Şimdi Ara

LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!! (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.607
Cevap
67
Favori
320.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ;Bende Asus SAberTooth X58 anakart var bu sistemden almak istiyorum ama tatmin edici ses veriyormu merak ediyorum denedim ama kararsız kaldım villada yasıyorum etrafımda kımse yok cok yüksek ses istiyorum... bildilendirirseniz sevinirim.. Bu sistem cok hosuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreeceGodS

;Bende Asus SAberTooth X58 anakart var bu sistemden almak istiyorum ama tatmin edici ses veriyormu merak ediyorum denedim ama kararsız kaldım villada yasıyorum etrafımda kımse yok cok yüksek ses istiyorum... bildilendirirseniz sevinirim.. Bu sistem cok hosuma gitti.

Merhaba ben bu sistemi creative recon3d fatal1ty pro ile kullaniyorum ve son deree memnunum ozellikle sinema da ve oyunlarda mukemmel evde ayni zamanda hi fi ses sisremi kullanan biri olarak tavsiye ederim sadece z5500 kadar ses siddeti yok ama kalite azda olsa daha dengeli:-))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z5500 z906 dan dahamı iyi?
  • z906 nın uydularında z5500 olduğu gibi Tweeter bulunmuyor sanırım. Pek hoş olmamış yeni model için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

z906 nın uydularında z5500 olduğu gibi Tweeter bulunmuyor sanırım. Pek hoş olmamış yeni model için.

Z 5500de zaten tweeter yoktu uydular z906 ve z5500 de tamamen ayni :-))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında imzamdaki sistemi şunlarla değişsem: titanum hd + z-5500 yada z906. süper olurdu.

edit: şimdilik boşa masraf olrak görüyorum bunu. öncelik sırasında başka şeyler var çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 18 Temmuz 2012; 10:35:37 >
  • Arkadaşlar çıldırmak üzereyim

Elimde z 906 ve x-Fi titanium var ve optik kablo ile birbirine bağlı...

Sorun 5.1 ses alamamam... Ne yaptıysam optik kablo üzerinden 5.1 alamıyorum, analog girişten taktığımda 5.1 alabiliyorum ama optikte ne yaptıysam yok yok 3D , 4,1 , 2.1 alabiliyorum o kadar...

Birde biraz araştırdım ve bulamadım, bu alet için oyun ve film ayarları konusunda ortak kanı olarak en iyi ayarlar ve hangi mod acaba? Bilgi verirseniz çok sevinirim, teşekkürler şimdiden...

• Bilen kimse yok mudur bunun çözümünü acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R@

Arkadaşlar çıldırmak üzereyim

Sorun 5.1 ses alamamam... Ne yaptıysam optik kablo üzerinden 5.1 alamıyorum, analog girişten taktığımda 5.1 alabiliyorum ama optikte ne yaptıysam yok yok 3D , 4,1 , 2.1 alabiliyorum o kadar...

Birde biraz araştırdım ve bulamadım, bu alet için oyun ve film ayarları konusunda ortak kanı olarak en iyi ayarlar ve hangi mod acaba? Bilgi verirseniz çok sevinirim, teşekkürler şimdiden...

Arkadaşlar kısaca;

1. 6 kanal destekli (zaten günümüzdeki nerdeyse bütün oyunlar 6 kanal hatta 8 kanal desteklemektedir.) oyun oynuyorsunuz. Bu ses analogtur. Sen bu sesi direk optic çıkışa verirsen sadece ön sağ sol hop. ses alırsın. Diğer 4 kanal çalışmaz. Sesi ses kartının DDL ile encode edip opticten göndermeniz gerekir ki, sesi 6 kanal alabilesiniz. Tabiki ses kartınızın desteği olması gerekiyor. YAda direk analog kabloyla bağlayıpta 6 kanal sesi alabilirsiniz.

2. Eğer filmlerde 6 kanal ses desteği varsa zaten media oynatıcınızdan ses aygıtı olarak optic seçin. Sesi kart ellemeden direk decodere gönderir. Tabiki; sesi optic çıkış olarak seçmezseniz, kart 6 kanal sesi 2 kanal olarak verecektir.

3. Genelde müziklerde pek sorun olmaz, zaten stereo . Çoklu kanal müzikler için 2. şıkkı uygulayın

• z 906 alsam pişman olurmuyum sizce? 320 kb müsic sitesi buldum normal sistemlerde bile 2 kat ses elde ettim z906 ile %50de bile %100 performans vericektir.. En Kısa Sürede Almayı dusunuyorum .. Fikirleriniz Nedir?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar çıldırmak üzereyim

Arkadaşlar kısaca;

1. 6 kanal destekli (zaten günümüzdeki nerdeyse bütün oyunlar 6 kanal hatta 8 kanal desteklemektedir.) oyun oynuyorsunuz. Bu ses analogtur. Sen bu sesi direk optic çıkışa verirsen sadece ön sağ sol hop. ses alırsın. Diğer 4 kanal çalışmaz. Sesi ses kartının DDL ile encode edip opticten göndermeniz gerekir ki, sesi 6 kanal alabilesiniz. Tabiki ses kartınızın desteği olması gerekiyor. YAda direk analog kabloyla bağlayıpta 6 kanal sesi alabilirsiniz.

