Şimdi Ara

LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!! (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.607
Cevap
67
Favori
320.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende z5500 kullanıyodum sattım ve z-906 yı deneme şansım oldu goldda kanıma girdi sistem ama fiyatın 650 civarı olması lazım alınabilirliği açısından :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim2531

bende z5500 kullanıyodum sattım ve z-906 yı deneme şansım oldu goldda kanıma girdi sistem ama fiyatın 650 civarı olması lazım alınabilirliği açısından :)

düşünmeden al derim. evde hergün parti var:) süper ses
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreeceGodS

z5500 z906 dan dahamı iyi?

Uzun yıllar z5500 kullanmıs biri olarak benim görüsüm kesinlikle z-5500 daha iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turindebrouche

quote:

Uzun yıllar z5500 kullanmıs biri olarak benim görüsüm kesinlikle z-5500 daha iyiydi.

Hangi kriterlere gore iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi akşamlar arkadaşlar buradaki yorumları okuduktan sonra 2 ay önce z906 sistem aldım sorunsuz olarak kullandım güzel bir sistem direk optik kablo ile tv ye bağlıyorum.
    Bugün aniden şöyle bir hata verdi, ses komple gitti ve decoderde input 5 ve altındaki ışık sürekli yanmaya başladı kumanda yada el ile power düğmesinden kapattığımda kapanıyor ve 8-10 saniye sonra kendi kendine açılıyor ayrıca her kapanışta kısa bir cızırtı sesi var ve diğer tuşların hiç biri çalışmıyor sadece power düğmesi çalışıyor sorun ne olabilir acaba cihazı garantiye göndermeden halledebilsek çok iyi olur anlayan bilen varsa yardımlarını bekliyorum.

LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!!

LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirireisFSM -- 8 Ağustos 2012; 1:13:45 >

• 4ay önce vatan dan aldım DTS seslerde mukemmel ses verıyor alet harıka dıyebılırım 850tlye aldım paramın karsılıgını aldım dıye dusunuyorum tiz ses için bir hoparlor daha ekldım seste bayabır artıs oldu bılmem sakıncası olurmu artık:D vatan bılgısayarda 600m2lık showrumunda bunu kullanıyor ve o kadar buyuk alanda ınletıyor ortalıgı ses kısmak zorunda kalıyorlar testlerde bıle , vatanda satılan diğer markalara ait 1000watlık ses sistemlerınıde denedık diğerleri tam ses acılsın z906 yarının ustune getırınce volumu dıger aletlerı ezıp gecıyor resmen bu 500watt dierleri 1000 watt nasıl oluyor dedık sarımından kaynaklanıyor dedıler,herkese tavsıye ederım hıc bır sorun yasamadım suan kullanıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanplaza -- 8 Ağustos 2012; 4:05:03 >
  • @pirireisFSM
    Cihazın üzerindeki ''power'' butonundan kapatmak suretiyle ''kapalı'' konumdayken 8 saniye ''input'' butonuna basılı tutarak ''fabrika ayarlarına'' döndürmeyi deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

quote:

quote:

Bana göre ;

Daha tok baslar, daha kaliteli malzeme - işçilik, daha fazla ses gücü , daha kullanıslı kontrol podu, daha şık bir tasarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue mc

@pirireisFSM
    Cihazın üzerindeki ''power'' butonundan kapatmak suretiyle ''kapalı'' konumdayken 8 saniye ''input'' butonuna basılı tutarak ''fabrika ayarlarına'' döndürmeyi deneyin.

Söylediğinizi denedim fakat aynı değişiklik yok teşekkürler.
  • ARTIK Z 906 SERİSİNE KATILIYORUM MÜTHİŞ BİR CİHAZ YARIN ELİMDE OLUR HIZLI SHOP 800 TL ALDIM
  • Gule gule kullanin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

quote:

quote:

Bana göre ;

Daha tok baslar, daha kaliteli malzeme - işçilik, daha fazla ses gücü , daha kullanıslı kontrol podu, daha şık bir tasarım.

Ne yalan soyliym, birara z5500 bakiyordum, piyasada kalmamisti. 2.eller vardi, ben de z906 aldim.Nasip olmadi yani z5500. Yalniz z5500 u dinleme test etme imkanim oldu. Eyvallah basslar daha tok. Diger belirttiginiz ozellikler kisiye gore degisir. Ben z906 yi daha şık olarak goruyorum. Z5500 un wooferi esek ölüsü gibiydi. Dediginiz gibi bass konusunda z5500 daha iyiydi fakat bu 2 alet arasinda daglar kadar fark yok bence. Iyi ki z906 nasip olmus. Ben memnunum.Hoparlorlerin hepsi ve kontrol pad dahil siyah renk olusu da benim icin artidir.

