Şimdi Ara

LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!! (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
4.607
Cevap
67
Favori
320.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evetgördüm 699 liraymış gerçekten iyi fiyatmış ama sanırım 1 ay daha sabretmem gerekecek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirireisFSM

İyi akşamlar arkadaşlar buradaki yorumları okuduktan sonra 2 ay önce z906 sistem aldım sorunsuz olarak kullandım güzel bir sistem direk optik kablo ile tv ye bağlıyorum.
    Bugün aniden şöyle bir hata verdi, ses komple gitti ve decoderde input 5 ve altındaki ışık sürekli yanmaya başladı kumanda yada el ile power düğmesinden kapattığımda kapanıyor ve 8-10 saniye sonra kendi kendine açılıyor ayrıca her kapanışta kısa bir cızırtı sesi var ve diğer tuşların hiç biri çalışmıyor sadece power düğmesi çalışıyor sorun ne olabilir acaba cihazı garantiye göndermeden halledebilsek çok iyi olur anlayan bilen varsa yardımlarını bekliyorum.

Sevgili uzman arkadaşlar, siteye yeni üye oldum ve çok güzel bilgi paylaşımları olduğunu fark ettim, bu sorun beninm cihazımda da oldu ve tam 2 kez ürün değişimi yapıldı ve dün aynı sorun tekrar oldu, bu konuda darty ürün bedeli ödemiyor ve ben sıfır ürün değiştirip gelmekten helak oldum, başka bu sorunu yaşayan veya özüm yolunu gösterebilicek uzman kişilerden yardım istiyorum, ürün resmen beni çıldırttı, yardımcı olursanız çok sevineceğim.

• Arkadaşlar Vatan da an itibariyle gördüm 698 lira, almak isteyen kaçırmasın. Ben Z-5500 kullanıyorum ancak olmasa kesin bunu alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR.BERK

quote:

Orijinalden alıntı: pirireisFSM

İyi akşamlar arkadaşlar buradaki yorumları okuduktan sonra 2 ay önce z906 sistem aldım sorunsuz olarak kullandım güzel bir sistem direk optik kablo ile tv ye bağlıyorum.
    Bugün aniden şöyle bir hata verdi, ses komple gitti ve decoderde input 5 ve altındaki ışık sürekli yanmaya başladı kumanda yada el ile power düğmesinden kapattığımda kapanıyor ve 8-10 saniye sonra kendi kendine açılıyor ayrıca her kapanışta kısa bir cızırtı sesi var ve diğer tuşların hiç biri çalışmıyor sadece power düğmesi çalışıyor sorun ne olabilir acaba cihazı garantiye göndermeden halledebilsek çok iyi olur anlayan bilen varsa yardımlarını bekliyorum.

Sevgili uzman arkadaşlar, siteye yeni üye oldum ve çok güzel bilgi paylaşımları olduğunu fark ettim, bu sorun beninm cihazımda da oldu ve tam 2 kez ürün değişimi yapıldı ve dün aynı sorun tekrar oldu, bu konuda darty ürün bedeli ödemiyor ve ben sıfır ürün değiştirip gelmekten helak oldum, başka bu sorunu yaşayan veya özüm yolunu gösterebilicek uzman kişilerden yardım istiyorum, ürün resmen beni çıldırttı, yardımcı olursanız çok sevineceğim.

Dostum evin elektrik sebekesini bir kontrol ettir istersen duzgun bir elektrikciye. Senin durum ilginc. Sanki problem sizin tesisatta gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Woofer içindeki sigorta yanmış olabilirmi, açıp bir baksak mı ?
  • Ürünü dün aldım ve bugün aynı sorunu yaşamaktayım.Logitech in forumunda aynı sorundan dolayı yılmış insanlar var.Umarım sonumuz onlara benzemez.Paketi geri topladım yarın götürüp iade etmeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meskai -- 28 Ağustos 2012; 0:38:08 >
  • merhaba arkadaşlar bu ürün şu anda sıfır olarak 699 tlye satılıyo.teknosada almayı düşünen kaçırmasın...Bende alıcam ancak laptopda ne kadar verim alabilirim.....Yada PS3 e baglayabılırmıyım...baglarsam guzel ses alabılırmıyım.....DVD ses cdsi yaparım. ps3 e takar dınlerım nasıl olur acaba?
  • Arkadaşlar Merhabalar,

