Şimdi Ara

19 Yasina Geldim Babam Hala PC yi Kaldiricam Diyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PunkeA

Ben ikinci senemde okulu kazandım(yani bu sene). İkinci sene interneti kapattılar ama kafelerde falan yine çok fazla olmasa da yine online oyun oynamaya devam ettim. Fakat senin durumun biraz daha ağır bence derslerine önem ver. Dersi derste dinleyip anlamıyorsan babanın dediğini yapmalısın. Çünkü orada öğrendiğin şeyleri unutacaksın. Düşüncelerini başka yönlere kaydıracak şeyleri ortadan kaldırmalısın. Ben interneti kapattığım için kazanmadım bu bir yalan. Mat1 ve Mat2 derslerine ağırlık verdim. Geometride iyi olmadığımı biliyordum. Sen de derslerde bu tip mantıklarla hareket et. Geometri yapamıyorum diye atlama yapabileceğin konuları çalış anlattığım örnek bunun içindi(her ders için) ve diğer arkadaşın dediği gibi babalar genelde karışmazlar anneler gaz verir

Alıntıları Göster
    Benim oğlum 2 sene sınava girip kazanamasa, 3. sene hazırlanıp bir de bilgisayar oynamaya kalksa gerçekten tepkim sert olurdu. Kazanamamanın sebebi bilgisayar ve ps. Bilgisayar başında çok zaman geçiren bir insanım, sınava hazırlanırken tamamen kapattım, dersle ilgili bir şeye bakarken bile netbook kullanıyordum oyun falan oynamayayım diye. Yok azıcık oynarım oyun falan sınav zamanı kafa dağıtırım falan bunlar yalan arkadaş. 2 senedir pc ile bir şey yapamamışsın bu sene de bilgisayarsız dene ne olacak, 1 sene dayanamıyor musun?
    Babana da hak veriyorum ben olsam daha sert davranırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimp

Benim oğlum 2 sene sınava girip kazanamasa, 3. sene hazırlanıp bir de bilgisayar oynamaya kalksa gerçekten tepkim sert olurdu. Kazanamamanın sebebi bilgisayar ve ps. Bilgisayar başında çok zaman geçiren bir insanım, sınava hazırlanırken tamamen kapattım, dersle ilgili bir şeye bakarken bile netbook kullanıyordum oyun falan oynamayayım diye. Yok azıcık oynarım oyun falan sınav zamanı kafa dağıtırım falan bunlar yalan arkadaş. 2 senedir pc ile bir şey yapamamışsın bu sene de bilgisayarsız dene ne olacak, 1 sene dayanamıyor musun?
    Babana da hak veriyorum ben olsam daha sert davranırdım.

Alıntıları Göster
    durum vahim baban illa bişeyleri kaldıracak

• Keşke 5 yıl önce kaldırsaydı belki o zaman iyi ünilere gidebilirdin sen böyle oldukça asla başarılı olamıycaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 yaşındasın 3. Sefer sinavlara hazırlanıyorsun büyük ihtimal 3 senedir dershaneye gidiyorsun
    Baban senin okumanı istiyor tek işin okumak senden para bekleyen vs yok çalışmıyorsun ve hala ufak sebepler yüzünden babana gıcık olduğunu söylüyorsun
    Biraz olgunlas bu sene son senen kazanamazsan bir işte çalışman gerekecek bunu anlayabiliyormusun
    Hayatından her şeyi çıkarıp telefonundan , bilgisayarından 7 ay tamamen kopup ders çalışmalısın başka çaren yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Misha Collins

