< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Logitech Z623 Vs Soundbar
-
-
Aslında bahsettiğiniz tarzda küçük bir oda için (belki büyüktür de salon demediğiniz için küçük diyorum) z623 veya türevi bir şey pek gitmeyebilir. Şöyle ki subwoofer olan bir sistemde sesi ne kadar az açarsanız açın illa ki alttan alttan bir bas sesi geliyor. Salonda hazır 5.1 sistem kullanıyorum ve akşam film izlerken geç saatlere yaklaştıkça komşular rahatsız olacak diye çekiniyorum.
Zamanında pc için hoparlör alacakken z623 ile Edifier r1280t arasında çok ikilemde kalmıştım. Şansımı Edifier'dan yana kullandım ve çok memnunum. Subwooferı yok ama wooferları subı pek aratmıyor. Ve bas sesi her zaman dengeli, yani az ses verdiğimde muhtemelen komşuları rahatsız etmiyor. Nasılsa küçük bir odada kullanacağım, muhtemelen subwoofera ihtiyacım olmaz diye bunu almıştım ve tercihimin kendimce çok mantıklı olduğunu gördüm. Amazon.de'de 90€ fiyatı var. Bluetoothlu modelinin fiyatı da bir tık üstü. Bir bakın derim. Yeni çıkan modelinde de ihtiyaç halinde sub eklemek için bağlantı da koymuşlar.
-
Tavsiye ettiğiniz ürünü aldım, ama hesapta olmayan bir sıkıntı çıktı. Yeni aldığım tvde sadece optic çıkış mevcut.
Şimdi ya konventör yada sanırım adını hatırlayamadığım AVC olabilir cihazlar arasında seçim yapmak zorunda kaldım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ürünü hangi siteden aldınız? Yeni modelinde aslında optik kablo girişi de var. Amazondan aldıysanız çok rahat değiştirebilirsiniz aslında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
tvlerin orjinal hoparlörü berbat bişey. bi tık iyi olsun ve etrafta kablo olmasın dersen soundbar iyi olsa da sadece 1 adet soundbar bence berbat bir çözüm.isterse soundbar süper kalite olsun.
tek izleyici isen en iyisi bluetooth kulaklık. böylece gece 2 de bile film izlersin.
odada fazla kişi olacaksa 5+1 ses sistemi kurmak en mantıklısı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X