Şimdi Ara

Logmein bedava. Kacirmayin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzak bilgisayarlara iphone veya ipad uzerinden baglanmanizi saglayan app logmein bedava.

Onceki fiyati bayagi bir yuksekti yanlis hatirlamiyorsam. 30 dolar olabilir.

• İndiriyorum şu anda. Haber verdiğiniz için teşekkürler.
  • Bu uygulama yeniymis. Parali ve pahali olan yine ayni firmamin ignition uygulamasi imis. Fiyati 100 dolar.

Bu yeni uygulama ise bedava. Extra ozellikler icin yillik 40 dolar odenmesi gerekiyor ama onlar olmadan da gayet kullanisli gibi gorunuyor.
  • teamviewer' dan farkı ney
  • teamviewer ı deneyin
  • Ücretsizi çıkmış sadece. Asıl uygulamanın ismi Ignition ve 99.99$ kendisi.
  • programlara bayıldım takıpteyım
  • Güzelmiş. Teşekkürler.
    Yukleyelim dursun, ne zaman lazım olacağı belli olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 25 Aralık 2011; 13:22:58 >
  • logmein i bir süre önce araştrmıştım ufaktan, tüm özellikleri kullanabilmek için premium üye olmanız isteniyor malesef.. programla biten bir iş eğil
  • Bende splashtop diye birşey var ve çok memnunum. Fiyatı da uygun.

http://www.splashtop.com/
  • Splastop tek gecerim
  • Ben uzun zamandır, sadece uzaktan komut vermek için (dosya transferi yapmıyorum) Logmein kullanıyorum. PC programının ücretsiz versiyonu benim işimi görüyor.

Diğer programları denemeye gerek görmedim. Logmein ve diğerlerini kullanan, önemli bir farkı varsa söyleyebilir mi ?

Bu arada, Logmein Ignition Iphone ücretli versiyonu Edge hızında bile gayet hızlı çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ponchik

Splastop tek gecerim

Kesinlikle+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.