19 yaşındasın 3. Sefer sinavlara hazırlanıyorsun büyük ihtimal 3 senedir dershaneye gidiyorsun
    Baban senin okumanı istiyor tek işin okumak senden para bekleyen vs yok çalışmıyorsun ve hala ufak sebepler yüzünden babana gıcık olduğunu söylüyorsun
    Biraz olgunlas bu sene son senen kazanamazsan bir işte çalışman gerekecek bunu anlayabiliyormusun
    Hayatından her şeyi çıkarıp telefonundan , bilgisayarından 7 ay tamamen kopup ders çalışmalısın başka çaren yok
    19 yaşında üniversite okuyan bir genç olsaydın ya da bir işte çalışıp kendi paranı kazanan biri baban saçmalıyor derdim ama şu an baban sonuna dek haklı
  • 2 yıl önce kazansaydın şuanda arkadaşlarınla eve çıkmış, onlarla beraber tüm gün istediğin kadar oyun oynuyor, belki de sevgili bile yapmış onunla sevişiyor olurdun. Şaka lan şaka ne sevişmesi. Sen kim sevişmek kim 2 yıldır bir yeri tutturamamış
  • Kardeşim hem 2 yıldır kazanamamışsın hemde bilgisayar ve ps derdindesin. Nere gelirse yazcam diyorsun. Kötü yer gelirse yazacan mı saçmalama derslerine çalış.

Benim bir kardeşim dediğim biri vardı eski mahallemizden 3.senesinde babası laptopu satmıştı artık üni kazansın diye. Ama o naptı net kafeden vs çıkmadı kırsehir ahi evran tapu kadastro mu ne orayı kazanmış 2 yıllık. Sanırsın ODTÜ,Bilkent kazanmış öyle bi havalara girmiş ki :D. Çocuk benim okuğum yeri okusa ne yapar çok merak ediyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabadabauuvvv -- 10 Eylül 2014; 17:10:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baban az bile yapmış bence

• quote:

Orijinalden alıntı: herhangibirey

durum vahim baban illa bişeyleri kaldıracak

Alıntıları Göster
    Hayırsız evlat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

2 yıl önce kazansaydın şuanda arkadaşlarınla eve çıkmış, onlarla beraber tüm gün istediğin kadar oyun oynuyor, belki de sevgili bile yapmış onunla sevişiyor olurdun. Şaka lan şaka ne sevişmesi. Sen kim sevişmek kim 2 yıldır bir yeri tutturamamış
    Kardeşim de sınava girdi bu sene. Tüm sene LoL oynamaktan barajı geçemedi. "19 yaşında adam kendi de bi şeylerin farkındadır. Çalışması gerektiğini bizim söylememize gerek yok" diye düşünüyorduk ama öyle değilmiş. Elinden aldık pc'yi. Sıkıysa çalışmasın.
  • Zamanını düzgün değerlendir,kazanırsın.Adam dersaneye 3 yıl boyunca belki de daha uzun süre para dökmüş,haklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: crashday

Zamanını düzgün değerlendir,kazanırsın.Adam dersaneye 3 yıl boyunca belki de daha uzun süre para dökmüş,haklı.
    1 yıl sık dişini bırak oyunları. Düzenli biri değilsin anladığım kadarıyla, 2 saat pc oynayıp 5 saat çalışayım vs gibi. Bunu yapamıyorsan kaldırmalısın. Ders çalışmadığın vakitlerde de bir şekilde oyalanırsın merak etme, ders çalışmamak için yaratıcılığımın sınırlarını zorlardım adeta.

Bak şöyle de yapabilirsin, git spora kayıt ol. Hem 1 yıl evin içinde çürümezsin hem de stres atarsın. Üniyi kazandığında da şeklin şuklun olur. Hayatın da düzene girer, 12 de uyanıp ayılmaya çalışmazsın.
  • Eve ekmek getirilmiyorsa yaşın bir önemi yoktur.

Ya kazan ya da çalış, yoksa daha çok söylenirsin bu yaşta bla bla bla diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

1 yıl sık dişini bırak oyunları. Düzenli biri değilsin anladığım kadarıyla, 2 saat pc oynayıp 5 saat çalışayım vs gibi. Bunu yapamıyorsan kaldırmalısın. Ders çalışmadığın vakitlerde de bir şekilde oyalanırsın merak etme, ders çalışmamak için yaratıcılığımın sınırlarını zorlardım adeta.

Bak şöyle de yapabilirsin, git spora kayıt ol. Hem 1 yıl evin içinde çürümezsin hem de stres atarsın. Üniyi kazandığında da şeklin şuklun olur. Hayatın da düzene girer, 12 de uyanıp ayılmaya çalışmazsın.

