Şimdi Ara

Logıtech Z623 mü ? Edifer s530D mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eski bir Logitech x540 kullanıcısıyım. Ses sistemimi sattıktan sonra 1+1 hapörlörlere kaldık. Onlardanda ne adam akıllı müzik dinleyebiliyorum nede oyun oynuyabılıyorum. Sonunda düzgün birşey almaya karar verdım. Logıtech z623 watt değeri daha yüksek. Ancak Edifer 145 watt olmasına rağman açıkcası bana daha bir hoş geldı. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabılırlermı. Şöyle birşey var Edifer da optik çıkış mevcut. Ayrıca %10 THD diyor. Yardımcı olabılırsenız sevınırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: atastoka

Arkadaşlar eski bir Logitech x540 kullanıcısıyım. Ses sistemimi sattıktan sonra 1+1 hapörlörlere kaldık. Onlardanda ne adam akıllı müzik dinleyebiliyorum nede oyun oynuyabılıyorum. Sonunda düzgün birşey almaya karar verdım. Logıtech z623 watt değeri daha yüksek. Ancak Edifer 145 watt olmasına rağman açıkcası bana daha bir hoş geldı. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabılırlermı. Şöyle birşey var Edifer da optik çıkış mevcut. Ayrıca %10 THD diyor. Yardımcı olabılırsenız sevınırım...

S530D'yi dinleme fırsatım olmadı.Z623'ün sesi gerçekten çok iyi
  • creative gigaworks t3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s730
  • z623 ses %50 yi aştıkdan sonra bozuyor basslarıda öyle ayrıca o wooferdan çıkan az ses bass denirse.. gigaworks t3 ü öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.