Merhaba Arkadaşlar,Logos Serverinde 78 Assasian +7 Görev itemi(dagger),300 K np civarı np ile satılıktır karakter orcdur,fiyat 250 YTL ŞEhir SADECE ANTALYA ELDEN TESLİM!,75 Assasian 300 K Np +1 Kekuri ring,62 Sc 175 YTL,Şehir SADECE ANTALYA ELDEN TESLİM,Ayrıca Logos 79 Level Human Warrior,Np Pek Yok % 50 14 Gün Civarı Platinium Premiuma Sahip ,Görev Kalkanına Sahip Değil,350 YTL ŞEHİR SADECE ANTALYA ELDEN TESLİM!
izmirde aracin varsa 78e talibim
Maalesef Aracı Bulunmamakta,Ancak Dediğim Şekilde Antalyada Eşin Dostun Var ise,Elden Teslim Gerçekleşebilir.
GB ile takas yapmayı düşünürmüsün forumdan referanslı bir aracı ile?
75 Level'e talibim.
CYPER RİNG İLE SATIYOMUSUN..
kardes pm attım burdanda yazayım msn veya tel no bırak göruselim bende antalyalıyım
dilediğiniz şekilde satış gerçekleşebilir konu günceldir msn bırakan arkadaşlar eklenicektir.
kardes biraz acele edersen sevinirim.Bugun konusalım anlasabilirsek yarın yanındayım..
charlar bedava yaw
Ben Mail Adresini Ekledim,Gelmek istiyen Buyursun Gelsin Cep Telefon numaranı Bırakırsın ulaşırım sana dost.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme