Şimdi Ara

Logitechf710'dan daha iyi bi gamepad? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: paxal

Kablolu olur diyorsan en iyisi xbox 360 kolu, kablosuzu da iyi de ayrıca aparat filan gerekiyor. Pc'ye tanıtmak öyle zor filan değil, microsoft'un sürücüsü var zaten gamepad için.

yok hocam kablosuz istiyorum. xxbox360 gamepadı biraz farklı daha mı kullanıslı? iki analog lu değilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

quote:

Kablolu olur diyorsan en iyisi xbox 360 kolu, kablosuzu da iyi de ayrıca aparat filan gerekiyor. Pc'ye tanıtmak öyle zor filan değil, microsoft'un sürücüsü var zaten gamepad için.

yok hocam kablosuz istiyorum. xxbox360 gamepadı biraz farklı daha mı kullanıslı? iki analog lu değilmiş

Tabi iki analoglu :) Kullandığım en iyi gamepad, analoglar çapraz şekilde yerleştirilmiş, ele çok rahat oturuyor ve kullanımı diğer gamepad analoglarına göre çok daha kolay.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

quote:

Tabi iki analoglu :) Kullandığım en iyi gamepad, analoglar çapraz şekilde yerleştirilmiş, ele çok rahat oturuyor ve kullanımı diğer gamepad analoglarına göre çok daha kolay.

hocam garip biraz pekte içime sinmedi açıkcası. orjinal pc için olanını almak daha mantıklı geliyor bana

• Logitech Chillstream Gamepad'imin bozulması üzerine bende bir arayış içindeyim. Bu bozulan 2. Chillstream,

Açıkçası Xbox 360 tuş düzenine çok alıştım. 3-4 yıldır bunu kullanıyordum.

Şimdiye kadar çok memnun olmama rağmen, hazır bozulmuşken kablosuz bir gamepad alayım diyorum.

Logitech F710 benimde çok hoşuma gidiyor, fakat xbox 360 gamepadi görünce kararsız kaldım.

İkiside aşağı yukarı aynı fiyat, benim yerimde olsanız hangisini tercih edersiniz.

Genelde oyunları tür farketmeksizin gamepad ile oynarım, ayrıca steam ve steam bigpicture'da kullanıyorum.
    Steam'deki tüm oyunlarımı olabildiğince gamepad ile oynuyorum.

Tahminimce Logitech F710'u her türlü özelleştirebilir, ayarlayabiliriz. Xbox 360'da böyle bir durum varmı, Xbox 360 oyun seçiyormu, Tüm! oyunları desteklermi?

Not: Windows 8 kullanıcısıyım. (Tercihlerime etkisi varmıdır, driver vs.)

• Herhalde bir 4 senedir falan Rumblepad 2 ile oynuyorum. Xbox 360'da oynuyordum daha önce (konsol olarak yani). Xbox 360'ın gamepadi daha iyi ama Rumblepad 2 aldıktan sonra başka bir şey almayı da düşünmedim açıkçası. Hani aratmıyor yani bence.

@boffin, Xbox 360 gamepad tüm oyunlarda kullanılabilir. F710'dan daha da uyumludur hatta.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.