Şimdi Ara

LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.607
Cevap
67
Favori
320.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: renevation

z5500 alacaktım tam . fakat z906 buldum 600 tl ye anlaştım 5 aylık cihaz bu fiyata değer mi sizce görüşünüz nedir

Bende 500 tl 'ye optik kablo ile birlikte aldım mutluyum
  • quote:

z5500 alacaktım tam . fakat z906 buldum 600 tl ye anlaştım 5 aylık cihaz bu fiyata değer mi sizce görüşünüz nedir

685 Liraya Goldda satıldı keza Vatanda 700 Liraya geliyo yani 100 daha verip sıfır almak daha mantıklı.
  • ben nereye baksam sıfır fiyatı hep 900 lerde uçuyor
  • quote:

ben nereye baksam sıfır fiyatı hep 900 lerde uçuyor

Sizin bileceğiniz bir şey ama, bence sıfır almak daha mantıklı. Ben sıfır almıştım yine de subwoofer arızalı çıktığı için bir sürü sorun yaşadım. Bir de utanmadan "kullanıcı hatası ama bu defalık değiştiriyoruz" diyerek sorunu bana mal etmeye kalktılar.. Bu yüzden, ithal eden şirket bile çok önemli. Hepsinin tavrı ve yaklaşımı aynı olmuyor.
    İkinci el bu nedenlerden dolayı benim içime çok sinmiyor ama, eğer güveniyorsanız, garanti belgesi filan var ise ve fiyat uygunsa düşünebilirsiniz.
  • 2.el alacaksaniz garanti belgesi kesin olsun. Logitech garanti belgesiz cihazlara servis vermiyor. Kutusunun uzerinde uyari koymuslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben nereye baksam sıfır fiyatı hep 900 lerde uçuyor

Goldda 2 gün önce indirimdeydi vatanda ayda bir %25 indirim yapıyor aynı şekilde 700 liraya geliyor.Biraz takip etmek lazım.
  • Ben Z906 kullanıcısıyım. Tabii çok eleştirildiği gibi tweeter koysalardı çok daha iyi olurdu. Ayrıca, giriş çıkışlara HDMI koymamaları da büyük eksiklik olmuş. Ama buna rağmen bence bilgisayarda kullanılabilecek olan en iyi multimedia sistem.
    Bazıları özellikle Z5500'ü, bas gücü ile çok övüyor. Ama bence burada bir hata var. İster Z906 kullanın, ister Z5500 kullanın, mesela sesi yarıya kadar açıp bası kapatırsanız, sesin o kadar da güçlü olmadığını fark edersiniz. Gerçi Z906'nın sesi toplamda Z5500'den fazla. Daha düşük olsa iyice basın ağırlıklı olduğu bir sistem olacaktı. Tabii bas hayranları hep basın gücüne önem veriyor ama, üretici firma yedi yıldan sonra neden sesi biraz arttırırken bası biraz düşürmüş olabilir diye hiç düşünülmüyor.
    Bence en büyük eksiklik tweeter. İşin müzik boyutunu ihmal etmeleri affedilir gibi değil. Ama bazen söylediğim gibi, parçalarının daha küçük olmasından dolayı enerji sarfiyatı daha düşük ve subwooferın ısınma problemi ortadan kaldırılmış ki, bence bu çok önemli bir şey.
    Şahsen ben Z5500'ün LCD ekranını da pek sevemediğim için bunun kontrol paneli daha güzel gözüktü. Ayrıca da, dijital bir panel olmadığı için rakamların filan silinmesi, görüntü kaybolması gibi bir olasılık yok.
    Aklımda iken bazı artı ve eksileri ile sistem üzerine bu düşüncelerimi yazayım dedim. Eğer olanağınız var ise Z906 almanızı öneririm. Artık demode olmaya başlamış bir sistemi almak çok isabetli olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerhangiBiriyim -- 18 Ağustos 2012; 20:04:03 >

• hiç bana dek gelmiyor sanırım 700 tl ye
  • quote:

hiç bana dek gelmiyor sanırım 700 tl ye

Biraz bekleyin ben indirime girdiği anda bildiririm buradan size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donyali61

quote:

hiç bana dek gelmiyor sanırım 700 tl ye

Biraz bekleyin ben indirime girdiği anda bildiririm buradan size.

