Şimdi Ara

**LOGO TASARIMI**

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökh@n 06 -- 2 Eylül 2021; 22:24:56 >

• abine çok selamlarımızı ilet. özledik onu gerçekten. bilen bilir, "iki saatte yaptığım tasarım" diye giden topic lerini çok beğenirdik.

abin çarşı izninde iki saatini ayırıp istediğin şeyin kralını yapar aslında ama neyse:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Finney

abine çok selamlarımızı ilet. özledik onu gerçekten. bilen bilir, "iki saatte yaptığım tasarım" diye giden topic lerini çok beğenirdik.

abin çarşı izninde iki saatini ayırıp istediğin şeyin kralını yapar aslında ama neyse:)

selamın başım üstüne..Bilgisayar başında olmuş olsa eminim yapardı ama malesef pc başında değil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökh@n 06

Arkadaşlar yeni bi şirket kurduk ve şirkete bir logo arıyoruz, pc işinde amatör olduğum için powerpoint yada paintte bi kaç şey yapmaya çalıştım ama onlarda olmadı, basit kaldı..Aranızda eminim bu konuda usta olan ve yetenekli arkadaşlar var.Abim webmaster ve bu bölümün abonlerindendi(command) belki tanıyanlar vardır ama şu an askerde o yüzden ondan da destek alamıyoruz.Bu işle uğraşan arkdaşlar zamanlarını ayırıp küçük de olsa bişey yapmaya çalışırlarsa ne mutlu bana.. şirketin adı: Uzmanlar LTD ŞTİ konusu ise yangın güvenliği...İlgilenecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    saygılar

Kendi çapımda bişeyler.....
    />

• dostum emeğine sağlık eywallah..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PLEXİ KASA (YENİ TASARIM) FİNAL
    16 yıl önce açıldı
    Web Tasarım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.