Şimdi Ara

<<<LOGOSTA OYNAYANLAR HACK YEMEK İSTEMİYORSANIZ İÇER>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR SON ZAMANLARDA ADAMLAR YENİ BİR YÖNTEM GELİŞTİRDİ VE BİZZAT BANA GÖNDERDİLER. YÖNTEM;
    -ADAM SANA OYUN İÇİNDEN PM ATIYO VE SANA ŞÖYLE DİYOR ^^LOGOSUN KRALI İTEM DAGITIYOR VE MSN VERİYOR KRALIN GÜYA
    -SONRA SENDE HEMEN ATLIYORSUN VE ADAM SANA BİR SİTE GÖNDERİYO ADAM DİYOKİ BU SİTEDEN İSTEDİGİN İTEMİ SEÇ VE ID ŞİFREYİ GİR DİYO VE SİZDE O ZAMAN GİRDİGİNİZDE ADAM HEMEN OYUNA GİRİYOR VE İTEMLER GİDİYOR
    ADAMIN FOYASINI ORTAYA ÇIKARTINCA HEMEN OTURUMU KAPATTI!!
    AZ SONRA SS LER GELİYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RootAdmin -- 5 Ekim 2007; 14:59:22 >

• SAYIN DH LER ÜST KONU YAPARMISINIZ ÇOK ÖNEMLİ
  • zuhhuahuah sana hiç bi şey demiyorum artık üst konu yapın diyo ya noob
  • boyler birseye kimse inanmaz ama uyardıgın icin tesekkurler
  • ii keklemişler ya bende dıodum hala ınananlar warmı olm KRAL MSN DE NE POH ARASIN OYUNDA DAITIR DAITTIRsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: E®eN

zuhhuahuah sana hiç bi şey demiyorum artık üst konu yapın diyo ya noob

Aynen.

@.dM®. inananlar oluyor mesela ben yaptım ama fake msn için bi baktım bi sürü mail geldi şifre. arkadaşlara yaptım.

• ben inanlar vardır diye bu topici açtım
  • quote:

Orjinalden alıntı: E®eN

zuhhuahuah sana hiç bi şey demiyorum artık üst konu yapın diyo ya noob

+1
  • her isteyenin konusu üst konu yapılacaksa işimiz var ayrıca artık bu yöntemleri herkes biliyo inanıp msn i ni felan verende ya 6-11 yas arası yada oyuna yeni baslayan biridir..
  • LoL :)=
  • Bunu yiyen artık yane ayiptir söylemesi Geri--Zekalıdır
  • banada dadandıkekleyemedi ama

• yuhhhh yaaa adam resmen nickini hayırlı ramazanlar koymuş ya kaç tane kral böyle nick koyar msnde ve adamın charın şifresini ister bu arada küfürleri editleseydin konuyu açan arkadaşada ancak şunu diyebilirim buna inananlar varsa bırak e.ayiler hacklendikleri ile kalsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CüNeYt788 -- 5 Ekim 2007; 18:22:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.