Şimdi Ara

19 Yasina Geldim Babam Hala PC yi Kaldiricam Diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baslik olayi ozetliyor aslinda. 95 dogumluyum. bu yil sınava 3. kez hazirlanicam. daha onceki 2 denememde hedefimden biraz uzak oldugum icin tercih bile yapmadim. dershaneye de gidicem son kez. bu yil neresi gelirse gelsin gidicem zaten, son kez giriyorum sinava anliycaginiz.

neyse, konuya donelim. her yil oldugu gibi yine ayni sorunu yasiyoruz. su yasima geldim, adam hala annemle arkamdan konusuyor, bilgisayari, psyi kaldiracagim, son gunlerinizde iyice oynayin diyerek baski kuruyor. hem kardesime hem bana gonderme yapiyor aklinca. :)

arkadas sinir oluyorum, benim kapasitem belli. kendimi biliyorum. 10 yasinda ergen miyim yahu? 19 yasindayim lan 19. sen ps ve pcyi kaldirdiginda tipi mi kazanicam saniyorsun? zaten aramiz bozuk, pek konusmuyoruz. adam kendisinden nefret etmem icin bahane uretiyor sanki.

yarin bi gun gelip diycek bana iste, kaldir pcyi, veya su parcayi getir diye. iste o zaman her sey bitmis olcak. gikimi bile cikaramiycam. sikiysa karsi gelsene zaten.

sizlerden tavsiye ve gorus bekliyorum. sizce normal mi bu durum? bu yasa gelip hala boyle sacma sapan cezalara carptirilan arkadaslar var mi benim gibi?

edit: bir de su var, bu adam biliyor benim asosyal oldugumu. ne bir arkadasim var, ne ortamim. bu yil da dershane disinda evden disari cikmiycam muhtemelen. simdi bunlar kalkinca iyice sifirlanicak hayatim. yapacak hicbir seyim kalmayacak resmen. uyuz oluyorum bu adama ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zurnalog -- 10 Eylül 2014; 16:11:04 >

• Bilgisayar oynayamayan 95`li okumayin beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla benimkide dedi peki bıbıcım dedim kaldırdım sorun yok

• Çok fazla oynuyorsan iyiliğin için diyor.
  • Bunu yapan annen dir. Anne alttan doldurur. Ama o senin baban be biraz saygili olmalisin. Babam bana tek sey soylemisti degerini bil.
    Sen Birsey uzandiginda onu alabilmen icin calisiyorum Birsey istediginde ona ulasabilmen icin yasiyorum. Asi bir insanim 14 yasinda bu sozu duyduktan sobra agzimi acip babama birgun bir istegini ikilemedim.
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressione -- 10 Eylül 2014; 16:12:15 >
  • Yapacak bir şey yok
    Sanıyorlar ki bilgisayarı kaldırınca oyalancak başka bir şey olmayacak sabahtan akşama ders çalışacaksın
    Bizimkilerde geçmişti o evreden

• 20 yaşındayım masaüstünü 1 yıldır iptal ettim arada işim olursa dandik laptop var sorun bende mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hep 19.07 de saate bakiyorum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takmayın. Herkese oluyo aşağı yukarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ressione

Bunu yapan annen dir. Anne alttan doldurur. Ama o senin baban be biraz saygili olmalisin. Babam bana tek sey soylemisti degerini bil.
    Sen Birsey uzandiginda onu alabilmen icin calisiyorum Birsey istediginde ona ulasabilmen icin yasiyorum. Asi bir insanim 14 yasinda bu sozu duyduktan sobra agzimi acip babama birgun bir istegini ikilemedim.
    @ressione
    bu adamin tek vukuati bu degil. genel olarak sevmedigim bir insan zaten. keske gurur duyabilecegim biri olsaydi. sorun bundan cok daha buyuk.

@kandorfeyta
    siradan bir insana gore cok oynadigim dogrudur. e normal bisey, asosyalim cunku. ama bu dersleri aksattigim anlamina gelmiyor.
    gecen yil annem bile "bu sene cidden degistin, calisiyorsun helal bee" derken, daha demin "e baban hakli, cok oynuyorsun, ders calismiyorsun" dedi. ona da ayri uyuz oldum. su evden kurtulayim baska hicbir sey istemiyorum yemin ediyorum.

@yukseluc98
    98li adamsin, bunu demen normal belki. 13-14 yasinda herkes gecti bu evreden. ama 19 yasinda olmasi biraz garip degil mi? zamaninda universiteye baslasam uni 2 okuyan bi ogrenci olcaktim oyle dusun. iste bu yasta ceza aliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zurnalog -- 10 Eylül 2014; 16:15:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emily Haines

baslik olayi ozetliyor aslinda. 95 dogumluyum. bu yil sınava 3. kez hazirlanicam. daha onceki 2 denememde hedefimden biraz uzak oldugum icin tercih bile yapmadim. dershaneye de gidicem son kez. bu yil neresi gelirse gelsin gidicem zaten, son kez giriyorum sinava anliycaginiz.

neyse, konuya donelim. her yil oldugu gibi yine ayni sorunu yasiyoruz. su yasima geldim, adam hala annemle arkamdan konusuyor, bilgisayari, psyi kaldiracagim, son gunlerinizde iyice oynayin diyerek baski kuruyor. hem kardesime hem bana gonderme yapiyor aklinca. :)

arkadas sinir oluyorum, benim kapasitem belli. kendimi biliyorum. 10 yasinda ergen miyim yahu? 19 yasindayim lan 19. sen ps ve pcyi kaldirdiginda tipi mi kazanicam saniyorsun? zaten aramiz bozuk, pek konusmuyoruz. adam kendisinden nefret etmem icin bahane uretiyor sanki.