Teşekkürler Günlük kontrol edeceğim sayfayı
  • Vay be!.. Zaman ne çabuk geçiyor. Meğer ben Z906'yı geçen sene kasım ayında almışım. Bu da demek oluyor ki yaklaşık dokuz ay olmuş alalı. Ben 5 ay kadar filan oldu sanmıştım. Faturasına bakınca daha uzun bir zaman olduğunu anladım. Aslında bilgisayar açık olduğu zamanlar o da açık ama, pek fazla kullanmadım çünkü pek fazla müzik de dinlemedim, oyun da oynamadım.
    Z5500 bir efsane idi ve bu forumda sayfalar dolusu mesajı olan bir konu başlığı var. Ama Z906 için aynı şey pek de geçerli olmamış. Malını öve öve bitiremeyen pek kimse yok. Sanırım bunun nedeni Z5500'e göre çok fark gösterecek bir sistem konulmamış olmasıdır. Bu da normal, çünkü ne bekleyebilirdiniz ki? Z5500 zaten çok güçlüydü ve ondan çok daha güçlüsünü beklemek mantıksız olurdu. Bir ev kullanımı için ikisi de fazlası ile yeter de, çoğu kez sesini açamazsınız bile.
    Tweeter koysalardı çok daha süper olurdu ama, zaten bu sistemler multimedia sistemleri ve müzik sistemleri ile rekabet etmek için üretilmiyor. Müzik için en iyi sistemler Hi Fi sistemler zaten ve o sistemleri de ancak müzik kulağı çok hassas ve özellikle müziğe ilgisi olan kişiler alıyor.
    Yani bir bakıma tweeter çok da ciddi bir eksiklik değil. Bunu göz ardı edersek, hoparlör teknolojisinde pek bir gelişme olmuyor zaten. Elektrik sinyallerini sese çevirmek için mıknatısa dayalı sürücüler kullanılıyor ki, bu noktada bir teknolojik gelişme söz konusu değil. Yani zaten hoparlör teknolojisinde sınıra gelinmiş durumda. Keza subwoofer için de aynı şey geçerli. Yani bunlarda bir teknolojik gelişme beklememek gerekiyor. Zaten neye bakılıyor? Giriş çıkışların sayısı ve yapısına. Bir de amplifikatörlerdeki, çözücülerdeki gelişme dikkate alınabiliyor. Ama hiç kimse hoparlörlerin kalitesinden fazla söz etmiyor. Bundan daha kaliteli multimedia sistemler de olmaz zaten. Öyle olsa Creative firması tahtını Logitech'e kaptırmazdı.
    Sanırım Z906 üzerine fazla söyleyebilecek bir şey yok. Z5500'den teknolojik olarak biraz daha ileri olması sadece amplifikatörü ile ilgili. Yoksa hoparlör sürücüleri neredeyse tamamen aynı.
    Biz Z906 kullanıcıları maalesef, ilk çıktığında bir efsaneye dönüşen Z5500 kullanıcıları gibi sistemimiz üzerine çok şey söyleyemiyoruz. Baksanıza bu başlığa bugüne kadar gelen mesaj sayısı ne kadar az. Bizde boots menüsü filan yok. Gerek de olmayacak şekilde ayarlamışlar zaten. Yine de ben memnunum sistemden. Ne yani evde kullanılacak bir sistem daha ne kadar güçlü olabilirdi ki? "Güçlü bir sistemim var" diye övünmek dışında, sesi ne kadar açabilirsiniz ve rahatsız da etmez mi?
    Ama keşke çok ciddi bir kalite farkı olsa idi de, o kalite farkı üzerinde yazarak biz de bunu efsane yapabilseydik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerhangiBiriyim -- 20 Ağustos 2012; 5:24:02 >

• z 5500 kullaniyorum 3 senelik temiz hiç bir sorunu yok , z 906 ile takas yapmak istiyorum .
    tek sebebi uydularin tiz seviyesi az daha iyi olması . sesini zaten açamıyorum çok güçlü olması güzel ama kullanma dik tan sonra bir yarari yok malesef

