Şimdi Ara

Logitexh z506 mı x530 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ses sistemi alacağım bassı iyi olan 200 TL'yi aşmayan sistemlere baktım kaliteli markalarda bu ikisini buldum sizce hangi almalıyım bir tavsiyede bulunun hangisinin bası iyidir?

• M-Audio Av30 bakın. Monitör hoparlörün ses performansını hiçbir multimedya sistemde bulamazsınız.
  • 5 yıldır x530 kullanıyorum harika ürün
  • vatan bilgisayarda ıkısınede baktık sonunda EDIFIER X600 2+1 SPEAKER aldık 2+1 yeterli oldu...
  • Diğer arkadaşlar için yardımcı olur belki.

KESİNLİKLE z506 almayın!Alalı 4 ay oldu, 3 ayı garantide geçti
  • z 506 kullanıyorum cızırtı yada herhangi bir problemim yok. ana başlığında bir çok şeyi konuşuldu zaten. x530 unda çok farklı olduğunu sanmıyorum çok kısa süreli test edebildim. ama z506 dan memnunum.
  • ikiside çöp alma....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech x540 mı yoksa x530 mu ?
    15 yıl önce açıldı
    z523 z533 ve ya öneri
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: macır

ikiside çöp alma....

Ne alsin o zaman onuda soyleseydin . Bende arastiriyorum da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende almak için para biriktiriyorum.Araştırmalarıma göre en ideali x530 geldi.Arkadaşımda dinledim mükemmel sesi var.Bide ses kartı alırsam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francisco Lachowski

quote:

Orijinalden alıntı: macır

ikiside çöp alma....

Ne alsin o zaman onuda soyleseydin . Bende arastiriyorum da.

maddi durumunu söyle ona göre altarnetif sunayım. üst seviye bişeyler istiyosan aego m, creative t3 bunlar iyidir.
  • Max 200 tl , suan edifier m3500 , microlab fc861 - fc730 arasinda kaldim , bunlardan sonrada x530 olabilir , tabi baska tavsiyede edebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francisco Lachowski

Max 200 tl , suan edifier m3500 , microlab fc861 - fc730 arasinda kaldim , bunlardan sonrada x530 olabilir , tabi baska tavsiyede edebilirsin

edifier m3500 olabilir. logilerden uzak dur. 100 tl daha koy, aego m 2 el al bence pişman olmassın çok iyi sistemdir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.