yarin bi gun gelip diycek bana iste, kaldir pcyi, veya su parcayi getir diye. iste o zaman her sey bitmis olcak. gikimi bile cikaramiycam. sikiysa karsi gelsene zaten.

sizlerden tavsiye ve gorus bekliyorum. sizce normal mi bu durum? bu yasa gelip hala boyle sacma sapan cezalara carptirilan arkadaslar var mi benim gibi?

edit: bir de su var, bu adam biliyor benim asosyal oldugumu. ne bir arkadasim var, ne ortamim. bu yil da dershane disinda evden disari cikmiycam muhtemelen. simdi bunlar kalkinca iyice sifirlanicak hayatim. yapacak hicbir seyim kalmayacak resmen. uyuz oluyorum bu adama ya.

ben üniversiteye yerleştim komşunun kızı mezuna kaldıgından çalışıyor annem bana daha baskı kuruyor sen niye çalışmıyor pcyi kaldıracam diye

• Anormal bir durum mu sence? Adam yaşadığı kadar daha mı yaşayacak, sen doktor olsan ne olur, avukat olsan ne olur. Adam senin iyi biryerlere gelebilmeni istiyor. Ders çalışmanıza ve başarınıza olumsuz etkisi var ki babanız bilgisayar başında durmamanızı istiyor. 3. yıla hazırlanıyormuşsun, kapasitem benim bu kadar dahasını yapamam diyorsanız, bence bu yılda hazırlanmayın. Baştan kaybediyorsun. Gerçekten çalışsanız, dershaneyi de etkili kullansanız gayet iyi yerler kazanılır. Anlamadığınız, çözemediğiniz her soruyu, konuyu dershanede ki hocalara sormaya çalışın. Soru sorma etutlerinde sorunuz olmasa bile bulunun, en azından arkadaşlarınızın sorularını gorursunuz, bir iki birşey kaparsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bunu yapan annen dir. Anne alttan doldurur. Ama o senin baban be biraz saygili olmalisin. Babam bana tek sey soylemisti degerini bil.
    bi bilgisayar için babandan nefretmi ediyonheryerde 19 yaşımdayım diye vurgulamışssın ama akılın yaşınla doğru orantıda gelişmemiş
  • 2 sene belki de pc,ps yüzünden kazanamadın.
  • Sende ona baska bisey kaldir

• quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simos

bi bilgisayar için babandan nefretmi ediyonheryerde 19 yaşımdayım diye vurgulamışssın ama akılın yaşınla doğru orantıda gelişmemiş

ilk cumlendeki yargiyi nerenle uydurdun bilmiyorum. neyse cevap vermiyorum.
    cevap yazmak icin yazmayin lutfen bu arkadas gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

Alıntıları Göster
    o hiç bitmiyor hocam aynı sıkıntı bendede var yazın bile bilgisayar oynamaya kızıyor artık alışkanlık olduneysse sınavlar bitti bu sefer üniyi hemen bitiricen bilgisayar oynamak yok falan filan zaten dandik bi exper laptop var güç bela ondan oyun oynuyorum gizliden kykdan kredi alıcam 10 ay biriktirip pc alıcam bakalım ne diyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Sub-Comandante Marcos

Yapacak bir şey yok
    Sanıyorlar ki bilgisayarı kaldırınca oyalancak başka bir şey olmayacak sabahtan akşama ders çalışacaksın
    Bizimkilerde geçmişti o evreden
    Benimde okul uzadı babam kaldırcam pc yi diyor. Bende eğlence olsun diye bir aylığına part time bir işe girip bıraktım okulu çalışcam artık diyecem surat ifadesini şimdiden merak ediyorum aklıma geldikçe gülerim ilerde.
  • Ben öss ye girmeden bir sene önce kendim kaldırdım zaten.Asosyalim ayaklarını geç sen.3 sene kazanamamışsın bir yer.Hala pc ps derdindeysen babanda iyi sabır varmış.
    Ben öss ye girdiğimde puanı benden düşük ama okul puanı biraz daha yüksek olan arkadaşlarım tıp fakültesi kazandı.Bir sene beklemeyi yediremedim tercih yaptım.İyi mi yaptım kötü mü tartışılır.Ama senin durumunda oğlum olsa bugün kolundan tutup götürmüştüm sanayiye.
    Bi kaç hafta çalıştıktan sonra da sorardım; "Burda çalışmak mı istiyorsun yoksa okumak mı?" diye.

• 98 konusuna girmiycem. Benim abim de bu yıl üniversiteyi bitirdi ama ilk seneden sorunsuz girdi. Sen 3 yıldır giremiyorum demişsin adamda da haklılık payı var ama üslubu yanlış. Belki benim babamda aynısını derdi fakat abim başarısı ile susturdu, sen susturamadın olay bu.

• quote:

Ben ikinci senemde okulu kazandım(yani bu sene). İkinci sene interneti kapattılar ama kafelerde falan yine çok fazla olmasa da yine online oyun oynamaya devam ettim. Fakat senin durumun biraz daha ağır bence derslerine önem ver. Dersi derste dinleyip anlamıyorsan babanın dediğini yapmalısın. Çünkü orada öğrendiğin şeyleri unutacaksın. Düşüncelerini başka yönlere kaydıracak şeyleri ortadan kaldırmalısın. Ben interneti kapattığım için kazanmadım bu bir yalan. Mat1 ve Mat2 derslerine ağırlık verdim. Geometride iyi olmadığımı biliyordum. Sen de derslerde bu tip mantıklarla hareket et. Geometri yapamıyorum diye atlama yapabileceğin konuları çalış anlattığım örnek bunun içindi(her ders için) ve diğer arkadaşın dediği gibi babalar genelde karışmazlar anneler gaz verir

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.