Şimdi Ara

Logitechf710'dan daha iyi bi gamepad?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşalr ben gamepad almayı düşünyorrm cok eskiden aldım ama bozulma sinyallerini veriyor. ve busefer kaliteli bişey almak istiyorum.benim bildiğim kadarıyla en iyisi logitechf710'muş. fiyatı önemli değil.almışken iyi bişey olsun.bu markadan daha iyi bi gamepad varmıdır onada bi bakayım..

• Xbox 360
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_K

Xbox 360

hocam xbox 360 ne oluyor? benim bildiğim bu xbox farklı bi oyun cihazı konsoluda kendisine özel. bunlar pc içindemi var nasıl oluyor bi söylermisin
  • quote:

Xbox 360

hocam ayrıca googleye xbox 360 gamepad yazdımda bunun gamepad'ı biraz farklı. futbol için kullanıslımı bilemedim.onuda söylermsn hangi tarz daha iyi?
  • hocam neyse kararımı logitechten yana kullanayım.çünki bunları pc'ye tanıtma olayı felan var salla. en iyisi pc için yapılmıs olaranları almak. logitechf710 alacağım.
  • Evet aslında konsol yani Xbox için fakat şöyle bir cihazla  Logitechf710'dan daha iyi bi gamepad? bilgisayara bağlanıyor. Eğer kablosuz alırsanız cihaz içinden çıkıyor.

BURADA SATILAN DA AYNI CİHAZ SAYESİNDE BAĞLANILIYOR.

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

hocam neyse kararımı logitechten yana kullanayım.çünki bunları pc'ye tanıtma olayı felan var salla. en iyisi pc için yapılmıs olaranları almak. logitechf710 alacağım.

İyi yaparsınız hocam zaten Logitech'e alternatif olarak önerdim Xbox'ı. Logitech'in yeri ayrıdır benim için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir daha Razer mouse almam
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

hocam neyse kararımı logitechten yana kullanayım.çünki bunları pc'ye tanıtma olayı felan var salla. en iyisi pc için yapılmıs olaranları almak. logitechf710 alacağım.

İyi yaparsınız hocam zaten Logitech'e alternatif olarak önerdim Xbox'ı. Logitech'in yeri ayrıdır benim için

hocam menunsan iyi logitech'i alayım bu hafta içinde o tamam..bi de ek olarak fifa felan oynuyorsan bişey sorucam. bende bütün analoglar sorunsuz çalışıyor fakt ben çalım hareketlerini tam yapamıyorum.
    l2ye basıp sağ analogu sağa,sola kaydırınca topun üstüne basarak sağa,sola sürüklüyor tamamdr)
    l2ye basıp sağ analogu yukarı basarsam yani adamn gttiği yöne doğru busefer topun üstünden sağ ve sol ayağını geçiriyor.

tamam bunları yapıyorm eyvallah ama
    adamlar sağ atıp sol geçmeleri
    vücudunu 360 derece döndürüp çalım atmaları
    sağ ayağından sol ayağına atıp vurmaları
    felan nasıl yapıyorlar? ben nette arastırdım ama bulamadım.nasılk yapılıyor diğer harreketler? baska ne türlü basılabilrki o tusa?

• Benim kullandığım bir alt modeli yani F510. Fifaya gelince, hocam hareket konusunda hiç yetenekli değilimdir ama L2 + sağ analog ile yapıyordum bir şeyler. 360'ı bilmiyorum maalesef, kusura bakmayın

Son olarak aklınızda bulunsun; kullandığım F510'un L2-R2 tuşları biraz sert. Almadan önce F710'u test ederseniz iyi olur.
  • quote:

Benim kullandığım bir alt modeli yani F510. Fifaya gelince, hocam hareket konusunda hiç yetenekli değilimdir ama L2 + sağ analog ile yapıyordum bir şeyler. 360'ı bilmiyorum maalesef, kusura bakmayın

Son olarak aklınızda bulunsun; kullandığım F510'un L2-R2 tuşları biraz sert. Almadan önce F710'u test ederseniz iyi olur.

en üstve iyi modeli f710 değilmi?ayrıca kutu içinde oluyor nasıl test edelim :)
  • Evet F710 en üst model. Belki açılmış vardır diye dedim. Vatan gibi mağazalarda oluyor.
  • quote:

Evet F710 en üst model. Belki açılmış vardır diye dedim. Vatan gibi mağazalarda oluyor.

bakalım hocalım gidelim neyle karşlıasıcaz :D yardımlarrın için çok teşekkür ederim eyvallah
  • kesinlikle f710 al ben aldım verdiğin parayı sonuna kadar hak ediyor bence
  • Evet hakkedişi onaylarım 2 sene oldu bozulmadı.
  • X360'dan sonra F510 ile oynadım ama zevk alamadım ben, bir çok kişide benimle aynı fikirde. hassasiyet konusunda xbox biraz daha iyi logitech eli yoruyor çünkü bazı düğmeleri oldukça sert, RT LT efektif kullanılamıyor bu yüzden...

F710, F510 ile aynı olan bir donanım. ek özelliği kablosuz olması, tasarım ve tuş esnekliği aynı. Kötü değil kesinlikle ama kıyaslama yaptığımda x360 daha kaliteli bir donanım...
  • F710 var bende de. Gerçekten çok başarılı, çok memnunum. Kalite akıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kendōka

F710 var bende de. Gerçekten çok başarılı, çok memnunum. Kalite akıyor.

hocam bu arada logitech'te sağ analog sorunu felan oluyormu?
  • Xbox 360 gamepad tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablolu olur diyorsan en iyisi xbox 360 kolu, kablosuzu da iyi de ayrıca aparat filan gerekiyor. Pc'ye tanıtmak öyle zor filan değil, microsoft'un sürücüsü var zaten gamepad için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 16 Temmuz 2013; 19:19:51 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kendōka

F710 var bende de. Gerçekten çok başarılı, çok memnunum. Kalite akıyor.

hocam bu arada logitech'te sağ analog sorunu felan oluyormu?

Genel bir sorun var mı bilemiyorum ama benimki sağlam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.