Takas yapmak isteyen pm atabilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan1903 -- 22 Ağustos 2012; 12:30:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerhangiBiriyim

Ben Z906 kullanıcısıyım. Tabii çok eleştirildiği gibi tweeter koysalardı çok daha iyi olurdu. Ayrıca, giriş çıkışlara HDMI koymamaları da büyük eksiklik olmuş. Ama buna rağmen bence bilgisayarda kullanılabilecek olan en iyi multimedia sistem.
    Bazıları özellikle Z5500'ü, bas gücü ile çok övüyor. Ama bence burada bir hata var. İster Z906 kullanın, ister Z5500 kullanın, mesela sesi yarıya kadar açıp bası kapatırsanız, sesin o kadar da güçlü olmadığını fark edersiniz. Gerçi Z906'nın sesi toplamda Z5500'den fazla. Daha düşük olsa iyice basın ağırlıklı olduğu bir sistem olacaktı. Tabii bas hayranları hep basın gücüne önem veriyor ama, üretici firma yedi yıldan sonra neden sesi biraz arttırırken bası biraz düşürmüş olabilir diye hiç düşünülmüyor.
    Bence en büyük eksiklik tweeter. İşin müzik boyutunu ihmal etmeleri affedilir gibi değil. Ama bazen söylediğim gibi, parçalarının daha küçük olmasından dolayı enerji sarfiyatı daha düşük ve subwooferın ısınma problemi ortadan kaldırılmış ki, bence bu çok önemli bir şey.
    Şahsen ben Z5500'ün LCD ekranını da pek sevemediğim için bunun kontrol paneli daha güzel gözüktü. Ayrıca da, dijital bir panel olmadığı için rakamların filan silinmesi, görüntü kaybolması gibi bir olasılık yok.
    Aklımda iken bazı artı ve eksileri ile sistem üzerine bu düşüncelerimi yazayım dedim. Eğer olanağınız var ise Z906 almanızı öneririm. Artık demode olmaya başlamış bir sistemi almak çok isabetli olmayabilir.

sub ısınma sorunu hala devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: By CrAzY

http://forum.donanimhaber.com/m_64846275/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64846275

İlgilenene..

Neden satiyorsunuz. Memnuniyetsizlik, tatmin etmedi filan mi.

• Selam arkadaşlar bizde z906 almaya karar verdik eskiden beri hep z5500 almak isterdim tabi o fiyata alamıyodum daha kendi paramızı kazanamıyoruz tabi :) Artık z5500 hiç biyerde yok hatta baya önceden sıfırlar bitmiş.Yani z5500 alamam haliyle(sıfır istiyorum) Benim merak ettiğim birşey var yazılmıştır belki ama hepsini okuma fırsatım olmadı z5500 ile aradaki farkları biliyorum sayılır tamam ama bu sistemi z5500 le kıyaslamasak ses ''gücü'' nasıldır,kaliteden herkes bahsediyo temiz ses.Ben bilgisayara bağladımmı fulleyememek istiyorum :D Yani yarılarda bile evi inletsin ama elimin altında güçde olsun yani.Şöyle fulledimmi ortalığı yıksın istiyorum.Bu set bu isteğimi yerine getirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

quote:

Orijinalden alıntı: By CrAzY

http://forum.donanimhaber.com/m_64846275/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64846275

İlgilenene..

Neden satiyorsunuz. Memnuniyetsizlik, tatmin etmedi filan mi.

Bundan öncede z5500 vardı Komşular sıkıntı yaratıyor ..Yoksa böyle bi sistemi satmam
  • yarın teknosada turuncu kampanya var ve ortalama fiyatının 699 tl olacağı söyleniyor
  • Kampanya varda ben bu ürünü göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SıradanÇinkoKarbonPil -- 24 Ağustos 2012; 12:34:28 >
  • Broşürde 699 lira yazıyor ama galiba gece 10dan sonra o fiyat geçerli olacak.

Vatanda %25 indirim var şuan.729 Liraya satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grizzle -- 24 Ağustos 2012; 16:38:00 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.