Şimdi Ara

19 Yasina Geldim Babam Hala PC yi Kaldiricam Diyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheReedS

sadece başlığı okudum.ama senin meseleni çözdüm kardeş yanlışsa alıntıla yanlış de.

sen şimdiye kadar iyi çocuk modeli çizmişsin ailenin gözünde.öyle büyük hataların olmamış.anne baba sözü dinlemişsin.serseri arkadaşların olmamış.kahve alışkanlığın yok.nerde akşam orda sabah eden serserilerden hiç değilsin.elinden geldiğince uysal olmaya,aileni de hoşnut etmeye çalışmışsın.asi,çılgın bir çocuk değilsin anlayacağın.

doğruysa devamını yazabilirim bir kaç satır

kesinlikle doğru. bildiğin süt efendi çocuk da diyebiliriz biraz kaba tabirle.

ki normal bi durum bu, çoğu asosyalin ortak özellikleri bu dediklerin.
  • Adam iyiliğin için diyo abicim bu neyin kafası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynı durumdaydım ben de kızıyordum ama inan ki haklılar dostum. Kendine çeki düzen ver...
  • Ayyy 19 yaşına gelmiş kıyamammm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emily Haines

quote:

sadece başlığı okudum.ama senin meseleni çözdüm kardeş yanlışsa alıntıla yanlış de.

sen şimdiye kadar iyi çocuk modeli çizmişsin ailenin gözünde.öyle büyük hataların olmamış.anne baba sözü dinlemişsin.serseri arkadaşların olmamış.kahve alışkanlığın yok.nerde akşam orda sabah eden serserilerden hiç değilsin.elinden geldiğince uysal olmaya,aileni de hoşnut etmeye çalışmışsın.asi,çılgın bir çocuk değilsin anlayacağın.

sen böyle efendi olduğun için çıtayı yükseltmişsin bence.o yüzden baban böyle küçük basit şeylerin hesabını yapıyo.örnek veriyorum sen piskopat takılan,kavgalar eden,sigara içen,eve gece3de gelen bir çocuk olsaydın baban şimdi şükrederdi evde durup bilgisayar oynadığın için.bunu düzültme şansın kısa vadede yok malesef herkes için böyle.

• quote:

quote:

quote:

sen böyle efendi olduğun için çıtayı yükseltmişsin bence.o yüzden baban böyle küçük basit şeylerin hesabını yapıyo.örnek veriyorum sen piskopat takılan,kavgalar eden,sigara içen,eve gece3de gelen bir çocuk olsaydın baban şimdi şükrederdi evde durup bilgisayar oynadığın için.bunu düzültme şansın kısa vadede yok malesef herkes için böyle.

e yani.. dediğin gibi biri olsam ne ders çalışmama bakardı, ne yatma saatime.
    şu an ailemin gözünde 10 yaşında falanım, tamam milletin dediği doğru. illa ki iyiliğim için diyorlardır fakat bunun dışında da çocuk gibi davranıyorlar bana. millete olayı bilmeden yorum yapmak kolay geliyor tabi, direkt suçlu biz oluyoruz.

şu an öyle bi durumdayım ki ps'yi kaldırmasına razıyım. yeter ki pc kalsın. daha önceden ps'yi kaldırdığı çok oldu ama pc hiç kalkmamıştı. koskoca yıl pc'siz hayatta geçmez ya naparım ben

• ben 21 yaşındayım donum yüzünden azar işitiyorum.

maalesef 19 yada 28 farketmez ailenle yaşıyorsan mecbur bunlara katlanıcaksın.
  • zor işş
  • iyiliğin için diyor
  • Kardeşim baban sana bakmak zorunda değil 19 yaşına girmişsin artık bilgisayarı bırak ders çalış emin ol ondan sonra ders çalışmak srnin için zevk olucak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 25 yaşına geldim, ps4 ü kaldır diyor
  • üniversite okuyorum, durum aynı. Oynamama kızmasa da yüzünün şekli değişiyor bilgisayar başında olduğumda.
  • Annem de gördü ders çalıştığımı, hiç aksatmadım fakan demişin de e kardes o zaman niye kazanamadın. Belli ki bişeyler eksik işte. Bırak bi sene de hiç bişeyle uğraşma. Kafanı ver dersini çalış. Üniversiteye girince yine oynarsın. Yazık günah babanın sana harcadığı paraya. Hiç mi acımıyosun anlamıyorum ki

• quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

Annem de gördü ders çalıştığımı, hiç aksatmadım fakan demişin de e kardes o zaman niye kazanamadın. Belli ki bişeyler eksik işte. Bırak bi sene de hiç bişeyle uğraşma. Kafanı ver dersini çalış. Üniversiteye girince yine oynarsın. Yazık günah babanın sana harcadığı paraya. Hiç mi acımıyosun anlamıyorum ki

sigara bağımlılığı gibi bişey hocam, ha diyince bırakılmıyor ki. cidden düşünemiyorum bile şu an pc'siz bir yılı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

e yani.. dediğin gibi biri olsam ne ders çalışmama bakardı, ne yatma saatime.
    şu an ailemin gözünde 10 yaşında falanım, tamam milletin dediği doğru. illa ki iyiliğim için diyorlardır fakat bunun dışında da çocuk gibi davranıyorlar bana. millete olayı bilmeden yorum yapmak kolay geliyor tabi, direkt suçlu biz oluyoruz.

şu an öyle bi durumdayım ki ps'yi kaldırmasına razıyım. yeter ki pc kalsın. daha önceden ps'yi kaldırdığı çok oldu ama pc hiç kalkmamıştı. koskoca yıl pc'siz hayatta geçmez ya naparım ben

Ya abi allah aşkına bilgisayarsız nasıl yapamazsın ya ? bak kendine zaman ver hafta içi oynama hafta sonları günlük 2 saatden fazlasını oynama bilgisayarsız yapamam diye bir şey yok nasıl bir asosyalsin anlamıyorum ki ? hatta bilgisayarı satıp üniversite kazanıp bitirine kadar bir daha bilgisayar alma ps yide sadece yazları kullan bu böyle olmaz o adamcağızada yazık değil mi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

Annem de gördü ders çalıştığımı, hiç aksatmadım fakan demişin de e kardes o zaman niye kazanamadın. Belli ki bişeyler eksik işte. Bırak bi sene de hiç bişeyle uğraşma. Kafanı ver dersini çalış. Üniversiteye girince yine oynarsın. Yazık günah babanın sana harcadığı paraya. Hiç mi acımıyosun anlamıyorum ki

sigara bağımlılığı gibi bişey hocam, ha diyince bırakılmıyor ki. cidden düşünemiyorum bile şu an pc'siz bir yılı

Yaparsın br neden olmasın. Ben eski halimi hatırlıyorum da bilgisayarla yatıp kalkan ben şimdi işim olmazsa elimi bile sürmüyorum. Onu bıraktıktan sonra anlıyosun dışarda da bi hayat olduğunu. Bilgisayar başında geçen günlerime acıyorum şimdi

• Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle.
  • İlk sene pc yi kaldırmadım hep aklım oyunlarda kaldı 75 bininci oldum.2. sene pc yi kendi kararımla kaldırıp sadece derslerime odaklandım ve 20 bininci oldum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.