Ben subwoferi konsoldan uzağa koymak istiyorum acaba uzatma için bir kablo veya arakablo varmıdır,
  • quote:

Orijinalden alıntı: enjoyable79

Arkadaşlar Merhabalar,

Ben subwoferi konsoldan uzağa koymak istiyorum acaba uzatma için bir kablo veya arakablo varmıdır,

Sanırım yok
  • merhaba arkadaşlar,
    bende z906 yı 4 gün önce aldım. daha önceki sistemim x 530 du ve onunla kıyas yaptığımda HARİKA birşey aldığımı farkettim.
    yanlız benim sorunum var, şöyle ki; x 530 larda duvara montaj için kendi ayakları vardı, z 906 da ise böyle bir ayak veya aparat yok ve 3-4 gündür araştırıyorum internette, Türkiye de satış yapan bi yer bulamadım. Forumdan bir arkadaş sanalpazar da satıyor ama ben öyle ayaklı stand istemiyorum. D&R vb. yerlerde hoparlörler duvara monte edilmiş halde hoş duruyor, bende odama öyle bir şey yapmak istiyorum. Böyle bir aparatı nerden bulabilirim. İstanbulda bulabileceğim yer/ler var mı? (Mutlaka vardır ama nerde oluğunu bilmediğimiz için bulamıyoruz )
    İlgisi ve bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.

İyi Forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

merhaba arkadaşlar,
    bende z906 yı 4 gün önce aldım. daha önceki sistemim x 530 du ve onunla kıyas yaptığımda HARİKA birşey aldığımı farkettim.
    yanlız benim sorunum var, şöyle ki; x 530 larda duvara montaj için kendi ayakları vardı, z 906 da ise böyle bir ayak veya aparat yok ve 3-4 gündür araştırıyorum internette, Türkiye de satış yapan bi yer bulamadım. Forumdan bir arkadaş sanalpazar da satıyor ama ben öyle ayaklı stand istemiyorum. D&R vb. yerlerde hoparlörler duvara monte edilmiş halde hoş duruyor, bende odama öyle bir şey yapmak istiyorum. Böyle bir aparatı nerden bulabilirim. İstanbulda bulabileceğim yer/ler var mı? (Mutlaka vardır ama nerde oluğunu bilmediğimiz için bulamıyoruz )

İyi Forumlar.

Hocam linkini verdiğim kamera ayakları ile duvara monte edebilirsin uyduları

http://www.hepsiburada.com/liste/avemia-avm-013-metal-kamera-ayagi/productDetails.aspx?productId=evavm013&categoryId=162052

• quote:

Orijinalden alıntı: adu1905

merhaba arkadaşlar bu ürün şu anda sıfır olarak 699 tlye satılıyo.teknosada almayı düşünen kaçırmasın...Bende alıcam ancak laptopda ne kadar verim alabilirim.....Yada PS3 e baglayabılırmıyım...baglarsam guzel ses alabılırmıyım.....DVD ses cdsi yaparım. ps3 e takar dınlerım nasıl olur acaba?

ps3 e bağlayabilir ve kendini oyunun içinde hissedebilirsin

ben laptopda kullanıyorum, yeterli bence. Müzik dinlemek için pek bağlamıyorum ama. Sony walkman ile müzik dinliyorum ses kalitesini de beğeniyorum
  • Arkadaslar bende en geç cumartesiye kadar alıyorum teknosa dan ama aklıma takılan bir kaç birşey var ses sistemi digiturk HD den optik bağlantı olacak ayrıca pc ye optik vericem ama tv ye mı bağlamam gerekiyor yoksa kasaya mı ( tv lg lm 620s 3d ) sesi 5.1 olarak hangisinden daha iyi alırım kombinasyon nasıl olmalı birde tv ye hdd bağladığımda 3d yada hd film izlerken 5.1 ses alabilirmiyim umarım sorularıma care olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1802

