Bildirim
Logos'u yakan adam eskilerden
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Direk bassa geçerdi poison -
Ahahahahaha Yazık Ya (: İzledim Daha Önce Ruh Halini Düşünsene Adamın -
Biri sormassa olmaz ilk şarkının adı ne acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: IIJACKII
Biri sormassa olmaz ilk şarkının adı ne acaba?
Stratovarius-Destiny cidden cok güzel şarkı
Yalnız adamın yaktıgı itemler şuan için kötü gözükebilir ama o zamanlarda +7 raptor bile bir warrior için cok iyi bir itemdi adam bir sıra +7 raptor deniyor ustune bir kaç parçada +7 shell deniyor cidden iyi güven özveri ve cesaret varmış adamda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Validat3 -- 9 Şubat 2010; 15:52:40 >
-
videoda bazı yorumlarda yaktıgı bütün itemleri satsa +8 raptor alır demısler serverde +8 raptor yoktu zaten o dönem -
o sıralarda +7 iron bow 30 gb idi :) (abartısız kendim almıştım ordan biliyorum) -
quote:
Orijinalden alıntı: puhaa
o sıralarda +7 iron bow 30 gb idi :) (abartısız kendim almıştım ordan biliyorum)
gb 150 bin 250 bin -
Eskiler gibisi yok -
quote:
Orijinalden alıntı: Tolga
quote:
Orijinalden alıntı: puhaa
o sıralarda +7 iron bow 30 gb idi :) (abartısız kendim almıştım ordan biliyorum)
gb 150 bin 250 bin
Abarttın +7 shardın 21 gb oldugu donemlerde gb 4 tl civarı idi manesde tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Validat3 -- 9 Şubat 2010; 17:54:40 > -
Oha elemental basarken yakan yeni görüyorum :) -
gb eskiden en düşük 1YTL di toplu alınca 500bin(50krş.)'du istanbul'da ama pazar aşırı pahalıydı.Çok zevkliydi. :)
dual8cleawer 3 adet 7chitin setle ardreamda terör estiriyordum valla ama baya eski :) 3-4 yıl önceydi pathos ardream.ilk açılmıştı 2-3 ay olmustu :) -
ozmanlar logos yeni acılmıstı ayrıca o adamın yaktıgı itemler + uzerindekiler baya bi tuzluydu o servera gore. zaten adam buyuk ihtimalle serverda yok diye basmaya calısmıstır yoksa gidip alırdı zaten o itemlerle raptoru -
İlk İzlediğimde Ne Gülmüştüm Bee. Ahh Yandımmm Ben Allahım Buna Can Dayanmaz Al Onu Getir Geri Bir Daha Hiç Vermeyeyim Al Onu Ver Bana Geri -
bizde +8 dual shard wardı
char ban yedi bir okadar da gb gitti bir o kadarda item yandı charın adıda RoyaLKisS di -
25gb +7 raptor almıstım 450m idi +7 chitinler gb 500bin tl idi -
quote:
Orijinalden alıntı: bashfulboy19
25gb +7 raptor almıstım 450m idi +7 chitinler gb 500bin tl idi
kardeş o zamanlar knight bambaşkaydı be... -
quote:
Orijinalden alıntı: Dante*
quote:
Orijinalden alıntı: bashfulboy19
25gb +7 raptor almıstım 450m idi +7 chitinler gb 500bin tl idi
kardeş o zamanlar knight bambaşkaydı be...
o zamanlar oyunun zevki çok başkaydı
-
Oyuna ilk başladıgım günü hatırlıyorumda 7-8 sene önce heralde skill actırmayı bilmez charım bozuk diye hep yeni char acardım sonra birinden öğrenmiştim skill actırma olayını
150m e +7 Cleaver alıp oynuyoduk ne günlerdi be :)
+4 +5 dw kraldı o zamanlar -
quote:
Orijinalden alıntı: 24
Oyuna ilk başladıgım günü hatırlıyorumda 7-8 sene önce heralde skill actırmayı bilmez charım bozuk diye hep yeni char acardım sonra birinden öğrenmiştim skill actırma olayını
150m e +7 Cleaver alıp oynuyoduk ne günlerdi be :)
+4 +5 dw kraldı o zamanlar
Charım bozuk :) hakikaten çok güzel bir anı.
Ben de civcivden birtürlü kurtulamamıştım.
Ve sanırım eskilerden bir charım hala civcivli duruyor.
Eminim çantasında da süper itemi sword beraker +7 duruyordur. :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X