2. Eğer filmlerde 6 kanal ses desteği varsa zaten media oynatıcınızdan ses aygıtı olarak optic seçin. Sesi kart ellemeden direk decodere gönderir. Tabiki; sesi optic çıkış olarak seçmezseniz, kart 6 kanal sesi 2 kanal olarak verecektir.

3. Genelde müziklerde pek sorun olmaz, zaten stereo . Çoklu kanal müzikler için 2. şıkkı uygulayın

Eywallah hocam saolun bilgiler için

Yalnız kafama takılan bir soru var, o da ddl olayını nasıl aktive edebilirim? Eğer o şekilde olursa anoloğa gerek kalmayacak ancak tam olarak çözemedim o durumu... Yabancı bir sitede de bunun nasıl aktive edileceği ile ilgili bir topic vardı onu okudum ama oradan da pek bir sdonuç çıkaramadım. Linl;
    [H]ard|Forum
    X-Fi Titanium & Z5500's - DDL/DTS or Analog?
    http://hardforum.com/showthread.php?t=1389067

Birde bu durumu çözdüğümüzü varsayarsak sizce anaolog kullanmak mı daha iyi yoksa optik kablo ile mi kullanmak daha mantıklı?

• BAna Acil Cevap Verebilirmisiniz?
  • quote:

Eywallah hocam saolun bilgiler için

Yalnız kafama takılan bir soru var, o da ddl olayını nasıl aktive edebilirim? Eğer o şekilde olursa anoloğa gerek kalmayacak ancak tam olarak çözemedim o durumu... Yabancı bir sitede de bunun nasıl aktive edileceği ile ilgili bir topic vardı onu okudum ama oradan da pek bir sdonuç çıkaramadım.

Birde bu durumu çözdüğümüzü varsayarsak sizce anaolog kullanmak mı daha iyi yoksa optik kablo ile mi kullanmak daha mantıklı?

Benim bildiğim, Titaniumda DDlive özelliği mevcut. Yoksa creativenin sitesinden satın alabilirsin. Denetim masasından ses çıkışı olarak hoperlörleri seç, creativenin ara yüzünden Dolby digital live özelliğini aç. Decoderide optic girişini seç olay okadar.

DDL almak için tıkla

Sn. GreeceGodS ; öncelikle hoperlör alırken..

1- ne için aldığına bakılır. Müzik-film vb.
    2- Müziklerde ise , önce ne tür tarz dinlediğine bakılır. Techno, rap , hafif batı müziği , TSM, THM, falan falan..
    3- Dinlenilecek ortama bakılır.
    4- Bu uzar gider...

Sen gelmiş 320kb müziklerden bassediyorsun? Daha açık konuşman gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umur BEY -- 22 Temmuz 2012; 20:19:11 >

• film oyun müsik icin kullanacam hertürlü müsic dinliyorum.

bahsettigim bu 2sinin arasında 2 kat kalite farkı var ve ses muazzam geliyor sizce z906 ihtiyacımı görürmü?

oyun film müzik olarak kullanacam

• İşini tabikide görür. Bu seti dinlediysen ve sesi kulağına hoş geldiyse!! Yanlız, üst frekans eksikliği var setin haberinde olsun.
  • üst frekans eksikliği dedigin nedir?
  • o konuya fazla girmeyeyim kafan bulanmasın! istiyorsan internetten bulabilirsin.. Kısaca tizleri zayıf bir set demek istedim.
  • o kadar önemli degildir bence tizlerin zayıf olması gibi geliyor bana istedigim yüksek ve net sesi vermesi yeterli bana
  • Tizlerde sıkıntı yok kafanıza sorun takılmasın z906 tamamiyle on numara bir ses sistemi. oyunlarda filmlerde müziklerde herşeyde gerçekten verdiğiniz paranın hakkını veriyor.Almadan önce çok araştırdım z5500 istiyordum piyasada artık olmadığından z906 almak zorunda kalmıştım alalı daha 2-3 ay oldu iyiki de z906 almışıom. z5500 yıllar önce çıkan bir model ve 6 girişli olması çok işimi görüyor. z5500 den bass ölçüsü daha ufak z906 nın ama öyle tok ve tatlı bir bass veriyor ki beni şaşırttı ilk kurduğumda.hiç tereddüt etmeden alabileceğiniz bir ses sistemi z906.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.