Şimdi Ara

Logos Bugun Geliyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Serverlar Saat 7 Den Beri Kapalı .. Pathos Açılırken de Aynı Şeyi Yaptılar Ben Logosta Başlıycam İlk Öncelikle Karus Olucam Eğer DH Clanı Oluşursa Karuslarda Oyunda WhoCareAboutMe Pm Atarsanız Sevinirim Assasian Olucam =)

• Başlayacak Yokmu ??
  • hele bi serwer acılsın hayırlısıyla oda olur..
  • valla o kadar emek harcadım ares serverında ben sahsen gecmem
  • yeni server gelirse ii olur serverlere çok zor giriodu logos rahatlattı
  • gelmesi iyi oldu da çok bekledik
  • Bende Aresten Geliyorum Level 69 Assasianımı Bırakıorum Nick :::Kronos:::: gören Vardır Ares Takıldıysanız Eğer Clan Kurulmuyorsa Clanı Ben Kurarım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Walla ben Manes ten dönmem Üsper Üsper
  • quote:

Orjinalden alıntı: yougonnadie

Arkadaslar Serverlar Saat 7 Den Beri Kapalı .. Pathos Açılırken de Aynı Şeyi Yaptılar Ben Logosta Başlıycam İlk Öncelikle Karus Olucam Eğer DH Clanı Oluşursa Karuslarda Oyunda WhoCareAboutMe Pm Atarsanız Sevinirim Assasian Olucam =)

ne saat 7 si be tam olarak 04:00 da kapandı serverler
  • Demin karşı apartmanın altına int cafe açıldı cafenin adı LOGOS İNTERNET CAFE NUAHAUHAUAHA
    tabi belki logos un başka anlamıda vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kokoreç -- 30 Ağustos 2006; 17:23:13 >
  • bir de şu pre tüm serverlerde gitse Logosta olmas sanmıyorum diyer serverlerden gitse ahhh ahhh arkadas doğru söylüyor patos da da böyle yapmışlardı .
  • Clan Kurarsam Yetenekli Arkadaşlarımı Bekliyorum Clanda Aga Party Pls Aga Clan Pls Aga Nolur Demek Yasak Olucak Diyen Direk Banlıcak...
  • hay ben bu logosun a.........
  • Arkadaşlar Logos taki Clanın Adı ForVendetta Olucak Güzel Değil Diyenler Yazabilir
  • bende dıesdeyım 59 lwl worıor sonunda 60 olacam dıesde dh clanı warsa yazın plss
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.