Alıntıları Göster
    19 yaşına gelmişin bi halt becerememişin baban utanıyodur senden durum bu kardeşim kısaca milletin 97li bebeleri tıpa girerken sen nereye gircen allah bilir bide evde durup bilgisayarıma karışıyolar diyosun insan bi kendi hayatını düşünür

• quote:

Orijinalden alıntı: firatbjk

Eve ekmek getirilmiyorsa yaşın bir önemi yoktur.

Ya kazan ya da çalış, yoksa daha çok söylenirsin bu yaşta bla bla bla diye.
    2 yıldır sınava hazırlanıyorsun, 19 yaşındasın, pc ve ps başında durmaktan arkadaş bile edinememişsin ve babana sitem ediyorsun.
    oturda bir "ben bu yaşıma kadar ne halt ettim" diye düşün. elin gevuru 19 yaşında 190 kez sevişmiş oluyor, senin gibi eliyle de değil. sırf sana doğruları söyliyelim diye mi konu açtın? yoksa bunların gerçekten farkında değil misin?
    sen üniversite kazan diye sana yılda en kötü 6bin lira masraf etsin, şimdiye kadar ne istediysen onu alsın, 18 yaşını doldurmana rağmen seni sırtlasın ve sende babana sitem et hatta nefret et.
    ulan güzel kardeşim, baban seni hayata hazırlamaya çalışıyor. farzı misal Allah göstermesin baban vefat etse ne halt edeceksin? elinde hiçbir meslek yok, diploma yok, vasıf yok ne yapacaksın? gerçek hayatı görmen için anneni babanı biraz dinle, onlar maval okumuyor sana olacakları, gerçekten iyiliğin için yapman gerekenleri anlatıyor.

• Buban Hakli 2 kere kazanamamissin liseyi 7 yilda bitirmis olacaksin kazansaydin 3 .siniftaydin

Ve hala Yuzsuz gibi pc mi oynuyorsun Sincap

• quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

2 yıldır sınava hazırlanıyorsun, 19 yaşındasın, pc ve ps başında durmaktan arkadaş bile edinememişsin ve babana sitem ediyorsun.
    oturda bir "ben bu yaşıma kadar ne halt ettim" diye düşün. elin gevuru 19 yaşında 190 kez sevişmiş oluyor, senin gibi eliyle de değil. sırf sana doğruları söyliyelim diye mi konu açtın? yoksa bunların gerçekten farkında değil misin?
    sen üniversite kazan diye sana yılda en kötü 6bin lira masraf etsin, şimdiye kadar ne istediysen onu alsın, 18 yaşını doldurmana rağmen seni sırtlasın ve sende babana sitem et hatta nefret et.
    ulan güzel kardeşim, baban seni hayata hazırlamaya çalışıyor. farzı misal Allah göstermesin baban vefat etse ne halt edeceksin? elinde hiçbir meslek yok, diploma yok, vasıf yok ne yapacaksın? gerçek hayatı görmen için anneni babanı biraz dinle, onlar maval okumuyor sana olacakları, gerçekten iyiliğin için yapman gerekenleri anlatıyor.

19saniye geç kaldın 19 yaşına kadar evde baba parası ps senden pc ondan oh otur babam diye tahmin ediyorum utanmadan bide konu açıyolar komedi ben 14 yaşında okuldan sonra dersaneden çıkıp balık satardım o parayla giderdim net kafeye millet babasına sitem ediyor

• Aci gercek 3. Senende hazirlaniyorsun asosyelsjn bence babana karsi gelmen soz konusu bile degil adam hakli

• Sen baba gormemissin bilgisayarı kaldıracakmis. Bizim eve gelsene bi kaç gün 2. Gün kacarsin zaten

• sadece başlığı okudum.ama senin meseleni çözdüm kardeş yanlışsa alıntıla yanlış de.

sen şimdiye kadar iyi çocuk modeli çizmişsin ailenin gözünde.öyle büyük hataların olmamış.anne baba sözü dinlemişsin.serseri arkadaşların olmamış.kahve alışkanlığın yok.nerde akşam orda sabah eden serserilerden hiç değilsin.elinden geldiğince uysal olmaya,aileni de hoşnut etmeye çalışmışsın.asi,çılgın bir çocuk değilsin anlayacağın.

doğruysa devamını yazabilirim bir kaç satır
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.