Arkadaslar bende en geç cumartesiye kadar alıyorum teknosa dan ama aklıma takılan bir kaç birşey var ses sistemi digiturk HD den optik bağlantı olacak ayrıca pc ye optik vericem ama tv ye mı bağlamam gerekiyor yoksa kasaya mı ( tv lg lm 620s 3d ) sesi 5.1 olarak hangisinden daha iyi alırım kombinasyon nasıl olmalı birde tv ye hdd bağladığımda 3d yada hd film izlerken 5.1 ses alabilirmiyim umarım sorularıma care olursunuz

cumaya kadar al...teknosada son gun yarın 699 tl .
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1802

Arkadaslar bende en geç cumartesiye kadar alıyorum teknosa dan ama aklıma takılan bir kaç birşey var ses sistemi digiturk HD den optik bağlantı olacak ayrıca pc ye optik vericem ama tv ye mı bağlamam gerekiyor yoksa kasaya mı ( tv lg lm 620s 3d ) sesi 5.1 olarak hangisinden daha iyi alırım kombinasyon nasıl olmalı birde tv ye hdd bağladığımda 3d yada hd film izlerken 5.1 ses alabilirmiyim umarım sorularıma care olursunuz

bunu yapabilmen için 2 tane optik kablo alman lazım,
    bende D smartı öyle yaptım, 3 ve 4 numaralı girişleri var subwoofer da, birini PC ye diğeirini digiturk e bağlarsan istediğin 5.1 sesi alabilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: mc_doki

quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

merhaba arkadaşlar,

İyi Forumlar.

Hocam linkini verdiğim kamera ayakları ile duvara monte edebilirsin uyduları

http://www.hepsiburada.com/liste/avemia-avm-013-metal-kamera-ayagi/productDetails.aspx?productId=evavm013&categoryId=162052

hocam peki vermiş olduğunuz linkteki aparatı alsam istediğim gibi monte edebilir miyim.
    burdaki aparatlar tam ses sistemi için yapılmış ama yurt dışında ve buraya kargo marafı ile birlikte 47,5$ maliyeti olacak. bugün kü dolar kuru ile 1,8*47,5=85,5 TL ye geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amanhem -- 31 Ağustos 2012; 0:03:39 >

• beyler Z906 aldım ps3 optic ile bagladım ancak ses hala tvden gelıyor.Birisi yardımcı olabılırmı acaba. ?
  • quote:

beyler Z906 aldım ps3 optic ile bagladım ancak ses hala tvden gelıyor.Birisi yardımcı olabılırmı acaba. ?

Kumanda ile inputlari degistirin derim. Optikler 3 ve 4 olmali.

• quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

quote:

beyler Z906 aldım ps3 optic ile bagladım ancak ses hala tvden gelıyor.Birisi yardımcı olabılırmı acaba. ?

Kumanda ile inputlari degistirin derim. Optikler 3 ve 4 olmali.

teşekkürler bilgi için ancak dün gece saat 2-3 gibi sorunu cözdüm.Burayada yazayımda başkalarıda faydalanmak iisterse görsün.
    Sistemi kurduktan sonra optic kablo ile bağladıktan sonra.Playstationu açıyoruz ve Settings-Sound Settings'e giriyoruz.Orda HDMI işaretli onun bi altındaki seçenek olan Optic cable 'ı seçiyoruz sonrasında başka bir sayfa açılıyor ve orda sistemin desteklediği çözücüler sanırım onları işaretliyoruz.5.1Dts gibi şeyler var.Ben hepsini işaretledim.Sonrasında işlem tamam kaydedip çıkıyoruz....sesi hala dinliyemedim sabahın köründe kalktım ve öglen olmasını beklıyorum:D

• Bende bugn almayı düşünüyorum ama hala kararsızım neden kararsız olduğumu da bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: adigzel

Bende bugn almayı düşünüyorum ama hala kararsızım neden kararsız olduğumu da bilmiyorum

Ben al derim.Z5500 eskiden kullanıyordum.Şimdi Z906 aldım. verdiğim parayada pişman değilim.699 teknosadan aldım.ancak dün son gündü.Bugün fiyat değişmiş olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.