Şimdi Ara

Logos Bekleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logos ta oynıcanız mı arkadaslar yoksa serverinizden vazgecmiyecekmisiniz ben vazgectim 56 lvl adamı bıraktım ee yanıtlarını bekliyorum

• ewt bende bıraktım logosa geciyorum clan kurcaz forum clanı
  • ben tabii ki birakmiycam ben bu oynu iki senedir oynuyorum ve bunca zaman bircok server acildi ve hic birine gecmedim halada gecmeyi dusunmiyorum
  • ya bende bıraktım da bu server ne zman gelcek yaa bi de o kadar ilgisizler ki hayır bi saat söyleseler dicem ama saat söyleyince de uymuyolar ki
  • cypherda oynadıgım icin bırakıyorum logosa gecicem nerden basladım su servera pff

@erdemugurluol
    emin ol suan kendileride bilmio nezmn acılcagını bu tahminleri var ama bunu soylediklerinde neler oldugunu gorduk calısıyolar logos konusunda bakalım bekliyoruz bizde umarım erken gelir ama siz kendinizi 1 hafta die hazırlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Love_Me -- 3 Eylül 2006; 13:08:24 >
  • arkadaslar bende sormayın gecicem logosa arkadaslarla ilk pelerinli clanı biz yapmak istiyoruz arkadas olmasa gecmiyecektim logosa da napak
  • ben geçicem logosahenüz karar vermedim belki hh olurum tam bilemiyorum ama açılsın artık sıktı iice
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xigenonu bırakıyorum neden 61 lvlim ve o kadar 70+ nın arasında hiç bişi yapamıyorum malesef
  • simdi ilk baslarda logos serveri baya bi ezik olacak gibi gozukuo ama ben inaniyorum ki bir hafta sonra 60 lvl ler eslant ı dolduracak
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Xigenonu bırakıyorum neden 61 lvlim ve o kadar 70+ nın arasında hiç bişi yapamıyorum malesef

emin ol hersey lvl le olmuo ben 68 adamı bırakıp geciyorum gmnin destegiyle yapılan itemlerin oldugu bi serverda oynanmaz istedikleri zaman benim itemlerimide alabilirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Love_Me

cypherda oynadıgım icin bırakıyorum logosa gecicem nerden basladım su servera pff

@erdemugurluol
    emin ol suan kendileride bilmio nezmn acılcagını bu tahminleri var ama bunu soylediklerinde neler oldugunu gorduk calısıyolar logos konusunda bakalım bekliyoruz bizde umarım erken gelir ama siz kendinizi 1 hafta die hazırlayın

cevap verdiğin için çok saol ama ben 1 haftada ölürüm heralde

napalım beklices artk

• ne zmn gelıo ya of
  • sen kendini 1 hafta die hazırla erken gelirse guzel bi supriz olur:)
  • bu serwer gelmicek :D
  • zuahzuha cok pis lvl i elemanı bırakmıssın keske bırakmasaydın :=) ben bu server icin 14 tane 70+ ark bırakdık charları sen 5x adamı bırakdım dion
  • bakiyorum ben haric hepiniz logosa geciyorsunuz buda serverlerin rahatlicagina isaret (logos harıc)
  • bende xigenon a girilmediği için 61 adamı bırakıp logos a geçmeyi düşünüyodum ama logos a girmek daha zor olcak gibi gözüküo.
  • logosun ilk 60 charı bu forumdan çıkar inşallah ee o kadar hazırlık yaptınız
  • inşallah manes ve patos ta lag oldugu gibi logos tada lag olmaz inşallah yoksa olursa yani işimiz zor gibi gozukuyor ee gm de bize bi kıyak yapar heralde
  • arkadaşlarla birlikte bizde logosa geçicezce bi türlü açılmadı gitti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.