ise 33 hz den baslayip 35 de patlama ve 40a dogru zayiflama var. 50-70 arasi cok zayif.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka sistem önerirmisiniz?

mesela microlab ta var ama bass i nasil bilmiyorum bana tok basslarda tok bass versin

örnek - deep house,balkan pop,pop

Sert basslarda sert bass versin

örnek - Trap,Hiphop,edm

Bu örneklere göre sistem varmı? Önerebilceğiniz

• Arkadaşlar 2008 de aldığım Logitech Z4 ün tek hoparlörü çalışmamaya başladı. Memnunum aslında bu halde de bir kaç aya yeni bir şey bakarım diye düşünüyorum 2+1 olarak kaliteli bir şey tavsiye edermisiniz. Z623 aradığım adresmidir ? Mid Tiz kötü diyorlar ne kadar doğrudur. Türkçe-Yabancı Pop, Deep House ve Türkü dinliyorum genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Arkadaşlar 2008 de aldığım Logitech Z4 ün tek hoparlörü çalışmamaya başladı. Memnunum aslında bu halde de bir kaç aya yeni bir şey bakarım diye düşünüyorum 2+1 olarak kaliteli bir şey tavsiye edermisiniz. Z623 aradığım adresmidir ? Mid Tiz kötü diyorlar ne kadar doğrudur. Türkçe-Yabancı Pop, Deep House ve Türkü dinliyorum genelde.

Mid ve tiz sesleri çok yeterli bulmayanlardan biriyim ama yine de ne ile kıyasladığınız önemlidir.

Ben iyi sayılabilecek hi-fi sistemden aldığım sesle karşılaştırdığım için yeterli bulmamıştım.PC hoparlörü olarak birkaç aydır kullanıyorum.İyi de idare ediyor.

Benim için bundan daha iyisi subwoofer ünitesi olmayan iyi kalitede bir çift powered speaker olabilirdi.Onlarla kıyaslayınca bu ucuz gelmiş onun için subwoofer'a ve kablo karmaşasına razı olmuştum.

Sizin için bu çare olmazsa Edifier modellerine bakın, ben deneyemedim ama deneyenler onu çok beğeniyor genellikle.

• beğenerek kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.