• güle güle kullanın ıyı secım yapmıssınız dts seslerde ozellıkle mukemmel cıhaz..
  • Ben 3-4 aydır kullanıyorum z906 yı. çok da memnunum. z5500 ü çok aramıştım sıfırını bulamamıştım ama daha sonra iyice düşünüp z906 ya karar verdim çok araştırdım tüm sistemleri ve benim için en iyisi z906 diye düşündüm. 6 farklı cihazı aynı anda bağlayabilmek çok güzel bence.Aldığım günden beri pc,tv,mp3 çalar devamlı bağlı duruyor kuımandadan tek tuş ile geçiş yapıyorum kablo sök tak ile uğraştırmıyor. bass ı ve 5 uyduyu yerlerine güzelce yerleştirdim. sinemadan farksız oldu. yalnız ses kartım yok direk anakartın optik çıkışından bağladım. tam bir 5+1 alabiliyormuyum tam emin değilim çünkü film falan izlerken 6 kanal ac3 dts v.b. arka sağ hoparlörden net olarak farlı seslerin geldiğini çok rahat duyuyorum (kurşun sesi,geçen bir otomobil sesi,arka plandaki insanların sesini) yalnız arka soldan tam net geldiğini hiç farketmedim. belki de ses kartım olmadığındandır.konuyla ilgili yorum yaparsanız sevinirim

• Yaklaşık 1 sene kadar z5500 kullandım sattım fakat sattığıma pişman oldum tekrar almak istedim ama sıfırını bulamadım..Z906 'yı araştırdım test ettim aslında hem fiyat olarak hemde performans olarak mükemmel ötesi geldi yani benim verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum(500tl+Optik kablo) Elime geçdi Creative Sound Blaster 7+1 ses kartı ile direk bağlantı yaptım ses mükemmeldi z5500 aratmayacak performansı var üstelik sigorta yanması led patlaması gibi arızalar da yok eksi olarak da hoparlöre ayak koymamışlar diye düşündüm bunların haricinde 6 farklı cihaz bağlanma özelliği piyasada neredeyse hiç bir üründe yok diye düşünüyorum..Ama ses kartı bu sisteme şart ses kartı ve onboard ile arasında bariz fark var her çıkışdan 5 farklı ses almak mümkün z5500 de bu olay yoktu yani kısacası Ürün piyasadaki bir çok ürünü geride bırakıyor Alanlar güle güle kullansın...

Bundan sonra da satmayı pek düşünmüyorum

• Logitech z-906 ile tanıştım eve bir heyecanla geldim şık bir kaliteli malzemeden yapılmış kolisi var :D İçini açtım çok sade ve şık duruyor. O küçük uydulardan nasıl ses cıkar diye düşündüm bi an ama woofer kutusu gayet güzel ağırda yani:S Woofer arkasındaki donanımlar göz kamakştırııcı. Çift optik ses çıkışı olması müthiş birşey... Herneyse açtım ps3 ümü unchuarted 3 ayarladım dts sini :D Bir sahne geldi ve sesi yarıdan biraz fazla açtım açamadım daha yemedi, Bir gürültü koptu evde sandım deprem oluyor :D:D Pencere ve koltuklar resmen sallandı böyle bir sistem yok arkadaş çok etkiledi beni kesinlikle parasını son kurusuna kadar hakediyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucuker34

Logitech z-906 ile tanıştım eve bir heyecanla geldim şık bir kaliteli malzemeden yapılmış kolisi var :D İçini açtım çok sade ve şık duruyor. O küçük uydulardan nasıl ses cıkar diye düşündüm bi an ama woofer kutusu gayet güzel ağırda yani:S Woofer arkasındaki donanımlar göz kamakştırııcı. Çift optik ses çıkışı olması müthiş birşey... Herneyse açtım ps3 ümü unchuarted 3 ayarladım dts sini :D Bir sahne geldi ve sesi yarıdan biraz fazla açtım açamadım daha yemedi, Bir gürültü koptu evde sandım deprem oluyor :D:D Pencere ve koltuklar resmen sallandı böyle bir sistem yok arkadaş çok etkiledi beni kesinlikle parasını son kurusuna kadar hakediyor....

Aynı durumu 2 hafta kadar yaşamış bulunmaktayım :D

Tabi z5500 den sonra farklı geldi bana performans açısından midler sesler çok temiz ve berrak

• quote:

Orijinalden alıntı: prozyak

quote:

Orijinalden alıntı: selim2531

bende z5500 kullanıyodum sattım ve z-906 yı deneme şansım oldu goldda kanıma girdi sistem ama fiyatın 650 civarı olması lazım alınabilirliği açısından :)

düşünmeden al derim. evde hergün parti var:) süper ses

Her gün yüksek ses ile mi kullanıyorsunuz? Valla ben ilk çıktığı günlerde alanlardan biriyim. Sanırım beş aydan fazla oldu alalı. Ama sesini pek fazla açmıyorum. Zaten gerek de olmuyor. Düşük ses düzeyinde bile kalitesini hissettiriyor. Benim için görüntü ve şıklık önemli idi ve bu bakıma memnunum. Z500 kullanmadığım için ses bakımından mukayese edemeyeceğim. Ama en azından elektrik sarfiyatı konusunda bile farklı, çünkü parçaları daha geliştirilmiş ve daha küçük bir cihaz. Zaten bu nedenle ısınma sorunu yok. Sigorta atma sorunu da yok.
    Bilgisayar için en iyi sistem bence.

• z5500 alacaktım tam . fakat z906 buldum 600 tl ye anlaştım 5 aylık cihaz bu fiyata değer mi sizce görüşünüz nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: renevation

z5500 alacaktım tam . fakat z906 buldum 600 tl ye anlaştım 5 aylık cihaz bu fiyata değer mi sizce görüşünüz nedir

Kacirma.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.